"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/9/10

ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ ΠΑΠΠΑΣ-Ο Ομογενής αυτός διετέλεσε ένα διάστημα και ένοπλος φρουρός του πρώην Αμερικανού Υφυπουργού Εξωτερικών, Νίκολας Μπερνς, όταν ήταν Πρέσβης στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, μέχρι σήμερα, φιλοξενήθηκαν δηλώσεις για τις ταραχές, στην εφημερίδα «Λος Άντζελες Τάιμς» του Τζων Σητιλίδη του Wilson Center της Αμερικανικής Πρωτεύουσας, το οποίο είναι φορέας της Αμερικανικής Κυβέρνησης, πασίγνωστο παρακλάδι του αμερικανικού Intelligence, καθώς και του Αλέξη Παπαχελά της «Καθημερινής».
 
   Ακόμη του Γκρέγκορυ Πάππας, που εργάζεται για το Σταίητ Ντηπάρτμεντ και βρέθηκε στην Αθήνα ειδικά για τις ταραχές (!), στις..... εφημερίδες «Ουάσιγκτον Τάιμς» και στους «Φαινάνσιαλ Τάιμς». Ο Ομογενής αυτός διετέλεσε ένα διάστημα και ένοπλος φρουρός του  πρώην Αμερικανού Υφυπουργού Εξωτερικών, Νίκολας Μπερνς, όταν ήταν Πρέσβης στην Ελλάδα. Το είδαμε με τα μάτια μας στη Φλώριδα, όταν ο Νίκολας Μπέρνς, ως Πρέσβης, παρέστη σε συνέδριο της ΑΧΕΠΑ.
   Ο Γκρέγκορυ Πάππας, λοιπόν, έφθασε έκτακτα στην Αθήνα και ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, από όπου και καταγράφει τα πάντα, για λογαριασμό Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας, και στέλνει, συνάμα, και  στημένες και «ανταποκρίσεις». Ομογενής δε πράκτορας, φίλος του, εξεπλάγη για το πώς τάχα διέρρευσε αυτό! Σύντομα, αναμένεται και κείμενο από τον Σπύρο Ριζόπουλο, χωρίς να γνωρίζουμε τι σχέση μπορεί να έχει με όλα αυτά, πέρα από το ότι είναι ένας καλός ειδήμονας περί τα Αλβανικά, και βαθύς γνώστης του ελληνικού πολιτικού συστήματος, με το οποίο ασχολείται. Σήμερα, για παράδειγμα, είναι ειδικός σύμβουλος για επικοινωνιακά θέματα του Υπουργού, κ. Φώλια. 
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: