"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

7/9/10

Ψάρεψε χειροβομβίδα στον Κορινθιακό κόλπο.


Ο Δημοσιογράφος Ντίνος Βγενόπουλος ψάρεψε πριν λίγες ημέρες σε μικό βάθος χειροβομβίδα στα Τριζόνια ένα μικρό, ήσυχο νησί του Κορινθιακού.Το Λιμεναρχείο ισχυρίζεται ότι ο χώρος έχει πολεμικό υλικό από την περίοδο του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου αλλά υπάρχει το ενδεχομένο να είναι εκεί από την περίοδο του... εμφυλίου. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για αμυντική χειροβομβίδα Mills χωρίς πυροκροτητή.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.
Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: