"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/9/10

H θέσεις του Γ.Παναγόπουλου στο πλαίσιο συνέντευξής του στο πρακτορείο Reuters.

 Ο «κυβερνητικός συνδικαλισμός μεταλλάσσεται και σε μνημονιακό συνδικαλισμό» ήταν το σχόλιο της των αριστερών της Συνομοσπονδίας.
«δεν υπάρχει σχέδιο για γενική απεργία για το αμέσως επόμενο διάστημα» και κυρίως το ότι «σκληρές πολιτικές, αυτές που προβλέπονται στο μνημόνιο, εφαρμόστηκαν και ορατές πολιτικές εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν».
Στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Παναγόπουλος επισημαίνει: «Επειδή ο δημόσιος διάλογος κινείται στο δίπολο "μνημόνιο ή όχι "μνημόνιο", καλό είναι να μην θεωρούν κάποιοι ότι μπορεί ν’ αντικατασταθεί με το εφεύρημα "Μνημόνιο ή Γενική Απεργία". Το μνημόνιο συνιστά πολιτικό σχέδιο, με το οποίο διαφωνώ, η Γενική Απεργία συνιστά κοινωνική δράση καταγγελίας, διαμαρτυρίας, διεκδίκησης, την οποία θα εξακολουθούμε να χρησιμοποιούμε, όταν τα συλλογικά όργανα κρίνουν και αποφασίζουν». 

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: