"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

27/10/10

ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Δυόμιση ώρες ψέμα και πολιτική απάτη απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν τον πρωθυπουργό χθες βράδυ.
Αν και δεν αντέχει κριτικής το θέατρο που στήθηκε....Εντούτοις θα παρατηρήσουμε ότι περα απο όλα τα άλλα η παρουσία του πρωθυπουργού θύμισε έντονα τον...κουρασμένο Καραμανλή.
Ετοιμος για...κοπάνα.
Ξεπερνούμε το καθ' αυτό γεγονός της απαράδεκτης συνέντευξης.Και λέμε απαράδεκτης γιατί ο "προοδευτικός" πρωθυπουργός αντί της πολιτικής αντιπαράθεσης που γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη επέλεξε εναν κατ'ουσίαν μονόλογο.
Λίγο απείχε η "συνέντευξη" απο "διάγγελμα" και ντροπή και στους.... δημοσιογράφους που δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε αυτό το Πασοκικό παιχνίδι εν όψει εκλογών.
Εκβιαστικά διλήμματα "Καραμανλικού τύπου"....."ή εμένα ή το χάος" ήταν αυτό που βγήκε ως συμπέρασμα με μόνο ζητούμενο την στήριξη των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ που καταποντίζονται στις δημοσκοπήσεις.
Στην ουσία πρόκειται για αισχρή και καταφανέστατη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ που δεν έχει προηγούμενο σε συνεργασία με ορισμένα ΜΜΕ.
Κατά τα άλλα το παραμύθι πήγε σύννεφο απο έναν πρωθυπουργό που προσέβαλλε και τους δημοκρατικούς θεσμούς αλλά και την νοημοσύνη μας.
Συνεχείς ψεύδη και αντιφάσεις απο έναν άνθρωπο που για πολλοστή φορά δεν μπορούσε ούτε να διαβάσει αυτά που του γράφουν...Αραγε τι δίνουν χρήματα στους εποικοινιωλόγους δεν τον βάζουν σε κανένα θρανίο;
Δεν γνωρίζαμε είπε ο ΓΑΠ....ψέμα γνώριζε όπως γνώριζε και ο χοντρο-καραμανλής.
Τα είχε πει η ΕΕ τα είχε πει ο Προβόπουλος αλλά όσο αφορά τον ΓΑΠ τον βόλευε να μην..γνωρίζει.
Πρωτος εγω δεν θέλω το μνημόνιο είπε κάνοντας και ιστορική διαδρομή θυμίζοντας μας ότι η δικτατορία κυνηγούσε το μπαμπάκα που την κοπάνησε..με διαβατήριο που του έδωσε η ίδια η δικτατορία όπως και του άλλου "εθνάρχη".
Ψέμα όχι μόνο το ήθελε αλλά το επιδίωξε κιόλας αφου επι 4 μήνες αρνούνταν να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια και ακολούθως ο Αμερικανο-Εβραίος ξεφτίλισε τον ελληνικό λαό γυρίζοντας την Ευρώπη και μιλώντας για απατεώνες και διεφθαρμένους Έλληνες
Θα βγούμε απο το μνημόνιο το 2013 μας διαβεβαίωσε....
Ψέμα.όχι το 2013 ούτε το 2023 δεν πρόκειται να βγούμε τουλάχιστον στα...φανερά.
Αφού πλεον η χώρα χρωστά 440 δις ευρώ.Το 2011 θα χρειαστούμε άλλα 71 δις και το 2012 άλλα 74 δις ενω βάση μνημονίου η κυβέρνηση και όσοι υπέγραψαν το κατάπτυστο μνημόνιο ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ όλη την δημόσια περιουσία πράγμα που είχε να συμβεί απο την επανάσταση του 21 όταν υποθηκεύτηκαν εθνικές γαίες για την απελευθέρωση όμως της πατρίδας και όχι ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΑ.
Η προσβολή όμως της νοημοσύνης των Ελλήνων πολιτών έγινε βάναυση όταν ο ΓΑΠ έπεσε σε μια τεράστια αντίφαση.
Απο την μια ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται να παρθούν νεα μέτρα ενω απο την άλλη μίλησε για ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες αν δεν υπερψηφιστούν οι Πασοκικοί υποψήφιοι χαρακτηρίζοντας αυτο το ενδεχόμενο ως "αδιέξοδο".
Και το ερώτημα είναι εύλογο....
Αφού δεν πρόκειται να παρθούν νεα μέτρα σύμφωνα με την διαβεβαίωση του σε ΤΙ έγκειται το αδιέξοδο;
Αρα δυο πράγματα μπορούν να συμβαίνουν είτε ψεύδεται ασύστολα και ετοιμάζετε για νεα φοροεπιδρομή.
Είτε λέει αλήθεια και απλά χρησιμοποιεί και παίζει με τον πόνο και την αγωνία των πολιτών ώστε να αποσπάσει εκβιαστικά την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: