"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

31/10/10

Δεν ξέρω αν έγιναν όπως μας τα περιγράφουν τα πράγματα στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΡΥΦΗΣ της ΕΕ στις ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ .Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

....μεταξύ του Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και της ΑΓΚΕΛΑΣ ΜΕΡΚΕΛ. Δεν ήμουνα μπροστά, και όσοι ήσαν προφανώς ήταν του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος. ΠΑΝΤΑ ΕΧΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ, αν και από την φύση μου είμαι ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ .Ξαφνικά κάποια κανάλια μας εμφάνισαν ότι επιβληθήκαμε(!) του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ. Και ασφαλώς δεν μπορεί σε σοβαρά ΕΘΝΙΚΑ θέματα η τιμωρημένη χώρα να μην έχει λόγο (επειδή δεν είναι συνεπής σε πολλά), αλλά ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ.. ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ. Σωστά ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε τα θέματα ΕΕ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ή τις σχέσεις ΕΕ-ΡΩΣΙΑΣ για τις ΒΑΛΤΙΚΕΣ χώρες.

Και κάτι άλλο με την ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ της ΝΤΟΒΙΛ/ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ, την τριμερή ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΠΑΡΙΣΙΟΥ-ΜΟΣΧΑΣ, και πιθανή τετραμερή με ΑΓΚΥΡΑ , η ΜΕΡΚΕΛ ετοιμάζει άλλα πράγματα για την ΕΥΡΩΠΗ…. ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ 2013… ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. Αλλά και δεν πρέπει η χώρα μας να μείνει εκτός καταλυτικών εξελίξεων στο παγκόσμιο στερέωμα που έρχονται… Και εμείς δεν έχουμε και την πολυτέλεια να έχουμε παρουσία στο G20. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ στα επόμενα τρία χρόνια. Και εμείς δεν πρόκειται να έχουμε απεμπλακεί από μνημόνια κλπ. Πάνω σε αυτά ούτε και η ΝΔ έχει πάρει είδηση τι συμβαίνει… ΑΣΦΑΛΩΣ και τα δυο «μεγάλα» κόμματα δεν έχουν πάρει είδηση τι γίνεται στο ΝΑΤΟ. Και θα τα βρούμε όλα μπροστά μας. ΑΛΛΑ μην υψώνουμε εντυπωσιακές θέσεις ότι ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!. Προς Θεού. Κάτι τέτοια έλεγαν και το 2008 οι τότε κυβερνώντες στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ για τις σχέσεις των ΣΚΟΠΙΩΝ με το ΝΑΤΟ. Ήμαστε χώρα που εύκολα βαφτίζει τα πράγματα διαφορετικά. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ότι οι Αμερικανοί και πάρα πολλοί άλλοι αποκαλούν τα ΣΚΟΠΙΑ ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», το πολιτικό κόστος δεν το αναλαμβάνει σε αυτό τον τόπο κανένας, ενώ σε πάρα πολλά επίπεδα οι Σκοπιανοί έχουν και λόγω ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ αποκτήσει δυναμική στο Αμερικανικό στρατιωτικό κατεστημένο..(κάποτε θα δώσω λεπτομέρειες).

Δεν υπάρχουν σχόλια: