"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

7/11/10

ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Μου ανατέθηκε μια μελέτη σχετικά με το μέλλον των ισχυρών κρατών της γης, στο φως των τρεχουσών εξελίξεων, αλλά και δραματικών γεγονότων που έρχονται σε Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΙΡΑΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ-ΕΝΔΟ- ΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κλπ. Σημειώνω –και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν το έχουμε καταλάβει στην χώρα μας- ότι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ-ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ-ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΧΩΡΕΣ στον21ο ΑΙΩΝΑ- με καθαρά οικονομικές ενέργειες και χωρίς να δεχθούν επιλεκτικούς αεροπορικούς ή πυραυλικούς βομβαρδισμούς. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ... ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ. Απλά αναφέρω(στα όρια του εφικτού) ότι «προ μηνών έγινε κλειστό συμπόσιο σε κορυφαίο στρατιωτικό κέντρο/ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ στις ΗΠΑ με θέμα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ-ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΡΑΤΩΝ-ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ κλπ». Τα PAPERS που παρουσιάστηκαν (14 στον αριθμό) με έχουν βαθύτατα προβληματίσει…

Επανέρχομαι στην μελέτη και πρόκειται να μελετήσω τα κάτωθι(προφανώς τα θέτω λίγο γενικόλογα)

*ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ Ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ. ΜΟΣΧΑ-ΠΕΚΙΝΟ , ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ(εδώ προσθέτω και στις 3 επιλογές το κύριο ερώτημα ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ). Δηλαδή ΑΔΥΝΑΜΙΑ να προκαλέσουν σύγκρουση με τις ΗΠΑ, οι οποίες εξακολουθούν να κυριαρχούν σε όλες τις ηπείρους. Και με τους ΡΩΣΟ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ να περιμένουν μια πιο βολική συγκυρία στο μέλλον για να κάνουν το έξτρα ΚΛΙΚ κατά των Αμερικανών.

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ(Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΙΝΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(στρατηγικούς-πολιτικούς-οικονομικούς-στρατιωτικούς) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ και τους ΙΝΔΟΥΣ.

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΚΙΝΟΥ-ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ (ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ). ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΙΑ ΑΓΚΟΜΑΧΟΥΣΑ ΕΥΡΩΠΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ-ΙΝΔΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ. Με τους Τούρκους να σφυρίζουν προς άλλη κατεύθυνση….(ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;). Και τέλος όταν εννοώ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ την ευνοώ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ(ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ/ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ-ΝΑΥΤΙΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΙΚΗ-ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ στην πλέον ακραία μορφή της….).

Δεν υπάρχουν σχόλια: