"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

2/11/10

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ; ---Η ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Η έγκυρη Αραβική εφημερίδα AL ASHARQ AL AWSAT δημοσιεύει αποκλειστικές πληροφορίες για την άσκηση που πραγματοποίησε προ ημερών η εξτρεμιστική ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ στο ΛΙΒΑΝΟ, με την οποία δείχνει την πρόθεση της να θέσει υπό τον έλεγχο την Βηρυτό , στην περίπτωση που μέσα στις επόμενες εβδομάδες το ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που εξετάζει την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του πρωην πρωθυπουργού του ΛΙΒΑΝΟΥ ΡΑΦΙΚ ΧΑΡΙΡΙ, εκδώσει εντάλματα σύλληψης σε βάρος.... κορυφαίων στελεχών της οργάνωσης, ως υπεύθυνους για την δολοφονία. Πληροφορίες μου από το ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ κάνουν λόγο για υπόθεση λίγων εβδομάδων και έκδοση 4-5 ενταλμάτων. Οι ΗΠΑ σήμερα το απόγεμα ζήτησαν από την ΔΑΜΑΣΚΟ να σταματήσει την οιαδήποτε τέτοια κίνηση της φιλοιρανικής ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, γιατί θα υπάρξουν δραματικές εξελίξεις.(από διάφορες πηγές γνωρίζω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο η κλιμάκωση θα είναι άμεση και με πρωτοφανείς προεκτάσεις).

Η εφημερίδα επικαλείται τον Λιβανέζο Ταξίαρχο(εα) ΑΜΙΝ ΧΑΤΙΤ(που διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ) ο οποίος δηλώνει ότι «μέσα σε 3 ημέρες ή το πολύ μια εβδομάδα με τη δύναμη που έχει θα ελέγχει την πρωτεύουσα και θα θέσει τέλος στην εποχή ΧΑΡΙΡΙ».Μάλιστα στο σενάριο της άσκησης φέρονται οι ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ-ΑΜΑΛ και το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ(που υποστηρίζεται από την ΣΥΡΙΑ) να χωρίζουν την ΒΗΡΥΤΟ σε ΖΩΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ! Μια τέτοια ενέργεια από πλευράς ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ έχει χαρακτηριστεί ως προκλητική και θρασύτατη , ενώ οι ΗΠΑ, η ΓΑΛΛΙΑ και το ΙΣΡΑΗΛ έχουν μελετήσει σειρά επιλογών για να απαντήσουν σε μια τέτοια δραματική εξέλιξη….

Δεν υπάρχουν σχόλια: