"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/11/10

Άρχισε η μουσουλμανική προσευχή - Δακρυγόνα εναντίον "αγανακτισμένων" και ακροδεξιών...

ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ !!
ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΜΜΕ !!
Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ: http://www.newsit.gr


Η προσευχή των μουσουλμάνων ξεκίνησε το πρωί στα... προπύλαια του Πανεπιστημίου, στο σταθμό Λαρίσης, στις πλατείες Αττικής και Κουμουνδούρου και σε 11 ακόμη σημεία της Αττικής.

Ήδη στην πλατεία Αττικής έχουν συγκεντρωθεί περίπου 60-70 κάτοικοι που διαμαρτύρονται και ζητούν να διακοπεί.
Υπάρχουν ακόμη και κάτοικοι σε μπαλκόνια, επί της πλατείας, που φωνάζουν συνθήματα με ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Σε κάποιες περιπτώσεις εκτυλίσσονται σκηνές... απείρου κάλους. Στην οδό Αριστομένους μια οργανωμένη ομάδα ακροδεξιών έχει καταφτάσει φωνάζοντας “ξυπνήστε Έλληνες και διώξτε τους ξένους”.

Λίγο πιο κάτω οι αστυνομικοί υπό τον φόβο επεισοδίων έχουν μπλοκάρει όσους βρίσκονται μέσα σε ένα καφενείο και δεν επιτρέπουν την έξοδο. Οι άνθρωποι αυτοί διαμαρτύρονται ότι δεν έχουν καμία σχέση με ακροδεξιές ομάδες και απλά θέλουν να πάνε στη δουλειά τους...

Αυτά στα πέριξ της πλατείας Αττικής. Σε άλλα σημεία του κέντρου και ειδικά στα προπύλαια η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική καθώς δεν υπάρχουν “αγανακτισμένοι” και οι μουσουλμάνοι προσεύχονται κανονικά.

Η αστυνομία φοβάται ότι ενδεχόμενη αντίδραση από ακροδεξιές ομάδες θα λειτουργήσει ως... ντόμινο για τη δημιουργία εκτεταμένων επεισοδίων ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου και των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.

Περισσότεροι από 7.000 αστυνομικοί βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ καταφθάνουν και ενισχύσεις από την επαρχία. Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. να εφαρμοστούν χωρίς προβλήματα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Η προσευχή της μουσουλμανικής κοινότητας ξεκίνησε από τις 06:30 και θα διαρκέσει έως τις 10:00 το πρωί. Ωστόσο, ιδιαίτερα στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα και της πλατείας Αττικής θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν αντιδράσεις. Για να μην κλιμακωθεί περισσότερο η ένταση στις συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας, η Αστυνομία θα λάβει έντονα μέτρα αστυνόμευσης, δε θα επιτραπεί σε μέλη ακροδεξιών οργανώσεων να πλησιάσουν τα σημεία της προσευχής, ενώ ομάδες της Ασφάλειας θα κάνουν προληπτικές προσαγωγές, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: