"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

11/2/11

ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ!!! ΜΕ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!

Οι αγρότες στα μπλόκα σχολίαζαν και τη νέα απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Σερρών που απαγορεύει κάθε συνάθροιση ατόμων, συγκέντρωση ή μετακίνηση οχημάτων. «Φαίνεται, έλεγαν, πως στο Νομό Σερρών ζούμε ξανά σε άλλες εποχές, που απαγορεύεται στους ανθρώπους να συγκεντρώνονται και να εκφράζουν την άποψή τους. 
Ακόμη, επικαλέστηκε το άρθρο 11 του Συντάγματος και δήλωσε ότι δεν θα ανακαλέσει την απόφαση αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, υποστηρίζοντας: «Θα απαγορεύουμε στους αγρότες να πηγαίνουν στον Προμαχώνα και να κλείνουν τη συγκοινωνία». Σε ερώτηση που του έγινε απέφυγε να απαντήσει εάν είχε συνεννοηθεί με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., επαναλαμβάνοντας ότι αναλαμβάνει την ευθύνη...
Νωρίτερα, κυβερνητικοί βουλευτές των Σερρών προσπάθησαν να κοροϊδέψουν για μια ακόμη αφορά τους ψηφοφόρους τους, ισχυριζόμενοι σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ότι ο αστυνομικός διευθυντής λίγο-πολύ έδρασε αυτοβούλως, με σκοπό, όπως ανέφεραν, «να βλάψει την εικόνα της κυβέρνησης»! 
Φυσικά, μια τέτοια άποψη, προφανώς απευθύνεται σε ανόητους και ανθρώπους λειψής νοημοσύνης, αφού προχτές στη Βουλή σύσσωμη η κυβέρνηση -με το σιγοντάρισμα του ΛΑ.Ο.Σ- προσέφερε πλήρη κάλυψη στην απαγόρευση κυκλοφορίας που επέβαλε ο αστυνομικός διευθυντής Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: