"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/3/11

Ακόμη περιμένουμε την εξάρθρωση τις Ομάδας , εκείνων των αριστερών που έκαψαν ζωντανούς τους 4 υπαλλήλους στην Τράπεζα Μαρφίν.

Σχόλιο: μετά από αυτή την ανάρτηση,

Οι Δολοφονίες στην Τράπεζα Μαρφίν ήταν σχεδιασμένες; Ποιοί Πολιτικοί γνωρίζουν; Ποιοί την εκτέλεσαν; Θα ζητήσει συγνώμη η Κλίντον για αυτή και άλλες δολοφονίες Ελλήνων; Μέσα στην Ελλάδα!!

παρέλασαν από δίπλα μου αρκετοί άνθρωποι διαφόρων υπηρεσιών ασφαλείας...να μην αναφέρω κατά πάσα πιθανότητα απο ποιές υπηρεσίες, είναι όμως πάνω από τρείς..... 



Από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας Μarfin- Εgnatia στην οδό Σταδίου 23 αλλά και των γειτονικών κτιρίων
προσπαθεί η Αστυνομία να εντοπίσει τους δράστες της επίθεσης στο υποκατάστημα της τράπεζας που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών υπαλλήλων της, εκ των οποίων η μία γυναίκα ήταν έγκυος 4 μηνών.


Βέβαια την ευθύνη φέρει ακέραια ο πρώην Υπ. Χρυσοχοίδης.....και η Ελληνική Αστυνομία.

ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 3 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ερώτηση υπέβαλε προς τους Υπουργούς Δικαιοσύνης κ. Χ. Καστανίδης και Προστασίας του Πολίτη κ. Χ. Παπουτσή, ο Βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ηλίας Πολατίδης σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας των 3 συνανθρώπων μας στην Μαρφίν Τράπεζα.
Το πλήρες κείμενο της Ερωτήσεως έχει ως εξής

Δέκα μήνες περίπου έχουν παρέλθει από τα τραγικά γεγονότα της 5ης Μαΐου 2010 στην Μαρφίν Τράπεζα της οδού Σταδίου των Αθηνών κατά τα οποία εδολοφονήθησαν 3 συνάνθρωποί μας εργαζόμενοι στην Τράπεζα μετά τον εγκληματικό εμπρησμό της.

Παρ’ όλη όμως την δεκάμηνη παρέλευση από την τέλεση του εγκλήματος, παρ’ όλη την ταυτοποίηση ατόμων από την ΕΛ.ΑΣ. (σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα) ως υπευθύνων και παρ’ όλη την λαϊκή κατακραυγή, οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι και η απονομή της δικαιοσύνης καθυστερεί. Καμμία σχετική πληροφορία δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα σχετικώς με την εξέλιξη της υποθέσεως.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

1. Σε ποιο ακριβώς στάδιο ευρίσκεται η υπόθεση, για την οποία η καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης προκαλεί βάναυσα το λαϊκό αίσθημα;

2. Γιατί η κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ. ολιγωρούν στην προώθηση υποθέσεων που οι δράστες προέρχονται κατά πάσα πιθανότητα από γνωστό πολιτικό «χώρο», ενώ αντιθέτως «βιάζονται» να εξιχνιάσουν υποθέσεις που τα θύματα ανήκουν στον χώρο αυτό (υπόθεση γιαουρτώματος Αλαβάνου);

Αθήναι, 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: