"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

4/3/11

Μια κοπέλα έδωσε τις μολότοφ στους δολοφόνους...Αλλά τι; Είναι ή δεν είναι κάλυψη από Πρόσωπα των Πολιτικών;


Φωτογραφίες με το ακάλυπτο πρόσωπο μιας κοπέλας από το σακίδιο πλάτης της οποίας, οι τρεις δολοφόνοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πήραν τις βόμβες μολότοφ...


και έσπειραν τον θάνατο, έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας.
Ήδη το φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνεται στην ένορκη κατάθεση ενός εκ των δύο «αξιοποιήσιμων» μαρτύρων, και αναμένεται να οδηγήσει στον εντοπισμό αρχικά της κοπέλας και αργότερα, όπως ελπίζουν, στους δολοφόνους των τριών υπαλλήλων της τράπεζας.

Φωτογραφίες των δολοφόνων

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας έχει περιγράψει και καταγράψει με λεπτομέρειες στον φωτογραφικό φακό του, τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της δολοφονίας.
Καταθέτει πως τρία άτομα, άνδρες, νεαρής ηλικίας, με παρόμοια ρούχα (ο μάρτυρας αναφέρει χρωματικές λεπτομέρειες και είδος), που οι δύο φορούσαν κουκούλες και μαντήλια και ο τρίτος μόνο μαντήλι, κινήθηκαν γρήγορα προς μία κοπέλα που είχε την ίδια ηλικία.
Ο μάρτυρας μιλάει για μια κοπέλα μετρίου αναστήματος, με καστανά μαλλιά έως τους ώμους, χωρίς να έχει καλυμμένο πρόσωπο, που είχε στην πλάτη της σακίδιο.
Ένας από τους δράστες το ανοίγει και φαίνεται μαζί με τους άλλους δύο να παίρνουν από το εσωτερικό του, τουλάχιστον δύο βόμβες μολότοφ.
Στη συνέχεια ένας από αυτούς με σφυρί σπάει το τζάμι της τράπεζας και οι άλλοι δύο εκτοξεύουν στο εσωτερικό της, τις βόμβες μολότοφ. Στη συνέχεια όλοι, μαζί με την κοπέλα απομακρύνονται τρέχοντας.
Οι αστυνομικοί λένε ότι μπορεί τα συγκεκριμένα άτομα να ξεκίνησαν την δολοφονική επίθεση,
αλλά υπήρξαν και άλλοι που συμμετείχαν σε αυτή, εκτοξεύοντας και εκείνοι βόμβες μολότοφ και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.
Οι δύο από τους τρεις δράστες εντοπίζονται μερικά λεπτά αργότερα, από τον δεύτερο «αξιοποιήσιμο» μάρτυρα, σε παρόμοια επίθεση λίγα μέτρα μακρύτερα από τον τόπο της εξελισσόμενης τραγωδίας.
Στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, το οποίο ναι μεν ήταν κλειστό αλλά στον πρώτο όροφο που λειτουργεί ως αναγνωστήριο-καφετέρια, υπήρχαν κάποια άτομα.
Και σε αυτή την επίθεση ένας από τους δράστες έσπασε την τζαμαρία και ο δεύτερος πέταξε στο εσωτερικό του βόμβα μολότοφ και εύφλεκτο υγρό.
Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στον 1ο όροφο κατέβηκαν άμεσα και με πυροσβεστήρες κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά πριν αυτή εξαπλωθεί.
Ο εντοπισμός της ταυτότητας της κοπέλας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και έτσι τώρα έχει επιστρατευτεί και η τράπεζα δεδομένων των ταυτοτήτων.
Στόχος η προσέγγισή της και η ανακάλυψη των δραστών, καθώς πιθανολογούν ότι η συγκεκριμένη κοπέλα, θλιβερή συνεργός, δεν θα θελήσει να φορτωθεί την αποκλειστική ευθύνη θανάτου τριών ανθρώπων και ενός εμβρύου.

Συσχετισμός βίντεο

Υπάρχουν τουλάχιστον δύο «καλά» βίντεο αλλά προς το παρόν όχι αξιοποιήσιμα, σε ένα από τα οποία έχει καταγραφεί μία ομάδα 10-15 ατόμων που προβαίνουν σε καταστροφές και από αυτή ξεπηδούν οι δολοφόνοι των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν καλυμμένα πρόσωπα με μαντήλια έως τα μάτια και κάποιοι και κουκούλες.
Οι αστυνομικοί αναζητούν αντίστοιχο υλικό πριν και μετά από το σημείο της τραγωδίας, για την περίπτωση εντοπισμού τους σε άλλο χρόνο που πιθανότατα δεν έχουν καλυμμένα πρόσωπα.
Από τα ίδια βίντεο οι αστυνομικοί σε άλλο επίπεδο έρευνας αναζητούν τις ταυτότητες και άλλων προσώπων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, χωρίς να έχουν συμμετοχή σε αυτή, με ακάλυπτα πρόσωπα, προκειμένου και αυτοί να προσεγγιστούν για την πιθανότητα να γνωρίζουν τους δράστες και να επιθυμούν να αποκαλύψουν την ταυτότητά τους.
Οι αστυνομικοί αναζητούν και οργισμένα μέλη του ίδιου χώρου με άλλες μορφές αντίδρασης, που πιθανότατα γνωρίζουν τους δράστες και θελήσουν και εκείνοι να τους αποκαλύψουν, προκειμένου να μην επωμιστεί ο αναρχικός χώρος τον θάνατο τριών αθώων ανθρώπων.
Ταυτόχρονα οι αστυνομικοί αναζητούν αντίστοιχο οπτικό υλικό από το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας με επίκεντρο τους δρόμους από την Ομόνοια όπου πιστεύεται ότι η ομάδα των αντιεξουσιαστών κατάφερε να παρεισφρήσει στην πορεία της ΓΣΕΕ μέχρι και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός στη Λεωφόρο Αμαλίας.

Επιτέθηκαν και αλλού

Αστυνομικοί πολλών αστυνομικών υπηρεσιών καταθέτουν ότι το ίδιο μπλοκ αντιεξουσιατών που έβαλε στο στόχαστρο το υποκατάστημα της Marfin επιτέθηκαν μερικές δεκάδες μέτρα πριν σε άλλο σημείο, ενώ τα ίδια άτομα εντοπίστηκαν να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες σε άλλα τρία σημεία μετά τη μοιραία επίθεση στην τράπεζα. Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί αυτοί βλέπουν μέρη του οπτικού υλικού υποδεικνύοντας τα σημεία στα οποία έδρασε το συγκεκριμένο μπλοκ, προκειμένου να συλλέξουν και από αυτά αντίστοιχο υλικό.
Υπάρχουν πληροφορίες, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, για την προέλευση της ομάδας που επιτέθηκε στην τράπεζα.
http://www.newsit.gr/ 


Aλλοδαποί δύο από τους δράστες της αποτρόπαιας δολοφονίας στην ΜΑRFIN.


.Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών που πυρπόλησαν το κτίριο της τράπεζας Marfin Egnatia στην οδό Σταδίου 23 όπου βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης (36 ετών), η Παρασκευή Ζούλια (35 ετών) και η έγκυος Αγγελική Παπαθανασοπούλου (32 ετών).
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ και με βάση την επεξεργασία του οπτικού υλικού και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων:
  • Αναγνωρίστηκε ήδη ο ένας εκ των τεσσάρων δολοφόνων, ο οποίος είναι γνωστός για τη δράση του στον αυτοαποκαλούμενο «αναρχικό χώρο»,
  • διαπιστώνεται ότι οι υπόλοιποι δύο άνδρες ήταν αλλοδαποί (μιλούσαν σπαστά ελληνικά),
  • στην ομάδα συμμετείχε και μία μικροκαμωμένη γυναίκα που μετέφερε τα εύφλεκτα υλικά. Νωρίτερα, οι τρεις είχαν σπάσει τη βιτρίνα του υποκαταστήματος και είχαν πετάξει μέσα βενζίνη.
Η παρουσία αλλοδαπών επιβεβαιώθηκε και από τη σημαντική μαρτυρία του Β. Χατζηιακώβου, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται απέναντι από το κτίριο της τράπεζας. Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο Β. Χατζηιακώβου ανέφερε: «Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10″. Πράγματι, οι ολιγομελείς ομάδες κουκολοφόρων που προξένησαν τα επεισόδια έφεραν αντισφυξιογόνες μάσκες και είχαν πλήρως καλυμμένα τα σώματά τους για να μην αφήσουν γενετικό υλικό ή αναγνωριστούν από κάμερες.
Αναπόφευκτοι είναι οι συνειρμοί με τις δύο μεγάλες υποθέσεις αποσταθεροποίησης της Χώρας, όπου πρωτοστάτησαν αλλοδαποί:
Τον Αύγουστο του 2007, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη Πελοπόννησο με αποτέλεσμα των θάνατο δεκάδων πολιτών, εντοπίστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Ηλείας κορυφαίος Κοσοβάρος πρώην οπλαρχηγός του UCK και μέλος της αλβανικής μαφίας, ο οποίος κατάφερε ωστόσο να διαφύγει αφού ήρθε σε επαφή με «αναρχικούς» και υπόπτους για υποθέσεις τρομοκρατίας.
Το Δεκέμβριο του 2008, ομάδα Κοσοβάρων που ήλθε μέσω Βιέννης στην Αθήνα πρωτοστάτησε στις καταστροφές και στις συμπλοκές με τις δυνάμεις ασφαλείας. Τη νύχτα των επεισοδίων, οι αρχές ασφαλείας θορυβήθηκαν από τη ταυτόχρονη ενεργοποίηση 100 καρτοκινητών τηλεφώνων στο νόμό Ιωαννίνων που ανήκαν σε Αλβανούς. Σε κεντρικά σημεία της Αθήνας εμφανίστηκαν φειγ-βολάν στην αλβανική γλώσσα («POLICA DERRA VRASES» και από την άλλη «HAKMARJE PER DREJTESI»), σε μια προσπάθεια όξυνσης των επεισοδίων με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των μεταναστών.
Τα παραπάνω ανατρέπουν τη μέχρι σήμερα διαπίστωση ότι οι αλλοδαποί αποτελούν απλώς πηγή στρατολόγησης και προμήθειας οπλισμού για τον «αναρχικό χώρο» (και κατ΄επέκταση των διαφόρων τρομοκρατικών οργανώσεων) και επιβεβαιώνουν την υπόθεση εργασίας που θέλουν τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν καταστεί υποχείρια συγκεκριμένων κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Χώρας.
ΠΗΓΗ:  http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: