"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

26/3/11

«Γλιστράει σαν το Χέλι! ---Άγρια σύγκρουση Θέμου - Ψυχάρη!

Στα συρτάρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου έχει κολλήσει εδώ και περίπου έναν χρόνο -άγνωστο το γιατί- μια αρκετά ενδιαφέρουσα υπόθεση η οποία συνοδεύεται από μια εξίσου πολύ ενδιαφέρουσα μηνυτήρια αναφορά που έχει υποβάλει η Διεύθυνση Δασών Αργολίδος. Το περιεχόμενό της... αφορά σε πολύ γνωστό διαπλεκόμενο πρόσωπο και στις παρανομίες που έχει κάνει στην παραθαλάσσια βίλα-μεγαθήριο που διαθέτει σε μια από τις πιο ακριβές παραθεριστικές περιοχές της χώρας. Παράνομη υλοτομία και παράνομη επέμβαση αναδασωτέας έκτασης είναι οι κατηγορίες που του προσάπτουν οι δασολόγοι της υπηρεσίας που επιχείρησαν επιτόπια αυτοψία στη βίλα του πριν από τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα εξέδωσαν και τα απαιτούμενα από τον νόμο πρωτόκολλα κατεδάφισης προκειμένου να γκρεμιστεί η μάντρα-έκτρωμα. Κάποια στιγμή αναγκάστηκε ο ίδιος να τη ρίξει προκειμένου να γλιτώσει τις συνέπειες.

Καταστράφηκαν όμως τα κακόμοιρα τα δεντράκια (έχει προχωρήσει σε καταστροφή του μεγαλύτερου μέρους της φυόμενης δασικής και λοιπής βλάστησης), τα οποία εξαφάνισε μέσα σε μια νύχτα για να χτίσει στη θέση τους πολυτελείς μεζονέτες με εξωτερικά τζακούζι, μπάρμπεκιου κ.λπ. Αν η υπόθεση αφορούσε κάποιον τυχαίο πολίτη αυτής της χώρας, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης θα είχε πέσει και μάλιστα θα ήταν βαρύς και ασήκωτος. Α, είναι και το θέμα της offshore πίσω από την οποία κρύβεται ο ''επώνυμος''. Προσεχώς...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: