"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/9/11

Όλοι εναντίον του Πούτιν; 2 -Αμερικανοί πρώην της Yukos...Το Πλιάτσικο !

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε τη ρωσική κυβέρνηση για τη Yukos
Η ρωσική κυβέρνηση καταδικάστηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη διάλυση της πετρελαϊκής εταιρείας Yukos.
Η απόφαση του δικαστηρίου έκρινε ότι η ρωσική κυβέρνηση χειρίστηκε άδικα τόσο την πτώχευση της πετρελαϊκής εταιρείας το 2006 όσο και τα πρώην διευθυντικά στελέχη της, αλλά και τον πρόεδρο της Μιχαήλ Χοντορκόφσκι τα οποία και φυλάκισε. Ωστόσο το δικαστήριο δεν αποφάσισε για το θέμα της αποζημίωσης που ζητά η προηγούμενη διοίκηση της εταιρείας, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και...
Αμερικανοί πρώην διευθυντές της, οι οποίοι ζητούν για τη διάλυση της Yukos αποζημίωση ύψους περίπου 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την οποία, όπως έχουν πει, θα διανείμουν σε πρώην μετόχους.
πηγή: Ελευθεροτυπία
Πηγή άρθρου.
Σχ: Εδώ θέλουμε να καταλάβουμε γιατί είναι όλοι εναντίον του Πούτιν! Γιατί έπιασε αυτούς που ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ επί Γιέλτσιν και πήρε πίσω τα κλεμμένα...Αμερικανοί ; αγνώστου ταυτότητος ζητούν από τη Ρωσία 100 Δισεκατομμύρια δολλάρια ! Δηλαδη η περιουσία της Ρωσίας , ξαφνικά ανήκει χωρίς αντάλλαγμα σε κάποιους Αμερικανούς πιθανόν Εβραϊκής καταγωγής..
Μετά βλέπουμε να επισκέπτεται ο Χένρυ Κίσσιγκερ τον Πούτιν και να του ζητάει να αφήσει ελεύθερο τον κλέφτη Μιχαήλ Χοντορκόφσκι και να του δώσει πίσω ξανά , αυτά που έκλεψε.... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Πούτιν που τηρεί τα νόμιμα για την Ρωσία και τους Ρώσους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: