"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

3/9/11

Διείσδυση της ΜΙΤ στα ελληνικά ΜΜΕ



Σχόλιο Σ.Ο.: Ποια άραγε ΜΜΕ, ιστολόγια και ιστοσελίδες στην Κύπρο περνάνε ύπουλα (ή όχι και τόσο ύπουλα) «γραμμές» που συμφέρουν την Τουρκία και τον τουρκικό στρατό κατοχής, παίζοντας πολλές φορές με τις λέξεις;
DefenceNet
«Διείσδυση της ΜΙΤ στα ελληνικά ΜΜΕ!»
17 Αυγούστου 2011

Τουρκική διείσδυση σε ελληνικά ΜΜΕ, ειδικά στο χώρο του διαδικτύου (blogs, sites κλπ), έχει εντοπίσει η ΕΥΠ. Η διείσδυση έχει πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις πρόσφατa επιβεβαιώθηκε κα διακριβώθηκαν και οι «γραμμές» που περνάνε και έχουν ως στόχο την υποβάθμιση των τουρκικών προκλήσεων, την αποσιώπηση γεγονότων που καταδεικνύουν την προετοιμασία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για «θερμές» καταστάσεις.
Υπάρχει άμεση σχέση με λιβανέζικο επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, του οποίου τα στελέχη έχουν εμπλακεί με διάφορες ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες στο παρελθόν.
Και όλα αυτά υπό την κάλυψη δήθεν «εθνικών» απόψεων και προσεγγίσεων. Βασικός στόχος να «αποκοιμηθούν» οι πολίτες και να γίνει εφικτή η περίφημη «ελληνοτουρκική προσέγγιση», βασικά η δορυφοροποίηση της Ελλάδας.
Ακόμα και σε περιπτώσεις που είναι σαφές ότι υπάρχει μεγάλο θέμα, όπως αυτό της πρόσφατης άσκησης κατάληψης ελληνικού νησιού, αυτές οι ειδήσεις αποσιωπούνται ή υποβαθμίζονται χρησιμοποιώντας επιχειρήματα του τύπου «Όχι στην στρατηγική του φόβου» και «πρέπει να έχουμε στρατηγική ψυχραιμία» και “Δεν ήταν άσκηση ειδικών δυνάμεων του Στρατού, αλλά της … Στρατοχωροφυλακής”!
Μάλιστα οι πληροφορίες είχαν φτάσει στο ΓΕΕΘΑ εδώ και ένα χρόνο περίπου, αλλά αυτό κώφευσε, όπως συνηθίζει εσχάτως, προκειμένου να μην «ανακατέψει τα νερά». Άλλωστε τελευταία έχει πέσει και σε επανειλημμένες γκάφες. Οι κινήσεις τους παρακολουθούνται πολύ στενά ειδικά εν όψει την κλιμάκωσης της έντασης που αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου και τα μηνύματα που εκπέμπονται “από την άλλη πλευρά του Αιγαίου”
Η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και συλλέγουμε πληροφορίες για την ενημέρωσή σας.

Ηλεκτρονική διεύθυνση άρθρου: http://www.efylakas.com/archives/9459

Δεν υπάρχουν σχόλια: