"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

7/9/11

Κατευθυνόμενο αιματοκύλισμα από τους προδότες του ΠΑΣΟΚ !

Του ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ τ. βουλευτή, τ. ευρωβουλευτή και τ. αντιπροέδρου της Ευρωβουλής.

Αποφράδα ημέρα η Τετάρτη. Ημέρα γενικής ανατριχίλας και φρικαλεοτήτων που όμοιά της ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξε ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ. Ημέρα κατά την οποία βιώσαμε το σφιχταγκάλιασμα της προδοσίας της πατρίδας μας και των πολιτών της στο Κοινοβούλιο με το διατεταγμένο εν ψυχρώ έγκλημα εκτός Κοινοβουλίου.
Με ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ τους ίδιους κι απαράλλακτους. Τον Παπανδρέου τον τρίτο πρωτίστως, ο οποίος έφερε εις… αίσιον πέρας το προαποφασισμένο ανοσιούργημά του, τον λαλίστατο κενολόγο Βενιζέλο (που αυτοηδονίζεται λεκτικά από του βήματος της Βουλής, μιλώντας επί τριπλάσιο χρόνο σε σχέση με τον δικαιούμενο, τη ανοχή προέδρου και αντιπροέδρων του ΠΑΣΟΚ), τον άλλοτε υπουργό του «Σάμινα» και νυν υπουργό, όχι Προστασίας, αλλά ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗΣ του Πολίτη Παπουτσή (με τόνους ΛΗΓΜΕΝΩΝ χημικών και δακρυγόνων, ακόμα και στον ΚΛΕΙΣΤΟ χώρο του Μετρό), καθώς και ΟΛΟΥΣ τους υπουργούς, αναπληρωτές υπουργούς και υφυπουργούς, οι οποίοι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μη…. γνώριζαν ότι το μακελειό στο κέντρο της Αθήνας ήταν αποτέλεσμα προγραμματισμένης κρατικής, τουτέστιν κυβερνητικής τρομοκρατίας, με τη βοήθεια πρακτόρων της Ασφάλειας.
Οι «Αγανακτισμένοι» είναι και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. Και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τις ειρηνικές και συντονισμένες προσπάθειές τους, ώσπου να καταρρεύσει κάτω από τα πρωτοφανή ανομήματά της η, ούτως ή άλλως, παραπαίουσα σημερινή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση ανδραπόδων, ανδρεικέλων και πάμπλουτων καλοπερασάκηδων. Μια κυβέρνηση, τέλος, εθελόδουλων εκτελεστών των εξωφρενικών απαιτήσεων εκείνων που εκπροσωπούν τους τοκογλύφους δανειστές μας, οι οποίοι θησαυρίζουν ήδη –η Αυστρία το ομολόγησε επισήμως– από τα μέχρι τούδε δάνειά μας. Επαναλαμβάνω ότι οι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ «Αγανακτισμένοι» δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον ιερό αγώνα τους και για έναν πρόσθετο λόγο: Διότι συνεκφράζουν και τη βούληση όσων αδυνατούν αντικειμενικά να τους πλαισιώσουν με την ενεργό παρουσία τους.
Εκτός από τη σημερινή τρισάθλια κυβέρνηση των Λοβέρδων (για να τον κατονομάσω ως απεχθές παράδειγμα προς αποφυγήν), ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ είναι εδώ και καιρό και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ένας Ανώτατος Άρχων ο οποίος ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. Κατά την επίσκεψή του μάλιστα στη Ρουμανία, υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα. Την Τετάρτη κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ρουμανικής Βουλής κ. Ρομπέρτα Άλμα Αναστάζε –και ΠΡΙΝ ψηφιστεί το ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟ για την Ελλάδα και τους Έλληνες Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα– αφού είπε ότι η σκέψη του βρίσκεται στο ελληνικό Κοινοβούλιο «όπου διεξάγεται μια σημαντική ψηφοφορία από την οποία εξαρτώνται πάρα πολλά για να ξεπεράσουμε την κρίση», πρόσθεσε επιπλέον: «Ο συνάδελφός σας, κ. Πετσάλνικος, θα έχει πολλή δουλειά και μεγάλη ένταση. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα είναι θετική η ψήφος κι έτσι θα ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο, για να ασχοληθούμε όλοι με μια δύσκολη δουλειά, που είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να ικανοποιήσουμε τα λαϊκά στρώματα, τα οποία υποφέρουν από την κρίση και τα αυστηρά μέτρα που λάβαμε για να μπορέσουμε να την ξεπεράσουμε».
Ερώτημα πρώτο: Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων είναι ή δεν είναι εναντίον του εξουθενωτικού Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, το οποίο τυγχάνει και εντελώς ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΟ; Απάντηση προφανέστατη: Είναι. Ερώτημα δεύτερο: Υπάρχει δυσαρμονία κυβέρνησης και (του στενάζοντος από τα κατοχικά μέτρα) λαού; Απάντηση επίσης προφανέστατη: Υπάρχει. Φυσικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με το πρωθυπουργοκεντρικό καθεστώς που υφίσταται στη χώρα μας από το 1986, δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει τη Βουλή και να προκηρύξει εκλογές. Όμως έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει εκλογές διά της παραιτήσεώς του. Γιατί δεν το πράττει; Απάντηση: Απάντηση υφίσταται, αλλά δεν θα τη δώσω, διότι τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ερώτημα τρίτο: Μέχρι την ώρα που χαράσσονται αυτές οι αράδες δεν γνωρίζω δήλωση του Κάρολου Παπούλια καταδικαστική για τα πρωτοφανή έκτροπα που σημειώθηκαν την Τρίτη και την Τετάρτη στο αστυνομοκρατούμενο κέντρο της Αθήνας. Αλλά και να υπάρξει καταδικαστική δήλωση πριν κυκλοφορήσει αυτή η εφημερίδα, ουδόλως θα ικανοποιήσει το ΛΑΪΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ εάν δεν αναφέρει ρητά ότι η Αστυνομία δεν έδρασε αυτοβούλως. Οι πάντες γνωρίζουν ότι υπήρξε κυβερνητική εντολή, πράγμα που το παραδέχτηκαν δημοσίως, εντρεπόμενοι μάλιστα, και ανώτατοι αξιωματούχοι της Αστυνομίας. Ακόμα και ο μετριοπαθής Αντώνης Σαμαράς μίλησε για «προβοκάτσια», ενώ σκληρότερη ήταν η αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς, με τον ΛΑΟΣ να εθελοτυφλεί υπερασπιζόμενος ΜΟΝΟ τους αστυνομικούς, λες και όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν υπερασπίστηκαν τους αστυνομικούς ως εργαζομένους.
Το ζητούμενο σήμερα είναι να διενεργηθούν το ταχύτερο δυνατόν εκλογές. Διότι η κρατούσα κατάσταση –ο Απόστολος Κακλαμάνης έχει κατεξευτελιστεί και αυτογελοιοποιηθεί διακόπτοντας ως κήνσορας κάθε αγορεύοντα συνάδελφό του με τον οποίο δεν συμφωνεί– είναι εκτός τόπου και χρόνου, με τους υπουργούς να είναι κολλημένοι στις καρέκλες τους με ψαρόκολλα. Όπως γράφουν πρωτοσέλιδα τα «Επίκαιρα» στο 89ο τεύχος τους, «ο συνασπισμός δυνάμεων εντός και εκτός Ελλάδας θέλει την υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας και του ορυκτού πλούτου» της χώρας. Το γράφω αυτό, διότι η ΝΔ, με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά, άνοιξε αξιοζήλευτη περπατησιά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ. Ας προσέξει, λοιπόν, ο κ. Σαμαράς με τις θέσεις του για την «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας μας – κι ας ήταν δική του η πρόταση αυτή. Διότι πολύ φοβάμαι, με τα υφιστάμενα δεδομένα των… συμμάχων και… φίλων μας, ότι η «αξιοποίηση» θα είναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ καθαρό και ξεδιάντροπο, και μάλιστα με υποτυπώδεις τιμές. «Για ένα κομμάτι ψωμί», όπως λέει ο λαός, το οποίο κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά θα στερούνται σε λίγο μεγάλα τμήματα των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας. Ως εκ τούτου, απαιτείται πλέον εκ μέρους του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ χωρίς εκπτώσεις.
ΥΓ.: Επιθυμώ να εκφράσω θερμά συγχαρητήρια στον Παναγιώτη Κουρουμπλή και να του ζητήσω συγγνώμη επειδή τον είχα κατηγορήσει προ εβδομάδων ότι διαφωνεί με άρθρα νομοσχεδίων τα οποία υπερψηφίζει πάντα. Τελικά, ο άνθρωπος απέδειξε ότι είναι ο μόνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που φοράει παντελόνια. Αντίθετα, στους υπόλοιπους δήθεν αντάρτες, και με πολύ σκληρότερες δηλώσεις του προαναφερθέντος σεμνού πατριώτη, ανήκει ο οίκτος μου ολοστρόγγυλος.
Πηγή: Το Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια: