"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

26/9/11

Μίλησε το φάντασμα της όπερας! Ο, ο Γκορμπατσόφ...

 «Αν δε γίνουν μεταρρυθμίσεις από τον Πούτιν η χώρα θα πάει έξι χρόνια πίσω»

 Σχ: Είναι αυτός που διέλυσε την Σοβιετική Ένωση , παραδίδοντας όλο τον Οικονομικό πλούτο στα φιλαράκια του της Διεθνούς Ελίτ... Όταν αυτός κατέστρεφε την Ρωσία, ενώ ο ίδιος συναγελάζονταν με τους διευθυντές της Κόκα κόλα, και άλλους στην Αμερική .. Ήταν αυτός που έφυγε και ανέλαβε ο Γιέλτσιν και αποτελείωσε το έγκλημα εναντίον των λαών που ανήκαν στη Σοβιετική Ένωση.... 
Διαβάζουμε από τον κ. Αθανάσιο Δρούγο : Δυσφορία στη Δύση για την υποψηφιότητα Πούτιν ! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι σε καλό δρόμο η Ρωσία. Γιατί βλέπουμε στην Γεωργία του Σαακασβίλι που τον επαινεί η Δύση σε τι κατάσταση είναι;  Αλλά οι παραναλυτές τα βλέπουν όλα ρόδινα εκεί.



Τον φόβο η Ρωσία να πάει έξι χρόνια πίσω εξέφρασε ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ με την αναμενόμενη επιστροφή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην προεδρία το 2012, αν ο ίδιος δεν προχωρήσει σε εκ βάθους μεταρρύθμιση του πολιτικού συστήματος.

"Θα πρέπει να περιμένουμε ότι δεν θα υπάρξει καμιά πρόοδος στο μέλλον αν δεν προχωρήσουμε σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στο σύνολο του πολιτικού συστήματος", γράφει ο Γκορμπατσόφ σε άρθρο του στην εφημερίδα Nova Gazeta.

"Πιστεύω πως αν δεν συμβεί αυτό, κινδυνεύουμε να χάσουμε έξι χρόνια. Θεωρώ πως ο μέλλων πρόεδρος θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά", πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι η Ρωσία βρίσκεται σε "αδιέξοδο" και πως η κατάσταση δεν είναι απλή.

"Αν ο μέλλων πρόεδρος δεν προχωρήσει σε αλλαγές και σκέφτεται μόνο το πώς θα διατηρήσει την εξουσία...τότε θα κάνει λάθος", προέβλεψε ο Γκορμπατσόφ.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε το Σάββατο την πρόθεσή του να επιστρέψει στην προεδρία της Ρωσίας.

Τον Αύγουστο, ο Γκορμπατσόφ είχε επικρίνει το κόμμα του Πούτιν Ενωμένη Ρωσία, τονίζοντας ότι μοιάζει με το Κομμουνιστικό Κόμμα της σοβιετικής εποχής.
Πηγή άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: