"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

26/11/09

Διαρρήκτες «ρήμαξαν» μαγαζιά και νοσοκομείο στην Πάτρα



Ο κ. Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Κούνεβα.

Σπίτια, καταστήματα, ακόμη και τα νοσοκομεία έχουν μπει στο στόχαστρο διαρρηκτών στην καρδιά της Πάτρας. Οι επαγγελματίες «ποντικοί» δεν πτοούνται να χτυπούν σε πολυσύχναστους δρόμους, ούτε από συστήματα ασφαλείας. Στο κέντρο της πόλης οι διαρρήκτες χάραξαν με διαμάντι την τζαμαρία καταστήματος, μπήκαν μέσα και με την άνεσή τους ερεύνησαν κάθε συρτάρι και άρπαξαν μετρητά, χρυσαφικά και αντικείμενα αξίας.

Ούτε οι φαρμακαποθήκες όμως του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» δεν .....

γλίτωσαν από διάρρηξη. Ο θρασύτατος δράστης μπορεί να μην έμεινε πολύ ώρα στο χώρο, αφού σήμανε ο συναγερμός, ωστόσο πρόλαβε να αρπάξει σκευάσματα φαρμάκων και να εξαφανιστεί. Στην περιοχή της Αγίας Σοφίας οι διαρρήκτες καταστήματος με αξεσουάρ θαλάσσιων σπορ έφυγαν μόνο όταν καταδιώχθηκαν από οργισμένους κατοίκους, με όσα πρόλαβαν να αρπάξουν. Όπως καταγγέλλουν οι καταστηματάρχες στην Πάτρα, τις περισσότερες φορές τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών είναι μεγαλύτερα από τη λεία των κακοποιών.
Πηγή: ALPHA
Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης
http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=91&news_id=39990

Δεν υπάρχουν σχόλια: