"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/5/10

8ο Κεφάλαιο: Θέατρα Πολέμου των Ελληνικών Κρατών


 
58ο Άρθρο-Απόδημος Ελληνισμός
1. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να συμπεριλαμβάνουν στους προϋπολογισμούς των δαπάνες για την επιβίωση της Ελληνικής διασποράς σε όλο τον Κόσμο.
2. Έλλην οπουδήποτε στον κόσμο λαμβάνει εκπαίδευση, χρήματα, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και βοήθεια από τα Ελληνικά Κράτη για να αναπτυχθεί και να καταλάβει την εξουσία.
3. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να ενισχύουν τις Ελληνικές Κοινότητες οι οποίες βρίσκονται εκτός συνόρων. Η παράλειψη αποστολής δασκάλων, βιβλίων, ιατρών, πολιτιστικών αποστολών, Ελλήνων Ιερέων, αποτελεί εσχάτη προδοσία.
4. Τα Ελληνικά Κράτη υποστηρίζουν την εκλογή Ελληνικής καταγωγής πολιτικών σε...
ξένα κράτη. 
5. Τα Ελλήνων Κράτη οφείλουν να προσκαλούν Ελληνόπουλα αποδήμων για να σπουδάσουν σε Ελληνικά πανεπιστήμια.
6. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να φροντίζουν ώστε οι Ελληνικές Κοινότητες σε όλο τον Κόσμο να αναπαράγωνται και να αυξάνωνται φυλετικά και πολιτιστικά.
7.1 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να μετακινούν μία Ελληνική Κοινότητα όταν υφίσταται διώξεις από ξένο κράτος και να την μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος.
7.2 Αναλόγως των συνθηκών και του συσχετισμού δυνάμεων οφείλουν να κηρύσσουν επανάσταση ή πόλεμο εναντίον του τυραννικού ξένου κράτους.
59ο Άρθρο-Αλύτρωτος Ελληνισμός
1. Ο αλύτρωτος Ελληνισμός προσδιορίζεται ως η ύπαρξη υποδούλων Ελλήνων μέσα στα ή έξω από τα Ελληνικά Εδάφη.
2. Η υποδούλωση συνίσταται σε θέματα ψυχής, ιδεών, γονιδίων, πολιτισμού, οικονομίας και εδαφών.
3.1 Όπου υπάρχουν Έλληνες ψυχικώς υπόδουλοι σε ξένες επιρροές, υπόδουλοι σε ξένα κράτη, υπόδουλοι πολιτιστικώς σε ξένες ιδέες, υπόδουλοι βιολογικώς λόγω αναμίξεως με ξένο αίμα, υπόδουλοι οικονομικώς με τοκοχρεολύσια που δεν οφείλουν να πληρώσουν, τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να τους απελευθερώσουν.
3.2 Η παράλειψη αυτής της Θεϊκής Εντολής αποτελεί εσχάτη προδοσία. Οι παραβάτες τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου.
60ο Άρθρο-Εμπόριο, νόμισμα και χρηματοπιστωτικό σύστημα
1. Οι παγκόσμιοι εμπορικοί δρόμοι και τα δίκτυα διανομής προϊόντων ανήκουν σε Έλληνες.
2.1 Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να προωθούν την μονοπωλιακή κατοχή του παγκοσμίου εμπορίου.
2.2 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να υποσκελίζουν τις εισαγωγές ξένων προϊόντων με εξαγωγές Ελληνικών προϊόντων. Η παράλειψη υποστηρίξεως Ελληνικών εξαγωγών αποτελεί ποινικό αδίκημα.
3.1 Το χρηματοπιστωτικό σύστημα αποτελεί όπλο για την επιβίωση του Ελληνισμού έναντι αλλοφύλων ή αλλοθρήσκων.
3.2 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να παρέχουν φθηνό χρήμα και χαμηλά βιομηχανικά επιτόκια.
3.3 Επιβάλλεται χαμηλή ισοτιμία της δραχμής σε σχέση με τα ξένα νομίσματα ώστε να υποβοηθούνται οι εξαγωγές και να μειώνωνται οι εισαγωγές.
4. Η διεθνής έκδοση χαρτονομίσματος και οι παγκόσμιες τράπεζες δεν επιτρέπεται να είναι ανεξέλεγκτα. Ο έλεγχός τους από Έλληνες ή ανθρώπους εμποτισμένους με Ελληνική Παιδεία αποτελεί εχέγγυο εύρυθμης λειτουργίας του παγκοσμίου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
5.1 Η υψηλή τοκοφορία έναντι εχθρών του έθνους, αλλοφύλων και αλλοθρήσκων, δεν αποτελεί αδίκημα.
5.2 Η τοκογλυφία κατά Ελλήνων και δη η κρατική, αποτελεί έγκλημα ειδεχθές με ιδιάζουσα απαξίωση.
61ο Άρθρο-Εξωτερική πολιτική και Ενότητα του Ελληνικού Κόσμου
1. Βασική αρχή της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είναι ότι δεν υπάρχουν μόνιμοι σύμμαχοι. Υπάρχουν μόνιμα συμφέροντα.
2. Η ιστοριογραφία είναι η συνέχεια του πολέμου με άλλα μέσα. Η ειρήνη είναι πόλεμος με άλλα μέσα.
3. Οι Έλληνες αγωνίζονται στο πλευρό των Πολυθεϊστών σε όλο τον Κόσμο εναντίον της μονοθεϊστικής τυραννίας.
4. Η εξωτερική πολιτική σχεδιάζεται με βάση την επέκταση και ενδυνάμωση της Ελληνικής Κοσμοαντιλήψεως σε όλους τους λαούς.
5. Η εξωτερική πολιτική βασίζεται στα κριτήρια, στις ανάγκες και τα συμφέροντα της Ελληνικής Θρησκείας.
6. Η εξωτερική πολιτική βασίζεται στην ανατροπή όλων των μορφών καταπιέσεως, στην απόρριψη της υποταγής στην αθεΐα και την απιστία.
7. Η εξωτερική πολιτική βασίζεται στην προστασία της ζωής στον πλανήτη, του φυτικού και ζωικού βασιλείου.
8. Οι Έλληνες είναι μέλη της ομοσπονδίας Ελληνικών Κρατών τα οποία δεν είναι απαραίτητο να γειτονεύουν εδαφικώς.
9. Τα Ελληνικά Κράτη καλλιεργούν την ενότητα με όλους τους πολυθεϊστικούς λαούς. Αγωνίζονται για την πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ενότητα των πολυθεϊστικών λαών.
10.1 Τα Ελληνικά Κράτη συστήνουν και υποστηρίζουν διεθνή υπηρεσία που βοηθά τους αρρώστους Πολυθεϊστές και τους έχοντας ανάγκη σε όλον τον Κόσμο, ανάλογη του ερυθρού σταυρού.
10.2 Τα Ελληνικά Κράτη ιδρύουν υπηρεσίες που θα εφοδιάζουν με χρήματα, οργάνωση και ιδεολογία όλες τα έθνη ώστε να τσακίσουν την μονοθεϊστική δικτατορία.
11. Οι Ελληνικοί Νόμοι δεν απαγορεύουν στους Έλληνες να συμπεριφέρωνται με καλωσύνη στους αλλοφύλους και αλλοθρήσκους οι οποίοι δεν έχουν πολεμήσει εναντίον τους. Η συμπεριφορά των Ελλήνων απέναντί των πρέπει να είναι σύμφωνη με την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Νόμους της Ελληνικής Θρησκείας.  
62ο Άρθρο-Κατοχή ΜΜΕ και πανεπιστημίων
1. Η κατοχή μέσων μαζικής ενημερώσεως και πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια του Ελληνισμού και την ειρήνη στην ανθρωπότητα. Όλα τα μέσα μαζικής ενημερώσεως του κόσμου μπορούν να γίνουν Ελληνικά.
2. Οι Έλληνες σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκωνται οφείλουν να κατέχουν πανεπιστήμια και πανεπιστημιακές θέσεις.
63ο Άρθρο-Είδη ιδιοκτησίας
1.1 Τα γονίδια και τα μιμήδια αποτελούν δημόσια περιουσία και είναι η πολυτιμότερη περιουσία του Έθνους.
1.2 Όποιος τα κλέβει ή δεν τα προστατεύει είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας. Τα Ελληνικά γονίδια και τα Ελληνικά μιμήδια είναι ανώτερα από όλο το χρυσάφι του Κόσμου.
1.3 Το χρήμα υπάρχει για να προστατεύει τα Ελληνικά γονίδια και τα Ελληνικά μιμήδια και όχι το αντίστροφο.  
2. Τα μέσα παραγωγής ανήκουν σε ιδιώτες αλλά σε καμμία περίπτωση δεν εκχωρούνται σε αλλοφύλους ή αλλοθρήσκους.
3. Απαγορεύεται η πώληση σε ξένους Ελληνικών επιχειρήσεων και Ελληνικής γης.
4. Ιδιοκτησία του Ελληνισμού αποτελούν οι υποθήκες που άφησαν οι Πρόγονοι σε μάχες για την Ελευθερία. Αποτελεί έγκλημα εσχάτης προδοσίας η παραγραφή υποθηκών των νεκρών Ελλήνων.
5. Ιδιοκτησία αποτελεί ο Ελληνικός Πολιτισμός. Απαγορεύεται η αναγνώριση κληρονομικών δικαιωμάτων σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
6. Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές των Ελληνικών Κρατών, όπως μεταλλεία, ύδατα, δάση, αποτελούν εθνική περιουσία, είτε υπό ιδιωτική είτε υπό δημόσια εκμετάλλευση και δεν παραχωρούνται σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
7. Ιδιοκτησία αποτελεί η Ελληνική Ψυχή. Ουδείς δύναται να την εκχωρεί ή να την εκποιεί σε αλλότριες δοξασίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: