"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

28/11/09

Νέα "Υπηρεσία" κατά των ακροδεξιών συστήνει ο ..."προοδευτικός" Χρυσοχοϊδης.! ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Κούνεβα.«Ο πρόσφυγας που ζητεί άσυλο έχει ισχυρό συμβολισμό για εμάς»

Περί αναρχικών, περί αριστερών, περί αντιεξουσιαστών, περί βανδάλων, περί τρομοκρατών, περί λαθρομεταναστών, περί ναρκωτικών περί ..., περί ... κιχ.!

Μια ειδική ..."Υποδιεύθυνση Προστασίας της Δημοκρατίας", όπως θα ονομαστεί, συστήνει ο υπουργός Προ. του Πο. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης , με έναν από τους κύριους στόχους της να είναι ο έλεγχος των ...ακροδεξιών ομάδων.


Η νέα αυτή ..."αστυνομική υπηρεσία" θα αντικαταστήσει την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και θα ενταχθεί στην υπό διαμόρφωση Διεύθυνση για την Αντιμετώπιση του ...Οργανωμένου Εγκλήματος, (!!!) η οποία δημιουργείται στα πρότυπα του αμερικανικού FΒΙ και της......

 γερμανικής ΒΚΑ.

Παραλλήλως, ο κ. Χρυσοχοΐδης μελετά να θέσει τέλος στην αυτονομία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, που θα εντάξει επίσης στην πολυ-υπηρεσία Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος, την οποία θα συνδράμει και η ΕΥΠ.

Ο υπουργός Προ. του Πο. εκφράζει διαρκώς τις τελευταίες ημέρες την ...ανησυχία του για τις ενδεχόμενες επιθέσεις ..."ακροδεξιών" εναντίον κυρίως αλλοδαπών.

Οπως εκμυστηρεύεται ο κ. Χρυσοχοΐδης στους συνεργάτες του, "η ρατσιστική ...δράση των ακροδεξιών είναι αποτέλεσμα των λαθών που έχουν γίνει στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης. Πρέπει αυτή η δραστηριότητα να μην υποτιμηθεί και να ...κτυπηθεί από την αρχή. Πρέπει να συλλέξουμε πληροφορίες για αυτά τα άτομα, γιατί είναι πιθανόν να πυκνώσουν τη δράση τους...".

Ετσι λοιπόν ο κ. Χρυσοχοΐδης ήδη προωθεί τη δημιουργία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας της ...Δημοκρατίας, η οποία θα εστιάσει την προσοχή της σε αυτές τις ακροδεξιές ομάδες.

Συγχρόνως θα συλλέγει πληροφορίες για τη δράση αντιεξουσιαστικών οργανώσεων. "...Χρειαζόμαστε επειγόντως πλήρες δίκτυο πληροφοριών...", δήλωσε ο ...προοδευτικός Υπουργός.

________

gianniotis: Περί αναρχικών, περί αριστερών, περί αντιεξουσιαστών, περί βανδάλων, περί τρομοκρατών, περί λαθρομεταναστών, περί ναρκωτικών περί ..., περί ... κιχ.!

Αναρτήθηκε από gianniotis.gr
http://gianniotis.blogspot.com/2009/11/blog-post_7113.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: