"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/11/09

ΣΟΦΙΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΟΥΝΕΒΑ.... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΣ !

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΥ 180 ΕΥΡΩ... (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)



Ούτε ένα ευρώ επικήρυξη για τους δολοφόνους των αστυνομικών από τον ψευτόμαγκα Χρυσοχοΐδη, ούτε λίγη τσίπα και αξιοπρέπεια απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων της τρομοκρατικής ακροαριστεράς!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΙΣΘΟΥ 180 ΕΥΡΩ δόθηκε στη Σοφία Ψυχογιού, την άτυχη δόκιμη ειδική φρουρό που λαβώθηκε κατά την άνανδρη επιδρομή των αναρχοτρομοκρατών στην Αγία Παρασκευή.

Ο Πατέρας της φτωχός άνθρωπος, οδηγός γερανοφόρου στην Άρτα, παράτησε τη δουλειά του και είναι νύχτα μέρα κοντά στο παιδί του. Αυτά τα 180 Ευρώ ούτε για την φροντίδα μιας μέρας νοσηλείας και τα έξοδα του πατέρα δε φτάνουν βρε άθλια κορπόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και της δημοσιογραφίας.

Έλεος πια μ΄αυτόν τον άκρατο λαϊκισμό

Εν έτει 2009 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βάλθηκε να μας μετατρέψει όλους σε κυνηγούς κεφαλών αφού δίνει 600.000 ευρώ για τους ληστές με τα μαύρα και από χθες ένα ολόκληρο εκατομμύριο για τους παρ’ ολίγο δολοφόνους της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνος Κούνεβα.


Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: