"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/12/09

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ


Ξεσηκωθείτε!


ΣΗΜΕΡΑ 21/12/2009 – 5.00 μμ

Πορεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών για τα ληστρικά τέλη κυκλοφορίας

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ...ΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ
ΦΟΤΟ ΑΠΟ: http://www.greekalert.com/

Λέμε: ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΔΙΚΥΚΛΩΝ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σύντροφε Παπανδρέου δεν έχω να πληρώσω τα λαμόγια που μας ξεπαράδιασαν και τα πήραν όλα από τον λαό
http://apneagr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4084.html

Σύντροφε Παπανδρέου

Έχω ένα αυτοκίνητο 1400 cc του 1993. Το αγόρασα τον
Γενάρη του 2009 , 1000 ευρώ γιατί αυτές ήταν και οι δυνατότητες μου. Μέχρι τώρα τα χιλ/τρα που έκανα ήταν 2.500. Τα τέλη κυκλοφορίας ήταν 200 περίπου ευρώ. Σήμερα έρχεται η Κυβέρνηση και μου ζητά να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας 350 ευρώ. Και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο ρυπαίνει (δηλαδή αν πληρώσω παραπάνω τέλη κυκλοφορίας δεν θα ρυπαίνει;).

Αυτή είναι η λογική της φοροεισπρακτικής Κυβερνητικής Δεξιάς και Σοσιαλιστικής "ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ"; Το αυτοκίνητο αυτό πέρασε από ΚΤΕΟ και έχει πιστοποιητικό ότι πληρεί τούς όρους και μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς να ρυπαίνει. Βέβαια έχει δίκιο η κυβέρνηση.

Λεβέντη μου Προθυπουργέ (με την ψήφο μου σε έβγαλα) ωρυόσουν και φώναζες "που πήγαν τα λεφτά". Τα βρήκες όμως αμέσως . Τα πήραν όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα και γιαυτό τους τα ζητάς πίσω. Την πληροφόρηση τη πήρες από τον Σουφλιά ο οποίος το 2005 τα διόδια Θεσσαλονίκη- Κατερίνη τα αύξησε από 1,4 ευρώ σε 2 ευρώ. Σού το σφύριξε ο Σουφλιάς.

Πρόσεξε ορέ κλεφτόπουλο, οι...

http://deltio11.blogspot.com/

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δηλώνει ότι «Ο πρόσφυγας που ζητεί άσυλο έχει ισχυρό συμβολισμό για εμάς» "ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"; ????

Δεν υπάρχουν σχόλια: