"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

29/12/09

Με υπουργική απόφαση των χριστιανών κατακτητών εισάγεται η υποχρεωτική διδασκαλία της τουρκικής γλώσσης στα Ελληνικά σχολεία

Οι χριστιανοί κατακτητές προχώρησαν σε άλλη μία πολεμική πράξη εναντίον του Ελληνισμού.


Στις 10-7-«2006» στην εφημερίδα της χριστιανικής κατοχικής κυβερνήσεως(ΦΕΚ 867) δημοσιεύθηκε υπουργική απόφαση του χριστιανικού υπουργείου παιδείας, η οποία επιβάλλει την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσης στα Ελληνικά σχολεία.

Αυτά ας τα ακούν όσοι Έλληνες ισχυρίζονται ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε με τους χριστιανούς. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι αυτοί που διαδίδουν ότι οι χριστιανοί είναι αδέλφια με τους Έλληνες, είτε είναι προδότες είτε είναι πληρωμένοι προβοκάτορες. Κάθε ώρα που συνυπάρχουμε με τους χριστιανούς κατακτητές ένα κομμάτι από τις σάρκες της Ελλάδος και του Ελληνισμού κατακρεουργείται και δεν είναι εύκολο να το αναπληρώσουμε.

Ο πολιτικός διαχωρισμός Ελλήνων και χριστιανών θα είναι η μεγαλύτερη ευλογία για το Ελληνικό Έθνος. Θα μπορούμε να διδάξουμε τα παιδιά μας την Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Θρησκεία, την αγάπη για τους Έλληνες Προγόνους. Ενώ τώρα, με πρόσχημα την ενότητα με τους
χριστιανούς, διαχωριζόμεθα από τον Ελληνικό Πολιτισμό.

Επί δεκαετίες οι χριστιανοί κατακτητές δίνουν έναν παθιασμένο αγώνα για να εξοστρακίσουν τα Αρχαία Ελληνικά από τα Ελληνικά σχολεία. Με τον ίδιο ακριβώς ζήλο πασχίζουν να εισάγουν στην Παιδεία οτιδήποτε αφελληνίζει τους Έλληνες.

Η προσπάθεια αφελληνισμού των Ελλήνων είναι συστηματική. Οι χριστιανοί κατακτητές κτυπούν την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Γλώσσα, την Ελληνική Οικονομία, την Ελληνική Θρησκεία, την Ελληνική Μουσική, το Ελληνικό Έθος. Και να που έδωσαν άλλη μία απόδειξη του ποιού τους. Χωρίς αιδώ οι χριστιανοί κατακτητές μας επιβάλλουν την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσης. Έτσι προσπαθούν να μας απαγορεύσουν σταδιακώς την χρήση της Ελληνικής Γλώσσης.

Η εγκληματική πράξη των χριστιανών κατακτητών ήταν ρατσιστική και μισελληνική. Αλλά πάνω απ’ όλα ήταν μία άκρως εθνικιστική πράξη. Είχε σκοπό να προάγει τον τουρκικό εθνικισμό.

Η ηγεσία του χριστιανικού υπουργείου παιδείας οφείλει να καταδικάσει τον ρατσισμό και τον εθνικισμό που διακατέχει τις πολιτικές του αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν να απαγορεύει την διδασκαλία της Ελληνικής Θρησκείας στα Ελληνικά σχολεία και συγχρόνως να επιβάλλει την διδασκαλία της τουρκικής γλώσσης στα Ελληνικά σχολεία. Αυτός ο μισελληνικός εθνικισμός εξοργίζει όλους τους εχέφρονες πολίτες, Έλληνες και τούρκους.

Τα στελέχη του χριστιανικού υπουργείου παιδείας που εξέδωσαν αυτήν την ρατσιστική και μισελληνική απόφαση, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από την Ελληνική και τουρκική κοινή γνώμη για το εθνικιστικό παραλήρημα που αποτυπώνεται στις αποφάσεις τους.

Ο τουρκικός εθνικισμός του χριστιανικού υπουργείου παιδείας δεν συμβαδίζει με την πολυπολιτισμική κοινωνία που δήθεν πρεσβεύει το εν λόγω υπουργείο. Όταν μιλάνε για πολυπολιτισμική παιδεία, εννοούν μη-Ελληνική Παιδεία. Ακόμη και η τουρκική κυβέρνηση εξεπλάγη από τέτοια επίδειξη τουρκικού εθνικισμού από το χριστιανικό υπουργείο παιδείας.

Η Ελλάς δεν έχει ανάγκη από υπερπατριώτες, και δή από τούρκους υπερπατριώτες που πασχίζουν να περάσουν στα Ελληνικά σχολεία την δήθεν ανωτερότητα του τουρκικού πολιτισμού. Εφ’ όσον οι διευθύνοντες στο χριστιανικό υπουργείο παιδείας πάσχουν από ρατσιστικά συμπλέγματα εις βάρος της Ελληνικής Γλώσσης, τουλάχιστον δεν πρέπει να το επιδεικνύουν με τέτοιο ανάρμοστο τρόπο. Μπορούν κάλλιστα να ομιλούν την τουρκική γλώσσα κατ’ ιδίαν στις συνεδριάσεις του υπουργείου, ουδείς θα τους εμποδίσει. Ο πολυπολιτισμός επιτρέπει σε οιονδήποτε να εκφράζει τις εσωτερικές του επιθυμίες αλλά δεν επιτρέπει την ασέβεια στην διαφορετικότητα του άλλου.

Το χριστιανικό υπουργείο παιδείας εμφορούμενο από εθνικιστικό παραλήρημα, που και οι Γκρίζοι Λύκοι ωχριούν μπροστά του, βλασφημεί τον Ελληνικό Πολιτισμό και ασελγεί εις βάρος του δικαιώματος στην διαφορετικότητα των Ελλήνων πολιτών.

Σίγουρα η υπουργική απόφαση θα προσβληθεί στα διοικητικά δικαστήρια. Ακόμη και αν απορριφθούν οι ενστάσεις, οι Έλληνες γονείς θα πράξουν το καθήκον τους και θα απαγορεύσουν στα παιδιά τους την εκμάθηση του εθνικισμού και του ρατσισμού που προωθεί το χριστιανικό υπουργείο παιδείας. Οι Έλληνες γονείς με κάθε σεβασμό στον πολυπολιτισμό απορρίπτουν τις εθνικιστικές, μισελληνικές και ρατσιστικές ακρότητες του χριστιανικού υπουργείου παιδείας και θα διδάξουν την νέα γενεά Ελλήνων την Γλώσσα των Προγόνων τους, την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα. Η τουρκοπληξία και χριστιανοπληξία του υπουργείου παρα-παιδείας θα αντιμετωπίσει μηδενική ανοχή από την Ελληνική κοινωνία.

Δεν θα γίνει ανεκτό το ότι το χριστιανικό υπουργείο παιδείας απαξιώνει την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και συγχρόνως υποκλίνεται μπροστά στην τουρκική γλώσσα. Αυτό είναι απεχθέστατος ρατσισμός. Αυτό σημαίνει ότι το χριστιανικό υπουργείο παιδείας θεωρεί την τουρκική γλώσσα ανώτερη από την Αρχαία Ελληνική.

Όσοι Έλληνες θέλουν, μπορούν να μαθαίνουν ξένες γλώσσες όπως την τουρκική γλώσσα, αλλά αυτό θα γίνει επειδή πρέπει να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τα τεκταινόμενα στην κατεχομένη Ιωνία, και όχι επειδή το χριστιανικό υπουργείο παιδείας θέλει να εκτουρκίσει και να αφελληνίσει τα Ελληνόπουλα.

Ο θρησκευτικός πόλεμος Ελλήνων και χριστιανών περνά άλλη μία δύσκολη φάση. Οι Έλληνες οφείλουν να ανταποδίδουν τα θανατηφόρα κτυπήματα του χριστιανισμού εις βάρος του Ελληνικού Έθνους. Οι Έλληνες δεν θα ξεχάσουν ούτε μία στιγμή τους Πατρώους Θεούς, δεν θα ξεχάσουν την Γλώσσα τους, δεν θα ξεχάσουν την Φυλή τους, όσο και αν οι μισέλληνες και ρατσιστές χριστιανοί κατακτητές προσπαθούν για το αντίθετο.

Λύσανδρος
10η Λήγοντος μηνός Μεταγειτνιώνος, έτους 2782 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

http://www.hellenicreligion.gr/doc/tourkikiglosa.htm



ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: