"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

28/3/10

Η κόρη του «Κροκοδειλάκια» εφορμά --εμπνευσμένη από τον πατέρα της


Ο πατέρας της λάτρευε την άγρια φύση και ζωή, κι εκείνη δεν μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα βήματά του. Τώρα μάλιστα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο, φυσικά εμπνευσμένη από τον πατέρα της. Η Μπίντι Ίρβιν, η κόρη του θρυλικού «Κροκοδειλάκια», έχει κληρονομήσει το πάθος του πατέρα της για τα άγρια ζώα και γύρισε την ταινία «Free Willy: Escape from Pirates Cove» που κυκλοφορεί την ερχόμενη Τρίτη σε DVD.
Αν και βασισμένη στο γνωστό φιλμ της δεκαετίας του ’90, η ταινία αυτή είναι μια νέα ιστορία, με κεντρικό πρόσωπο ένα κοριτσάκι από την Αυστραλία που βοηθάει ένα μωρό όρκα, παγιδευμένο στο θεματικό θαλάσσιο πάρκο του παππού της, στις ακτές της Νότιας Αφρικής. Ο ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της Μπίντι. Η Κίρα, την οποία υποδύεται, είναι η κόρη ενός κτηνιάτρου ζωολογικού κήπου, που έχει μάθει να...
επικοινωνεί με τα άγρια ζώα και είναι ορφανή από τον ένα της γονιό.
Η 11χρονη από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο είχε επαφή με την κάμερα, αφού ο πατέρας της κινηματογράφησε με κάθε λεπτομέρεια τη γέννησή της, ενώ και στην πορεία έκανε πάντα μια γκεστ εμφάνιση στα ντοκιμαντέρ του πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2006 από επίθεση δηλητηριώδους σαλαχιού. Μάλιστα για ένα διάστημα η Μπίντι είχε και τη δική της σειρά ντοκιμαντέρ για παιδιά, με τον τίτλο «Μπίντι, το Κορίτσι της Ζούγκλας».
Η μικρή Ίρβιν, πάντως, εκτός από την.... 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

Η κόρη του «Κροκοδειλάκια» εφορμά | Neos Kosmos



ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: