"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

28/3/10

Το ελληνικό πρόβλημα είναι όμως με τις υπόδουλες κυβερνήσεις. Που υπακούοντας άλλοτε τα υπερατλαντικά και άλλοτε τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, προσπαθώντας με λύσεις αρπα-κόλα να διατηρηθούν στην εξουσία.


Παραπλανημένοι από τα ΜΜΑ και τις υπόδουλεςκυβερνήσεις
 Επειδή είμαι αθεράπευτα ρομαντικός, έχω πάντα μια ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν όλοι, τι κοροϊδία παίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε και δεν θα τους πάρουμε στο κυνήγι με τα βρεμένα σκουπόξυλα;
   Όσο παίζονται τα επικοινωνιακά παιχνίδια τους και μας φουμάρουν από τις τηλεοράσεις τους άλλο τόσο θα βγαίνουμε να τους ...διαψεύδουμε προσπαθώντας να δείξουμε πως λιγοστεύουν οι ευκολόπιστοι πολίτες καθημερινά.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ:

Καλωσήρθατε στο Στύξ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: