"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

27/3/10

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΝΑΚ ΣΜΥΡΝΗΣ


Με τον Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Konak Σμύρνης, Erdogan Tozge, συναντήθηκε και γευμάτισε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Χίου Βασίλης Αγιαννίδης. Ο Erd. Tozge είναι διακεκριμένος αρχιτέκτονας, ασχολείται με τουριστικές επιχειρήσεις και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους σπουδαίους δωρητές του Διεθνούς Ρόταρυ για την μεγάλη οικονομική βοήθεια του στο πρόγραμμα Polio Plus, χάρη στο οποίο η πολιομυελίτιδα έχει σχεδόν εξαφανιστεί από ολόκληρο τον κόσμο.
   Ως τουριστικός επιχειρηματίας ο κ. Tozge θεωρεί σημαντικό τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση των δρομολογίων μεταξύ Σμύρνης και νησιών του Αιγαίου εφόσον υπάρχει ένα μεγάλο κοινό στην Τουρκία που επιθυμεί να παραθερίζει σε διάφορα νησιά.



http://www.chiosnews.com/cn2632010710200.asp
ΧΙΟΣ ΝΕΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: