"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

23/4/10

Τι θυμάμαι τέτοιες ώρες; Τον γάμο του Τσοχατζόπουλου!!! που κόστισε 2,5 δισ. δραχμές...!


Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι...Η ιστορία είναι γνωστή και αποτέλεσε σκάνδαλο ολκής τόσο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όσο και στην υπόλοιπη χώρα, που συζητήθηκε εντόνως, ενώ οι γνωστοί μηχανισμοί συγκάλυψης που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ (βλ. ΜΜΕ) εργάστηκαν φιλόπονα προκειμένου να... κουκουλώσουν τα τεκταινόμενα...
Με φόντο το βροχερό Παρίσι τελέστηκε την Κυριακή, στον ορθόδοξο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, ο γάμος του πρώην υπουργού και κορυφαίου στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου και της εκλεκτής του, Βίκυς Σταμάτη.
Το ζευγάρι έφθασε στην εκκλησία μέσα σε μία μπλε «Τζάγκουαρ». Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Παρισίων Εμμανουήλ και ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Παραβρέθηκαν οι συγγενείς του Ακη Τσοχατζόπουλου και της Βίκυς Σταμάτη και...

ελάχιστοι φίλοι τους, μεταξύ των οποίων ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος και ο πρώην σύμβουλος του κ. Τσοχατζόπουλου, Νίκος Δημάδης.
Κουμπάρος ήταν ο Γάλλος πολιτικός μηχανικός, Μισέλ Καντάς. Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons, όπου οι νεόνυμφοι γιόρτασαν την ευτυχία τους ανάμεσα σε κρύσταλλα "σβαρόφσκι"... ενώ οργίαζαν οι φήμες στις τότε gossip τηλεοπτικές εκπομπές και στα περιοδικά, πως ο γάμος κόστισε 2,5 δισ. δραχμές...!
Ο πολιτισμός πάνω από όλα
Από τις πολυσυζητημένες και σίγουρα πιο ακριβές γαμήλιες δεξιώσεις ήταν σίγουρα αυτή που παρέθεσαν για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους στο «Four Seasons», στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η δεύτερη σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη.
Είχε προηγηθεί ένα πολιτισμένο διαζύγιο με τη Γερμανίδα Γκούντρουν, με την οποία ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ είχε γνωριστεί τα χρόνια του ΠΑΚ, έζησαν μαζί πολλά χρόνια και απέκτησαν δύο κόρες.
Η Γερμανίδα πρώην σύζυγός του χειρίστηκε το θέμα με ψυχραιμία, φρόντισε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα από τον επί χρόνια σύντροφό της και να αποχωρήσει διακριτικά από το προσκήνιο.
Ο χωρισμός αυτός είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια, που αφορούσαν κυρίως την ηλικία του παιδιού που απέκτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος με τη Βίκυ Σταμάτη, το οποίο είναι μικρότερο από το εγγόνι που του έχει χαρίσει η κόρη του από τον πρώτο γάμο.
Και αναρωτιέμαι ο αφελής έλληνας: Πού τα βρήκε τα λεφτά αυτός Γιώργο; Φαντάζομαι έκανε οικονομίες ή... κέρδισε στην τσόχα...! Εσύ τι λες;

 http://kostasxan.blogspot.com

ποτε ηταν υπουργος ; ο  Άκης Τσοχατζόπουλος

Βουλευτής και υπουργός

Δεν υπάρχουν σχόλια: