"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/4/10

Την ''κοπάνισαν'' οι ''επίσημοι'' από την εξέδρα των επισήμων



στην πλειοψηφία τους, στην μέση της παρέλασης. Ειδικά οι βουλευτές, που πήγαν γιά ψώνια κι ''επαφές''. Αν ήταν σοβαρή η Ομοσπονδία, δεν θα τους ξαναέδινε πρόσκληση.
  Απαξιωτική η παρουσίαση της παρέλασης από το ''κανάλι 9'', που πήρε και 200.000 δολ. Χαζο- ''ώπα'', ''σουβλάκι'', ''μπακλαβά'', τραγουδιστές και...
προβολή των χορηγών, ειδικά του ''μπακαλόγατου''. Καμία ουσιαστική αναφορά στην Ελλάδα, στην επανάσταση του '21, στον Ελληνισμό. Η μετάδοση της παρέλασης από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 9, σε ρυθμό φτηνού τουρκομπαρόκ, που εξυπηρετεί μόνο τον βασικό χορηγό Γ. Κατσιματίδη, ο οποίος προβάλει ουσιαστικά τις επιχειρήσεις του, έχει μειώσει δραστικά τα τελευταία χρόνια τους θεατές. (Λέτε οι... Αμερικανοί να έβλεπαν δύο ώρες την... παρέλαση των ''γκρηκς'';)


- 'Ελλειψη σοβαρότητας: Ρωτήθηκε ο υφυπ. Σπ. Κουβέλης σε συνέντευξη Τύπου γιά τα οικονομικά του ΣΑΕ, με τι εχέγγυα δίνονται τα χρήματα σε αυτό και απάντησε ότι ''δεν έχει προλάβει να ερευνήσει''.
- Δευτέρα βράδυ 19 Απριλίου, έγινε η ''μυστική'' συγκέντρωση του υφυπ. Εξωτερικών Σπ. Κουβέλη, με κομματικούς των τοπικών Οργανώσεων Νέας Υόρκης.

http://www.kalami.net/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: