"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/4/10

Χαμός έγινε στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Νομαρχιακού Οργάνου που είχε θέμα την προστασία του δασικού πλούτου στον ευρύτερο Πειραιά.


Ενώ λοιπόν ο νομάρχης Γιάννης Μίχας έλεγε ότι θα δώσει 2 εκατ. ευρώ από τα έσοδα της νομαρχίας για αναδασώσεις, συντηρήσεις αντιπυρικών ζωνών, εγκαταστάσεις υδατοδεξαμενών στα νησιά κ.ά., βγήκε ο αντιπρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Ρέντη Δήμος Σταματάτος και του είπε πως αντί να... μοιράζει εκατομμύρια με τα λόγια, θα ήταν καλύτερα να προχωρούσε στην ολοκλήρωση της κατασκευής της υδατοδεξαμενής στο Σχιστό, που στην ουσία είναι τεχνητή λίμνη και από την οποία θα μπορούν να ανεφοδιάζονται με νερό πυροσβεστικά ελικόπτερα σε περιπτώσεις που πάρει φωτιά κάποιο σημείο του βουνού! Επίσης τόνισε ότι από πέρυσι ο ΠΕΣΥΔΑΠ είχε ζητήσει να διατεθεί ένα υδροφόρο όχημα στις εγκαταστάσεις του, αφού ουσιαστικά αυτές λειτουργούν ως κέντρο επιχειρήσεων σε..
περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά ακόμα δεν έχει πάρει απάντηση.
Έξαλλος ο νομάρχης άρχισε να φωνάζει ότι κακώς πήρε τον λόγο ο Δ. Σταματάτος και του είπε να μην... ξαναμιλήσει!
Όταν βέβαια ο Δ. Σταματάτος του είπε
ότι το στόμα δεν του το είχε κλείσει ούτε η... χούντα, ο Γ. Μίχας δήλωσε ότι τα χρήματα τα μοιράζει εκείνος όπου θέλει και ο ΠΕΣΥΔΑΠ δεν θα πάρει... ούτε ένα ευρώ! Προφανώς επειδή ο εκπρόσωπός του... τόλμησε να μιλήσει!
Μάλλον άναψε φωτιές, αντί να τις σβήσει, ο κ. Μίχας...

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=52634&colid=65&dt=2010-04-11%200:0:0

Δεν υπάρχουν σχόλια: