"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

17/4/10

ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ--Το θρησκευτικό στοιχείο είναι ένα προσωπείο για όλα τα άλλα στοιχεία .

Εάν ζείτε στην Δύση και σας ανησυχεί το Ισλάμ και ο εξισλαμισμός της χώρας σας , τότε το βίντεο αυτό έχει ένα μήνυμα για σας . Είναι μια προσαρμογή από το βιβλίο “Δουλεία , Τρομοκρατία και Ισλάμ” του Δρ Πήτερ Χάμοντ (Slavery , Terrorism and Islam by Dr Peter Hammond) που εκδόθηκε στις 21 Απριλίου του 2008 στην ιστοσελίδα
FRONTRAGEMAGAZINE . COM
ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία , ούτε είναι λατρεία .
Στην πληρέστερή του μορφή είναι ένα τέλειο 100% σύστημα διαβίωσης .
Το Ισλάμ έχει θρησκευτικά , νομικά , πολιτιστικά , οικονομικά , κοινωνικά και στρατιωτικά συστατικά στοιχεία .
Το θρησκευτικό στοιχείο είναι ένα προσωπείο για όλα τα... άλλα στοιχεία .
Ο εξισλαμισμός ξεκινά όταν υπάρχουν αρκετοί Μουσουλμάνοι σε μια χώρα , για να κινητοποιηθούν για τα θρησκευτικά τους δικαιώματα . Όταν οι πολιτικώς ορθές , ανεκτικές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες συμφωνούν στα Μουσουλμανικά αιτήματα για τα θρησκευτικά δικαιώματα , τότε αναμιγνύονται και ορισμένα από τα υπόλοιπα στοιχεία .
ΝΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
Όσο ο Μουσουλμανικός πληθυσμός παραμένει κάτω ή γύρω από το 2% σε οποιασδήποτε χώρα τότε θα

θεωρηθεί ως μια ειρηνόφιλη κοινότητα και όχι ως μία απειλή για τους άλλους πολίτες . Αυτό συμβαίνει στις παρακάτω χώρες με τα αντίστοιχα ποσοστά .
ΗΠΑ 0,6%
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 1,5%
ΚΑΝΑΔΑΣ 1,9 %
ΚΙΝΑ 1,8%
ΙΤΑΛΙΑ 1,5%
ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1, 8%
Στα 2% - 5% αρχίζουν να προσηλυτίζουν μέλη άλλων μειονοτήτων και δυσαρεστημένων ομάδων , στρατολογώντας συχνά από φυλακές και συμμορίες . Αυτό συμβαίνει στις εξής χώρες :
ΔΑΝΙΑ 2%
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 3,7%
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 2,7%
ΙΣΠΑΝΙΑ 4%
ΤΑΪΛΑΝΔΗ 4,6%
Από το 5% και μετά ασκούν μια τεράστια επιρροή ανάλογα με το ποσοστό του πληθυσμού . Για παράδειγμα , θα πιέσουν για την εισαγωγή των τροφών Χαλάλ που είναι προϊόντα άχραντα για τα Ισλαμικά δεδομένα (κάτι ανάλογο με το Εβραϊκό Κοσέρ) .
Η αγορά τους εξασφαλίζει θέσεις εργασίας στον τομέα της κατανάλωσης . Θα αυξήσουν τις πιέσεις στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ ώστε να διαθέτουν στα ράφια τους Χαλάλ , μαζί με τις απειλές στην περίπτωση μη συμμόρφωσης .
Αυτό συμβαίνει στις εξής χώρες :
ΓΑΛΛΙΑ 8%
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ 5%
ΣΟΥΗΔΙΑ 5%
ΕΛΒΕΤΙΑ 4,3%
ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ 5,5%
ΤΡΙΝΙΤΑΝΤ και ΤΟΜΠΑΓΚΟ 5,8% .
Σ’ αυτό το σημείο θα εργαστούν πιέζοντας την κυβέρνηση να τους παραχωρήσει μια αυτονομία στα γκέτο , όπου θα ισχύει η Σαρία , ο Ισλαμικός Νόμος . Τελικός στόχος των Ισλαμιστών είναι να εγκαθιδρύσουν την Σαρία σε παγκόσμια κλίμακα .
Όταν οι Μουσουλμάνοι πλησιάζουν το 10% του πληθυσμού τείνει να αυξηθεί η παρανομία ως μέσο διαμαρτυρίας για τις συνθήκες διαβίωσής τους . Στο Παρίσι βλέπουμε ήδη αμάξια να καίγονται . Οποιαδήποτε μη μουσουλμανική πράξη θίγει το Ισλάμ και καταλήγει σε εξεγέρσεις και απειλές , όπως αυτές στο Άμστερνταμ και σε άλλες δυτικές πόλεις που έγιναν ως αντίθεση στις γελοιογραφίες κατά του Μωάμεθ και τις ταινίες που προσβάλλουν το Ισλάμ . Τέτοιες εντάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στον Μουσουλμανικό τομέα στις εξής χώρες :
ΓΟΥΪΑΝΑ 10%
ΙΝΔΙΑ 13,4%
ΚΕΝΥΑ 10%
ΡΩΣΙΑ 15%
Όταν φθάσουν το 20% τα έθνη μπορούν να περιμένουν έξαρση των φαινομένων μίσους , τον σχηματισμό πολιτοφυλακών του ιερού πολέμου Τζιχάντ , σποραδικές δολοφονίες και καταστροφές Ινδουϊστικών ναών και ναών άλλων θρησκειών . Αυτά μπορεί να συμβαίνουν στην ΑΙΘΙΟΠΙΑ 32,8% .
Στο 40% τα έθνη αντιμετωπίζουν ευρείας κλίμακας σφαγές , κορανικές επιθέσεις τρομοκρατίας και συνεχείς πολεμικές επιχειρήσεις πολιτοφυλακής, όπως
ΒΟΣΝΙΑ 40%
ΤΣΑΝΤ 53,1%
ΛΙΒΑΝΟΣ 59,7%
Από το 60% τα έθνη αντιμετωπίζουν διώξεις δίχως προηγούμενο των «απίστων» όλων των άλλων θρησκειών , συμπεριλαμβανομένων και των Μουσουλμάνων που δεν συμμορφώνονται , σποραδικές εθνικές εκκαθαρίσεις , την χρήση της Σαρίας ως όπλο και της Τζιζιέ , τον κεφαλικό φόρο που επιβαλλόταν στους μη Μουσουλμάνους όπως στις χώρες
ΑΛΒΑΝΙΑ 70%
ΜΑΛΑΙΣΙΑ 60%
ΚΑΤΑΡ 77%
ΣΟΥΔΑΝ 70%
Μετά το 80% να περιμένουν καθημερινό εκφοβισμό και βίαιο τζιχάντ , ορισμένου βαθμού εκκαθαρίσεις της κρατικής μηχανής , ακόμη και γενοκτονία , καθώς αυτά τα έθνη εκδιώκουν τους άπιστους και προωθούν έναν 100% εξισλαμισμό . Αυτό σε κάποιο βαθμό συνεχίζεται
ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ 83% ΙΟΡΔΑΝΙΑ 92%
ΑΙΓΥΠΤΟΣ 90% ΜΑΡΟΚΟ 98,7%
ΓΑΖΑ 86,1% ΠΑΝΙΣΤΑΝ 97%
ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 86,1% ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ 99%
ΙΡΑΝ 98% ΣΥΡΙΑ 90%
ΙΡΑΚ 97% ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ 90%
ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ 96% ΤΟΥΡΚΙΑ 99,8%
Το 100% θα εξασφαλίσει ειρήνη στο Νταρ – Ελ – Σαλάμ , την χώρα της ειρήνης όπου κυριαρχεί το Ισλάμ . Εδώ υποτίθεται ότι υπάρχει ειρήνη διότι όλοι είναι Μουσουλμάνοι . Ο Μεντρεσέ είναι τα μόνο σχολεία και το κοράνι ο μόνος λόγος , όπως στην περίπτωση του
ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ 100%
ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 100%
ΣΟΜΑΛΙΑ 100%
ΥΕΜΕΝΗ 100%
Δυστυχώς η ειρήνη δεν έχει επικρατήσει ποτέ καθώς σ’ αυτές τις 100% Μουσουλμανικές χώρες οι πιο ριζοσπαστικοί Μουσουλμάνοι εκφοβίζουν , σπέρνουν μίσος και ικανοποιούν την δίψα τους για αίμα σκοτώνοντας λιγότερο ριζοσπαστικούς Μουσουλμάνους για διάφορους λόγους .
Ένα απόσπασμα από το βιβλίο «Το Τζιχάντ» του Λέον Γιουρις (Leon Uris) :
«Πριν γίνω εννέα ετών έμαθα τον βασικό κανόνα του Αραβικού βίου . Ήμουν εγώ εναντίον του αδελφού μου . Εγώ κι ο αδελφός μου εναντίον του πατέρα μας . Η οικογένειά μου εναντίον των συγγενών μας και του γένους μας . Το γένος μας εναντίον της φυλής . Η φυλή εναντίον του κόσμου και όλοι εμείς εναντίον των απίστων» .
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι σε ορισμένες χώρες όπου ο Μουσουλμανικός πληθυσμός βρίσκεται κάτω από το 100% , όπως στην Γαλλία, η Μουσουλμανική μειονότητα ζει σε γκέτο μέσα στα οποία υπάρχουν 100%Μουσουλμάνοι που διαβιούν βάση της Σαρία .
Η εθνική αστυνομία δεν τολμά να μπει μέσα στα γκέτο αυτά . Δεν υπάρχουν εθνικά δικαστήρια , ούτε σχολεία , ούτε μη Μουσουλμανικοί χώροι λατρείας . Σε τέτοιες καταστάσεις οι Μουσουλμάνοι δεν αναμιγνύονται με την υπόλοιπη κοινότητα . Τα παιδιά παρακολουθούν το Μεντρεσέ και μαθαίνουν μόνο το Κοράνι.
Ακόμη και η συνεργασία μ’ έναν «άπιστο» είναι ένα αδίκημα που επιφέρει τον θάνατο , γι’ αυτό σε ορισμένες περιοχές ορισμένων εθνών οι Μουσουλμάνοι Ιμάμηδες και εξτρεμιστές ασκούν περισσότερη εξουσία απ’ όση ο μέσος εθνικός όρος θα επέτρεπε .
Σήμερα 1,5 δισεκατομμύρια Μουσουλμάνων αποτελεί το 22% του πληθυσμού του πλανήτη, αλλά ο δείκτης γεννητικότητάς τους ξεπερνά εκείνο των Ινδουϊστών, των Βουδιστών , των Χριστιανών και άλλων .
Οι Μουσουλμάνοι θα ξεπεράσουν το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού στα τέλη αυτού του αιώνα .


http://ermionh.blogspot.com/2010/04/blog-post_1752.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: