"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

11/4/10

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΥΠΕΞ, έχουμε «ταράξει» διάφορους λαούς στα σεμινάρια: ΜΕΣΩ Μ.Κ.Ο.


--«Εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων στη χρηστή διακυβέρνηση στο Σουδάν»,  
--«Εκπόνηση σχεδίων για την προώθηση κοινωνικά δίκαιου τουρισμού στη Συρία» και 
--«Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης στο Πακιστάν»,
είναι μερικές από τις δράσεις των ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκαν αδρά.. 
--«επιμόρφωση νομικών για το κράτος δικαίου στο Αζερμπαϊτζάν»
--«εκπαίδευση δικαστών στη Νότια Αφρική»,  
--«εκπαίδευση στη χρηστή διακυβέρνηση στο Σουδάν» 
--«δράσεις ευαισθητοποίησης για την υποστήριξη των μεταρρυθμίσεων στο θέμα της ασφάλειας στην Αρμενία»
--«εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων στη χρηστή διακυβέρνηση στο Σουδάν» 
---«υποστήριξη σε θέματα διαμόρφωσης πολιτικών και εφαρμογής τους στο Κιριμπάτι και στην Τζαμάικα»

Στις 10/12/2006 παραδόθηκαν από την κατασκευάστρια ΜΚΟ «Ευρωπαϊκή Προοπτική» στους κατοίκους του Bam 55 νέες κατοικίες, οι οποίες κατασκευάστηκαν με συγχρηματοδότηση του Υπουργείου Εξωτερικών, του ανωτέρω ΜΚΟ και του Ισλαμικού Επαναστατικού Ιδρύματος Στέγασης του Ιράν. 

http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/el-GR/Policy/Geographic+Regions/Mediterranean-Middle+East/Bilateral+Relations/Iran/

Γνωρίζατε ότι ή Μ.Κ.Ο. «Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου» του Συνταγματολόγου και πρώην Ευρωβουλευτού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Δημητρίου Τσάτσου έλαβε επιχορήγηση 1.198.000 ΕΥΡΩ; Και τούτο δια «δράσεις ευαισθητοποίησης για την υποστήριξη των μεταρρυθμίσεων στο θέμα της ασφάλειας στην Αρμενία», «εκπαίδευση εμπειρογνωμόνων στη χρηστή διακυβέρνηση του Σουδάν». (Εδώ φαίνεται πώς μας περισσεύει ή χρηστή διακυβέρνηση και κάνομε εξαγωγή, παρά το ότι οι ασκήσαντες διακυβέρνηση εις την Ελλάδα από το 1974 και έπειτα επέτυχαν να χρεοκοπήσουν την Χώρα), «υποστήριξη σε θέματα διαμόρφωσης πολιτικών και εφαρμογής τους στο Κιριμπάτι και την Τζαμάικα», «εκπόνηση σχεδίου και εφαρμογή δράσεων για την προώθηση, κοινωνικά δίκαιο τουρισμού στη Συρία», «πρόγραμμα εκπαίδευσης δικαστών στη Νότια Αφρική» !!!



ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: