"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/4/10

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ**ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΔΝΤ!

Με... αντάλλαγμα 400.000 απολύσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και επιδείνωση του Ασφαλιστικού, που θα προκαλέσουν μεγάλη κοινωνική έκρηξη

Με «χειροπέδες» οδηγεί τη χώρα μας η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου στη μέγκενη του ΔΝΤ, δηλαδή προσφεύγουμε εκεί αδύναμοι και χωρίς καμιά δυνατότητα αντίδρασης στα σκληρά μέτρα που θα ζητηθούν, μάλλον θα απαιτηθούν σε μια τέτοια περίπτωση.
Όλα πλέον δείχνουν ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι ελάχιστα βήματα πριν από την αίτηση για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας, που αποφασίστηκε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των Βρυξελλών και που προβλέπει και την αυτόματη συμμετοχή του ΔΝΤ σ’ αυτόν τον δανεισμό.

Οι πληροφορίες, προερχόμενες μάλιστα και από κυβερνητικές έγκυρες πηγές, τις... τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα την Παρασκευή παρέπεμπαν μετά βεβαιότητας στην υποβολή του ελληνικού αιτήματος για την ενεργοποίηση του προαναφερθέντος μηχανισμού.


Αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα οργίαζαν οι φήμες που.
έκαναν λόγο ακόμα και για χρεοκοπία της χώρας μας ή κήρυξη στάσης πληρωμών απ’ την Ελλάδα, γενικά μια σπέκουλα και μια έξαρση των κερδοσκοπικών επιθέσεων, επιθέσεων οι οποίες, ας σημειωθεί, παίζουν σίγουρα τον ρόλο τους στις γενικότερες εξελίξεις, αλλά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος απ’ τα απανωτά λάθη, τους ερασιτεχνισμούς, ακόμα και τους τυχοδιωκτισμούς της κυβέρνησης.

Είναι ακόμα πρόσφατο το παράδειγμα της... εμπνευσμένης τοποθέτησης του Γ. Παπανδρέου στο Υπουργικό Συμβούλιο, που αξιοποιήθηκε για μια ανεξέλεγκτη άνοδο των spreads και στη συνέχεια στην... αναζήτηση του ποιος ή ποια είναι το «βαθύ λαρύγγι»!


 ΑΠΟ:

http://www.paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: