"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

11/4/10

'Eλληνες διπλωμάτες εναντίον κυβέρνησης:

 Kαταγγέλουν ότι η Κυβέρνηση προχωρεί στην διάλυση του θεσμού της Διπλωματικής Υπηρεσίας, μέσω της «αυθαίρετης, εξοντωτικής μας φορολόγησης για δήθεν εισοδήματα που λαμβάνουμε όταν υπηρετούμε την χώρα στο εξωτερικό» όπως τονίζει η ανακοίνωση τους. Με πρόσχημα ότι αποτελούν εισόδημά τους οι αποζημιώσεις που καλύπτουν στοιχειώδη και απαραίτητα έξοδα, τα οποία τους επιβάλλει η εκτέλεση της αποστολής τους στο εξωτερικό, καλούνται να καταβάλλουν εφεξής φόρο προσαυξημένο κατά 25-35000 Ευρώ. Εκ των πραγμάτων, η υπηρεσία τους εκτός συνόρων μετατρέπεται σε οικονομική εξόντωση. Η εκπροσώπηση της χώρας στο εξωτερικό αποσπάται συνεπώς από τα χέρια των υψηλής ειδίκευσης δημόσιων λειτουργών, που είναι οι Έλληνες διπλωμάτες. Αντιθέτως, παραδίδεται βορά σε αμφίβολης προελεύσεως χρυσοκάνθαρους ιδιώτες, σε κομματικούς συμβούλους και παρατρεχάμενους, η πιθανή διάβρωση των οποίων από ξένα συμφέροντα και Υπηρεσίες είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού. Σε μια εποχή που η διεθνής ισχύς, επιρροή και το κύρος της χώρας έχουν περιέλθει στο ναδίρ, η Κυβέρνηση εξαγγέλλει συνοπτική διαπραγμάτευση και ρύθμιση μειζόνων εθνικών θεμάτων, ενώ, ταυτόχρονα, σπεύδει να διαλύσει την θεσμική εκπροσώπηση της Ελλάδας στο εξωτερικό και να εξουθενώσει την Διπλωματική Υπηρεσία... (22 Mαρ. '10)

http://www.kalami.net

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ «η καλλιέργεια του πατριωτισμού αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το σατανικό σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: