"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/5/10

11ο Κεφάλαιο: Ειδικές Διατάξεις

 
81ο Άρθρο-Τυχερά παιγνίδια και αδικαιολόγητος πλουτισμός  
1.1 Απαγορεύονται τα τυχερά παιγνίδια σε οποιαδήποτε μορφή. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να εξοβελίσουν τα τυχερά παιγνίδια από την ψυχή και την καθημερινή ζωή του Έλληνος.
1.2 Τα Ελληνικά Κράτη έχουν την ευθύνη της κατασχέσεως όλου του πλούτου που συσσωρεύεται από τυχερά παιχνίδια.
2. Ο αδικαιολόγητος πλουτισμός αποτελεί βαρύτατο κακούργημα. Τα Ελληνικά Κράτη έχουν την ευθύνη κατασχέσεως όλου του πλούτου που συσσωρεύεται από τοκογλυφία, δωροδοκία, εκβιασμό, μονοθεϊσμό, κλοπή, πορνεία, παράνομες προμήθειες μεσαζόντων, παράνομη εκποίηση δημοσίας περιουσίας και άλλες κακουργηματικές πράξεις.
3. Η κατασχεθείσα περιουσία θα επιστρέφεται στον νόμιμο ιδιοκτήτη και αν δεν δύναται να ....αναγνωριστεί τοιούτος, στο δημόσιο ταμείο.
 
82ο Άρθρο-Συνταγματικά και Διοικητικά Δικαστήρια
1. Για την καλύτερη προστασία των Ελλήνων πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος συστήνονται συνταγματικά και διοικητικά δικαστήρια.
2. Των συνταγματικών και διοικητικών δικαστηρίων προΐστανται Έλληνες Ιερείς και Ελληνίδες Ιέρειες.
 
83ο Άρθρο-Αλληλεγγύη και μεταφορά πλούτου
1. Η αλληλοβοήθεια μεταξύ Ελλήνων σε όλα τα μέρη του Κόσμου, ανεξαρτήτως εποχής και υπό διαφορετικές συνθήκες, αποτελεί Αιώνιο Θεϊκό Δόγμα.
2. Οι μισθοί, οι τιμές, το κέρδος, τα επιτόκια, οι οικονομικές θεωρίες ρυθμίζονται κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείεται η μεταφορά πλούτου σε αλλοφύλους και αλλοθρήσκους.
3. Απαγορεύεται αυστηρότατα η μεταφορά πλούτου, η μετάδοση γνώσεων και η παροχή βοηθείας προς αλλοφύλους και αλλοθρήσκους σε βάρος των Ελλήνων. Οι παραβάτες τιμωρούνται επί εσχάτη προδοσία.
 
84ο Άρθρο-Θάνατοι και ατυχήματα 
1. Τα Ελληνικά Κράτη δημοσιεύουν κάθε πρωί το δελτίο θανάτων. Ο λόγος γεννήσεων προς θανάτους πρέπει να παραμένει σταθερός 3 προς 1, ειδάλλως η διατάραξη της ισορροπίας αποτελεί ποινικό αδίκημα για όλους τους εμπλεκομένους.
2. Όλες οι απώλειες ανθρωπίνων ζωών εξ αιτίας ατυχημάτων χρεώνονται ως έγκλημα κατά πράξη στα Ελληνικά Κράτη. Οι αξιωματούχοι λογοδοτούν για όλους τους μη φυσιολογικούς θανάτους Ελλήνων πολιτών.
3.1 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να μειώνουν τους θανάτους από ατυχήματα με ηλεκτρονική προσομοίωση καταστάσεων, με μελέτη προηγουμένων ατυχημάτων, με συγκέντρωση και καταγραφή από όλον τον Κόσμο όλων των ατυχημάτων, από σεισμούς μέχρι πυρκαϊές, ώστε να γίνεται συσσώρευση εμπειρίας.
3.2 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να μελετούν όλους τους παράγοντες που προκαλούν θανάτους, να τους αναλύουν και να τους απομονώνουν, ώστε να βρεθεί το ποσοστό ευθύνης εκάστου παράγοντος.
3.3 Κάθε στάδιο και ενέργεια εγκληματικής ανθρωπίνης συμπεριφοράς που προκαλεί δυστυχήματα αναλύεται και επαναφέρεται στην νομιμότητα.   
4. Τα εργατικά και τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν μάστιγα και συγχρόνως πεδίο πολέμου για τα Ελληνικά Κράτη. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να χρηματοδοτούν την εκπαίδευση πολιτών, εργοδοτών, εργατών στην πρόληψη ατυχημάτων.
5. Όλα τα κτήρια και οι κατοικίες σχεδιάζονται με τις καλύτερες προδιαγραφές ασφαλείας και με στόχο την ελαχιστοποίηση του κινδύνου παιδικών ατυχημάτων.
 
85ο Άρθρο-Ασφάλεια δικτύων
1. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να προστατεύουν με ειδικά μέτρα ασφαλείας όλα τα δίκτυα ηλεκτρισμού, υδρεύσεως, αποχετεύσεως, πληροφοριών και  μεταφορών.
2. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να τα ελέγχουν προληπτικώς, να τα συντηρούν περιοδικώς και να τα επισκευάζουν αμέσως.
3. Η οποιαδήποτε παράλειψη ή αμέλεια στην ασφάλεια των εν λόγω δικτύων ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία.
 
86ο Άρθρο-Αθεΐα
1. Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά του Έθνους είναι η αθεΐα, η οποία τιμωρείται με θάνατο.
2. Όσοι κατηγορηθούν ως άθεοι έχουν το δικαίωμα να δηλώσουν αθώοι μέχρι να  αποδειχθούν ένοχοι, σύμφωνα με τους Ιερούς Νόμους.
3. Κανείς δεν μπορεί να συλληφθεί για αθεΐα χωρίς ένταλμα.
4. Ουδείς Έλλην μπορεί να στερηθεί της Θρησκεία του.
5. Ουδείς δύναται με ή χωρίς βία να αλλάξει την Εθνική ταυτότητα του Έλληνος, σε οποιοδήποτε σημείο του Κόσμου και αν βρίσκεται.
6. Όλα τα Ελληνικά Κράτη συνεργάζονται για την προώθηση παγκοσμίου σεβασμού στην Ελληνική Θρησκεία, για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για την κατάργηση όλων των μορφών ρατσισμού και ανθελληνισμού, για την παγκόσμια κυριαρχία του Ελληνικού Πνεύματος, για την κατάργηση των διακρίσεων κατά της Ελληνικής Φυλής, για την πάταξη της ελληνοφοβίας και ξενοφοβίας.
 
87ο Άρθρο-Εκκλησία και Κράτος
1. Η Εκκλησία είναι το Κράτος. Η απόλυτη ταύτιση Εκκλησίας και Κράτους εξασφαλίζει την επιβίωση του Ελληνισμού.
2. Η Θρησκεία είναι το Έθνος. Όποιος προσπαθεί να διχάσει το Έθνος από την Θρησκεία και το Κράτος από την Εκκλησία τιμωρείται με θάνατο.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν εκ των Αθανάτων Πατρώων Θεών και των Αθανάτων Μητρώων Θεαινών. Όλες οι εξουσίες υπόκεινται εις τους Αθανάτους Θεούς και εξυπηρετούν το Έθνος και τον Λαό.
 
88ο Άρθρο-Συνοριακοί Έλεγχοι
1. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να ελέγχουν ότι εισέρχεται και ότι εξέρχεται από τα σύνορά των.
2. Η οποιαδήποτε κατάργηση ελέγχων ισοδυναμεί με επιβολή δικτατορίας και διάπραξη εσχάτης προδοσίας.
3. Έλεγχοι επιβάλλονται σε εισαγόμενα τρόφιμα, σε ανθρώπους, σε εμπορεύματα, σε κεφάλαια, σε ιδέες, στα ξένα μέσα μαζικής ενημερώσεως, σε εισαγόμενα ζώα και φυτά.

89ο Άρθρο-Συντάξεις
1. Τα χρήματα των εργατικών εισφορών απαγορεύεται να παρακρατούνται από τους εργοδότες. Καταβάλλονται από τους εργαζομένους απ’ ευθείας στο ασφαλιστικό τους ταμείο.
2. Το 1/3 της ασφαλιστικών εισφορών καλύπτεται από τους εργαζομένους, το 1/3 από τους εργοδότες και 1/3 από τα Ελληνικά Κράτη. 
3. Τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων απαγορεύεται να δεσμεύωνται από το Κράτος ή να χρησιμοποιούνται στο χρηματιστήριο.
4. Αν υπάρχει μεγάλο αποθεματικό στα ασφαλιστικά ταμεία, ή θα μειωθούν οι εισφορές ή θα αυξηθούν οι παροχές ή θα επενδυθούν σε ιατρική έρευνα, για την θεραπεία ασθενειών. Σε καμμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθούν οι εισφορές των εργαζομένων σε τοκοφόρες ή άλλες χρηματοπιστωτικές συναλλαγές.
 
90ο Άρθρο-Γεωργία
1. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να κάνουν επιστημονική και οργανωμένη χρήση των ζώων και των φυτών.
2. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να είναι αυτάρκη σε γεωργικά προϊόντα.
3.1 Η παραγωγή Ελληνικών αγροτικών προϊόντων δεν υπόκειται σε εξαγωγικούς περιορισμούς. Εξάγεται σε όλο τον Κόσμο.
3.2 Απαγορεύονται οι ποσοστώσεις και οι περιορισμοί στην αγροτική παραγωγή.
 
91ο Άρθρο-Ναυτιλία
1. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να ενισχύουν την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία σε όλα τα στάδια.
2. Είναι υποχρεωτική η ναυπήγηση πλοίων σε Ελληνικά ναυπηγεία, η πρόσληψη Ελληνικών πληρωμάτων, η υπό Ελληνική σημαία πλοιοκτησία, η συντήρηση πλοίων σε Ελληνικές ναυπηγο-επισκευαστικές ζώνες.
3. Η παράλειψη προστασίας και ενισχύσεως της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας αποτελεί έγκλημα εσχάτης προδοσίας.
 
92ο Άρθρο-Χρέος κάθε γενεάς
1. Κάθε γενεά Ελλήνων έχει στην διάθεσή της ωρισμένα μερίδια από ενεργειακά αποθέματα, από ζώα για να τραφεί, από δάση για να επιβιώσει. Κάθε γενεά Ελλήνων έχει συγκεκριμένο ποσοστό γονιδίων να προστατεύσει, έχει συγκεκριμένες ποσότητες δανείων που μπορεί να πάρει, και δεν μπορεί να υπερβεί αυτά τα όρια διότι υποθηκεύει το μέλλον των επομένων γενεών. Η παρούσα γενεά Ελλήνων απαγορεύεται να χρησιμοποιεί περισσότερους πόρους από ότι της αναλογούν.
2. Κάθε γενεά Ελλήνων αν δεν αναχαιτίσει την μόλυνση του περιβάλλοντος, την υπογεννητικότητα, τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, τις επιμειξίες με αλλοφύλους και αλλοθρήσκους, τότε αυξάνει το δημογραφικό, οικονομικό και πολεμικό βάρος ανά απόγονο διότι οι νέες γενεές ως ολιγάριθμες, θα τους αναλογεί κατά άτομο πολύ μεγαλύτερο βάρος από ότι είχαν να αντιμετωπίσουν οι προηγούμενες γενεές Ελλήνων.
3. Κάθε γενεά Ελλήνων έχει χρέος να διαδίδει τον Λόγο των Αθανάτων Θεών σε όλες τις φυλές και τα έθνη μέχρι που να κυριαρχήσουν σε όλη την Γη οι Ιεροί Νόμοι των Θεών.
4. Κάθε γενεά Ελλήνων έχει χρέος να φέρει όλους τους ανθρώπους που έχουν αποστατήσει, πίσω στην εξουσία των Θεών.
5.1 Κάθε γενεά Ελλήνων απαγορεύεται να παραδίδει στις επόμενες γενεές ναρκομανείς, συμμορίες, εγκληματικότητα, υπογεννητικότητα, οικονομικά χρέη, εξαφάνιση ζωικών και φυτικών ειδών, λιγώτερα εδάφη, κατακτημένες Ελληνικές ψυχές, μολυσμένο περιβάλλον, ενεργειακή πείνα της χώρας, κατεστραμμένη ή ανύπαρκτη βιομηχανία, αντιαισθητική τέχνη, μειωμένη διάδοση του Πολιτισμού και της Θρησκείας.
5.2 Όλα αυτά αποτελούν στυγερά και επαίσχυντα εγκλήματα και υπέχουν συλλογική ευθύνη έναντι των Αθανάτων Θεών, έναντι των Προγόνων, και έναντι των αγέννητων Απογόνων.
6. Η συλλογική ευθύνη αποτελεί την Λυδία λίθο της Ελληνικής Θρησκείας και Κοσμοαντιλήψεως. Ουδείς Έλλην δύναται να αποσείσει τις ευθύνες του

Δεν υπάρχουν σχόλια: