"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

19/5/10

9ο Κεφάλαιο: Ένοπλες Δυνάμεις

 
64ο Άρθρο-Η Ασπίδα της Πίστεως
1. Το πιό σημαντικό όπλο, το πιό ακριβό όπλο, το πιό καταστρεπτικό όπλο των Ενόπλων Δυνάμεων είναι η Πίστη στους Πατρώους Θεούς και τις Μητρώες Θεές.
2. Κανένα όπλο δεν είναι πιό ισχυρό από την ακλόνητη Πίστη. Η Πίστη στους Θεούς είναι πιό ισχυρή από όλα τα όπλα των εχθρών. Η Πίστη στους Θεούς έσωσε το Ελληνικό Έθνος για χιλιετίες.
3. Όποιος δολιοφθείρει την Πίστη στους Θεούς καταστρέφει τον αμυντικό εξοπλισμό του Ελληνικού Έθνους, και είτε Έλλην είτε αλλόφυλος ή αλλόθρησκος, εξοντώνεται χωρίς κανένα έλεος.
4.1 Οι Έλληνες Ιερείς είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για τον ....εφοδιασμό των Ενόπλων Δυνάμεων με ψυχολογικό εξοπλισμό.
4.2 Ο ψυχολογικός αφοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων από πράκτορες του εχθρού τιμωρείται με θάνατο.
4.3 Τα πολεμικά ένστικτα της Ελληνικής Φυλής αποτελούν τα τελειότερα όπλα. Γι’ αυτό φυλάσσονται ως κόρη οφθαλμού, και καλλιεργούνται στους Έλληνες από το σχολείο μέχρι την ημέρα που θα βρεθούν κοντά στους Αθανάτους Θεούς για να κριθούν.
5. Ο Ελληνικός Πολιτισμός, η Ελληνική Βιομηχανία, η Ελληνική Πολεμική Μηχανή δεν είναι αποτέλεσμα χρημάτων, ούτε επιτυχούς συνδυασμού οικονομικών μεγεθών. Είναι αποτέλεσμα πολυπλόκων φυλετικών διεργασιών και ψυχολογικών κραμάτων. Είναι αποτέλεσμα επιτυχούς συνδυασμού κινήτρων, ενστίκτων, συμπεριφορών, συναισθημάτων, τα οποία εξάγονται από την Ελληνική Ψυχή και αποκρυσταλλώνονται ως Πολεμικές Νίκες.
6. Τα χρήματα δεν αποτελούν εχέγγυο νίκης των Ελλήνων. Υπάρχει ζήτηση στην Ελληνική Ψυχή από τα αγαθά της πίστεως, του μίσους, του θράσους, της τόλμης, της ανδρείας, της αλληλεγγύης, του επιχειρηματικού πνεύματος. Αυτές είναι οι πρώτες ύλες των Ελληνικών Θριάμβων.
 
65ο Άρθρο-Αμυντικά προγράμματα
1. Τα δύο πιό σημαντικά εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων, μετά την Πίστη στους Θεούς, είναι το δημογραφικό και η παιδεία. Η αύξηση του Ελληνικού πληθυσμού με την χρήση ευγονικής και η Ελληνική Παιδεία αποτελούν τα δύο κορυφαία αμυντικά προγράμματα των Ελληνικών Κρατών.
 
66ο Άρθρο-Ιδεολογικός Στρατός
1. Οι Ένοπλες Δυνάμεις βασίζουν την συνοχή τους στην πίστη και την ιδεολογία ως απαραίτητα στοιχεία για να κατισχύουν έναντι των εχθρών του Ελληνισμού.
2. Οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργούν ως ιδεολογικός στρατός που εισβάλλει και εμφυτεύει στα ψυχικά εδάφη του εχθρού ιδέες, συμπεριφορές, ένστικτα, συναισθήματα, τα οποία βοηθούν τον εχθρό να καταστραφεί και τον Ελληνισμό να επιβιώσει.
3. Οι στρατιές διαφωτίσεως των Ενόπλων Δυνάμεων προωθούν την ιδεολογία του Ελληνισμού στα έθνη και επεκτείνουν την κυριαρχία των Θεών σε όλο τον Κόσμο.
4. Όλοι οι Έλληνες αξιωματικοί εκπαιδεύονται στον ιδεολογικό πόλεμο πριν αναλάβουν διοίκηση μονάδος.
 
67ο Άρθρο-Χαρακτηριστικά Ενόπλων Δυνάμεων
1.1 Οι στρατιώτες όλων των βαθμών είναι φυλετικώς Έλληνες και ορκίζονται στους Πατρώους Θεούς.
1.2 Δεν γίνονται δεκτοί στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι.
2. Η στρατιωτική εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους άνδρες ηλικίας 18 ετών και άνω. Η διάρκεια της θητείας δεν θα είναι ποτέ λιγώτερη των 18 μηνών. 
3. Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν δικά τους μέσα μαζικής ενημερώσεως. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει πρώτα να κερδίσουν τον πόλεμο της ενημερώσεως, τον πόλεμο στο ηθικό πεδίο και τον πόλεμο ιδεών. Μόνον μετά την επικράτηση σε αυτά τα πεδία θα κερδηθεί ο στρατιωτικός πόλεμος.
4. Οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων επιλέγονται και προάγονται χωρίς καμμία παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας.
5. Οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ισότιμοι των ανωτάτων πολιτικών αξιωματούχων και κατώτεροι των Ελλήνων Αρχιερέων.  
6. Οι παράνομες και επιζήμιες προμήθειες στις Ένοπλες Δυνάμεις τιμωρούνται με την ποινή του θανάτου για πολιτικούς και στρατιωτικούς. 
7. Όσοι ζητούν απαλλαγή των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων δεν επιτρέπεται να τους παρέχεται εργασία. Χάνουν κάθε δικαιοπρακτική ικανότητα και τους αφαιρείται η Ελληνική υπηκοότητα και εθνικότητα.
8. Οι στρατιωτικές στολές πρέπει να είναι εντυπωσιακές, στολισμένες με Αρχαία Ελληνικά Σύμβολα και χωρίς καμμία επιρροή στην εμφάνιση από ξένες στρατιωτικές στολές.
9.1 Οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να είναι αυτάρκεις σε πολεμικό υλικό. Η ανάπτυξη και διατήρηση Ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας αποτελεί εθνικό δόγμα.
9.2 Η διάλυση της Ελληνικής πολεμικής βιομηχανίας από πολιτικούς αποτελεί έγκλημα εσχάτης προδοσίας.
9.3 Η συντήρηση και ανάπτυξη οπλικών συστημάτων γίνεται από Έλληνες μηχανικούς και επιστήμονες και ποτέ από αλλοφύλους ή αλλοθρήσκους.
10. Η επιλογή υποψηφίων αξιωματικών γίνεται από ειδικές επιτροπές στρατιωτικών και σε καμμία περίπτωση από εισαγωγικές εξετάσεις με τις οποίες επιλέγονται οι φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεως.
 
68ο Άρθρο-Κήρυξη Πολέμου
1.1 Το Ελληνικό Σύνταγμα δεν ορίζει στα Ελληνικά Κράτη το ποιός αξιωματούχος θα κηρύξει τον πόλεμο ή ποιό σώμα με ποιά πλειοψηφία και ποιές διαδικασίες θα κηρύξει πόλεμο. Αυτά καθορίζονται από τις εκάστοτε συνθήκες.
1.2 Το Ελληνικό Σύνταγμα ορίζει στα Ελληνικά Κράτη ποιές είναι οι φυλετικές, οι εθνικές, οι θρησκευτικές και οι πολιτιστικές γραμμές κατά μήκος των οποίων τα Ελληνικά Κράτη κηρύσσουν πόλεμο.
2.1 Δεν μπορεί να κηρύξει πόλεμο για λογαριασμό των Ελλήνων αλλόφυλος ή αλλόθρησκος.
2.2 Δεν επιτρέπεται να μην κηρύσσεται γενικός πόλεμος σε όσους απειλούν την Ελληνική Θρησκεία.
3.1 Πόλεμος διεξάγεται μέχρι εσχάτων όταν απειλούνται τα ιδεολογικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά, φυλετικά, εθνικά, βιολογικά, οικονομικά και γεωγραφικά σύνορα του Ελληνισμού.
3.2 Ο πόλεμος δεν διεξάγεται κατ’ ανάγκην με στρατιωτικά μέσα. Διεξάγεται κυρίως με τα διανοητικά εργαλεία που έχουν αφήσει ως παρακαταθήκη οι Αθάνατοι Θεοί και οι Έλληνες Ιερείς. 
4. Πόλεμος διεξάγεται από τα Ελληνικά Κράτη υπέρ του ζωικού και φυτικού βασιλείου όταν αυτό κινδυνεύει να αφανιστεί από ανθρώπους.
 
69ο Άρθρο-Ειδικά Σώματα Ασφαλείας
1. Η Ελληνική Δημοκρατία έχουσα Ιερό Καθήκον να τσακίσει κάθε προσπάθεια της τυραννίας να φιμώσει την κοινή γνώμη και να καταπατήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα ιδρύει Ειδικά Σώματα Ασφαλείας για την προάσπιση της Ελευθερίας των Ελλήνων.   
2. Τα Ελληνικά Κράτη ιδρύουν θρησκευτική, πολιτική και πολιτιστική Αστυνομία. Τα τρία σώματα διώκουν αμείλικτα κάθε προσπάθεια εισβολής αλλοτρίων δοξασιών στον Ελληνικό οργανισμό.
3. Τα Ελληνικά Κράτη ιδρύουν Εθνική Φρουρά, Εθνικό Γραφείο Ερευνών, Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών, Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, Δίωξη Ναρκωτικών.
4. Τα Ελληνικά Κράτη ιδρύουν Σώματα διώξεως μεταλλαγμένων προϊόντων, μολύνσεως του περιβάλλοντος, οικονομικού εγκλήματος.
5. Τα Ελληνικά Κράτη ιδρύουν Σώματα προστασίας ζώων και φυτών.
6. Τα Ελληνικά Κράτη ιδρύουν Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Υπηρεσία. Καθώς ωρισμένα είδη πολέμου έχουν ως πεδίο το διάστημα ο Ελληνισμός υποχρεούται να δώσει μάχη και σε αυτό το πεδίο.
7. Η ιστορία, η φύση των Ελλήνων και η γεωγραφία των Ελληνικών εδαφών προσιδιάζουν σε ανταρτοπόλεμο παρά σε ανοικτό πόλεμο πεδιάδος. Ως εκ τούτου τα Ελληνικά Κράτη υποχρεωτικώς διατηρούν σώματα μονίμων καταδρομέων σε ποσοστό 1/3 της δυνάμεως του Ελληνικού στρατού.
 
70ο Άρθρο-Ελληνικός Στόλος
1. Από τα χρόνια του Θεμιστοκλέους και των Μηδικών Πολέμων η Ιστορία έχει αποδείξει ότι τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να διατηρούν πανίσχυρο Ελληνικό Στόλο, αν θέλουν να επιβιώσουν.
2. Ο Στόλος κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στα Ελληνικά ναυπηγεία, δημόσια και ιδιωτικά. Απαγορεύεται να κλείνουν τα Ελληνικά ναυπηγεία ή να τα αγοράζουν αλλόφυλοι και αλλόθρησκοι. 
 
10ο Κεφάλαιο: Ελληνική Παιδεία
71ο Άρθρο-Ιδανικά της Ελληνικής Φυλής
1. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να καλλιεργούν τα Ελληνικά Ιδανικά σε όλους τους Έλληνες. Τα Ελληνικά Ιδανικά καλλιεργούνται δια της Ελληνικής Παιδείας.
2. Η Ελληνική Παιδεία καλλιεργεί το άσβεστο μίσος κατά των εχθρών του Ελληνικού Έθνους, την χωρίς όρια αλληλεγγύη προς τους Έλληνες, τον εγωισμό για επιβίωση, την Πίστη στους Αθανάτους Θεούς, την εκδίκηση κατά των προδοτών, την μνησικακία κατά των απίστων, την τόλμη στην μάχη, το θράσος προς τους επιόρκους, την ευλαβή άσκηση της ενδογαμίας, το θάρρος έναντι των δειλών, την ανδρεία στον Ιερό Πόλεμο, την διάλυση εχθρικών πολιτισμών, την εξόντωση αλλοφύλων με ειρηνικά μέσα, την εξαπάτηση των απατεώνων, τον ηρωισμό στην μάχη, την αυτοθυσία ως απόδειξη αιωνίας αγάπης προς τις Ελληνικές Πατρίδες, την απαξίωση της αθεΐας, ως βασικές αξίες του Ελληνισμού και κινητήρια αισθήματα της Ελληνικής Φυλής.
 
72ο Άρθρο-Ειδικές Σχολές
1. Το Ελληνικό Ιερατείο, σε συνεργασία με τις Ένοπλες Δυνάμεις, έχει υπό την εποπτεία του τις σχολές ιδεολογικού, πολιτιστικού, ψυχοθρησκευτικού, πολιτικού, δημογραφικού, οικονομικού και επαναστατικού πολέμου.
2. Στις ειδικές σχολές φοιτούν όσοι Έλληνες και όσες Ελληνίδες προορίζονται για τα ανώτερα κρατικά αξιώματα.
3. Οι Εθνικές Σχολές Διαφωτίσεως υπόκεινται στον έλεγχο και την αρμοδιότητα του Ελληνικού Ιερατείου και των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
73ο Άρθρο-Ανθρωπιστικές Επιστήμες
1. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να προστατεύουν και να προωθούν τις ανθρωπιστικές επιστήμες και να κάνουν καλή χρήση των πορισμάτων τους για την άμυνα των Ελληνικών Εθνών.
2. Επιβάλλεται η ίδρυση σχολών ανθρωπολογίας, κοινωνιολογίας, αρχαιολογίας, ψυχολογίας, ιστορίας, εθνολογίας, πολιτικής οικονομίας, θεολογίας.
3. Οι σχολές ανθρωπιστικών επιστημών ελέγχονται από το Ελληνικό Ιερατείο. Απαγορεύεται να διδάσκει σε αυτές αλλόφυλος ή αλλόθρησκος.
 
74ο Άρθρο-Κοινωνική Βιολογία
1. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται στην μελέτη της κοινωνικής βιολογίας για να συλλέξουν γνώσεις για το πώς τα ζώα εξελίσσονται, κυνηγούν, σκοτώνουν, αναπαράγονται, προστατεύονται από εχθρούς, αμύνονται από αρρώστιες.
2. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να μελετούν ενδελεχώς τα πορίσματα από την συγκριτική μελέτη πολιτισμών, η οποία αποτελεί βασικό αναλυτικό εργαλείο για την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους.
3. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να καταγράφουν την κοινωνική εξέλιξη της Ελληνικής Φυλής και πώς αυτή αντιδρά στις πιέσεις του περιβάλλοντος. Βασικό μέλημα των Ελληνικών Κρατών είναι να εκπαιδεύεται η Ελληνική Φυλή στο πώς να προσαρμόζεται και να επιβιώνει σε εχθρικό περιβάλλον υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.
4. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να μελετούν τα ένστικτα επιβιώσεως των ερπετών, των θηλαστικών, των εντόμων. Υποχρεούνται να μελετούν τις τεχνικές ανακαλύψεως θηραμάτων, τον τρόπο παγιδεύσεως, τον τρόπο αμύνης έναντι των εχθρών των.
5. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να λαμβάνουν υπ’ όψει το πώς και γιατί αφανίστηκαν και αφανίζονται είδη του ζωικού και φυτικού βασιλείου. Γιατί δεν επιβιώνουν στις αντίξοες συνθήκες. Ποιές οι επιπτώσεις της αφανίσεως των ειδών στον άνθρωπο και την Φύση. Τα πορίσματα των ερευνών αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για την επιβίωση της Ελληνικής Φυλής.
6. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να μελετούν τους κανόνες φυσικής επιλογής και εξελίξεως των ζώων ώστε να εξάγουν συμπεράσματα για τα αντίστοιχα προβλήματα επιβιώσεως της Ελληνικής Φυλής.
7. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να μελετούν τα προβλήματα αναμίξεων, διασταυρώσεων, εξελίξεων και αφανισμού των ζωικών ειδών, διότι εκεί μπορούν να παρατηρηθούν, σε μικρότερο χρονικό διάστημα, οι συνέπειες των αναμίξεων. Στο ζωικό μοντέλο θα μελετηθεί το πώς λειτουργεί η ομοιογένεια και η διαφορετικότητα, το πώς λειτουργεί η αλληλεγγύη προς τους ομοίους και η εξόντωση των εχθρών.
8. Τα Ελληνικά Κράτη οφείλουν να χρησιμοποιούν αρχές κοινωνικής βιολογίας για την επιβίωσή τους. Υποχρεούνται να μελετούν τις επιθετικές τεχνικές των ζώων και τις μεθόδους αναπαραγωγής των και να βγάζουν συμπεράσματα χρήσιμα για την Ελληνική Φυλή.
 
75ο Άρθρο-Σεβασμός στην Φύση
1. Ο σεβασμός προς την Φύση αποτελεί βασικό μάθημα στην Παιδεία των Ελλήνων.
2. Το Ελληνικό Ποινικό Δίκαιο προστατεύει όλα τα είδη των ζώων και φυτών σε όλον τον Κόσμο, άρα έχει εφαρμογή και εκτός συνόρων.
3. Το Ελληνικό Ποινικό Δίκαιο δίνει το δικαίωμα στα Ελληνικά Κράτη να επεμβαίνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου, όπου κινδυνεύουν να αφανιστούν ζωικά και φυτικά είδη.
4.1 Το ζωικό και φυτικό βασίλειο προστατεύονται το ίδιο όπως και το ανθρώπινο περιβάλλον. Τα ζώα και τα φυτά έχουν τα ίδια δικαιώματα επιβιώσεως με τους ανθρώπους.
4.2 Τα δικαιώματα των ζώων και των φυτών υπερισχύουν των ανθρωπίνων όταν πρόκειται να αφανιστεί κάποιο ζωικό ή φυτικό είδος.
5. Η μόλυνση του περιβάλλοντος αποτελεί όπλο μαζικής καταστροφής και ως χρήστες τέτοιων όπλων διώκονται οι μολύνοντες το περιβάλλον.
6. Η εξαφάνιση ζωικών και φυτικών ειδών ισοδυναμεί με ανθρώπινη γενοκτονία. Τα βασανιστήρια ζώων ισοδυναμούν με βασανιστήρια ανθρώπων. Η τιμωρία ανθρώπων για τέτοια εγκλήματα είναι η ίδια, είτε το έγκλημα στρέφεται προς ζώο ή φυτό είτε προς άνθρωπο.
7. Τα προς βρώση ζώα δεν επιτρέπεται να νοιώθουν πόνο ή τρόμο κατά την θανάτωσή τους. Οι μέθοδοι θανατώσεώς των από ανθρώπους οφείλουν να λαμβάνουν υπ’ όψει τα συναισθήματα των ζώων και να μην τα ταλαιπωρούν.
8. Δεν επιτρέπεται η αιχμαλωσία αγρίων ζώων για κερδοσκοπικούς λόγους, παρά μόνον για θεραπεία τους ή αν έτσι προστατεύονται από αφανισμό του είδους των.
9.1 Απαγορεύεται οι άνθρωποι να κυνηγούν ελεύθερα ζώα για διασκέδαση ή για χρήση συστατικών του σώματός των, όπως ενδεικτικά και όχι περιοριστικά είναι το ελεφαντόδοντο, το μουρουνέλαιο, και το δέρμα των ζώων.
9.2 Ουδείς Έλλην επιτρέπεται να ενδύεται με δέρμα ελευθέρων ζώων. Όποιος κυνηγά ελεύθερα ζώα με σκοπό να πουλήσει το δέρμα ή άλλα συστατικά του σώματός των τιμωρείται με την ποινή του θανάτου. Οι ποινές είναι αντιστοίχως αυστηρές για όσους εμπορεύονται ή αγοράζουν τέτοια είδη, καθώς αποτελούν προϊόν στυγερού εγκλήματος.   
 
76ο Άρθρο-Θεωρητική και πρακτική Παιδεία
1. Κάθε μάθημα στα Ελληνικά Σχολεία διδάσκεται θεωρητικά και πρακτικά, σε όλες τις βαθμίδες, σε ποσοστό 50-50(%) των διδακτικών ωρών. Η έλλειψη πρακτικής εκπαιδεύσεως αποτελεί ποινικό αδίκημα καθώς χωρίς πρακτική εκπαίδευση είναι αδύνατον να εμπεδωθεί οποιοδήποτε μάθημα.
2. Βασικό μάθημα της Ελληνικής Παιδείας είναι η κοινωνική και η εθνική επιβίωση. Τα Ελληνόπουλα διδάσκονται από τους Έλληνες Ιερείς κοινωνική επιβίωση, καθώς και όλες τις τεχνικές για την επιβίωση της Ελληνικής Φυλής και του Ελληνικού Πολιτισμού.
3. Η πρακτική εκπαίδευση περιλαμβάνει την εξάσκηση στον έλεγχο του φόβου, την κατάπνιξη της δειλίας, την τόλμη, την πρωτοβουλία, την ανεξάρτητη σκέψη, την υπακοή στους Θεούς.
4. Η Ελληνική Παιδεία ακολουθεί όλους τους Ιερούς Κανόνες της Ελληνικής Θρησκείας.
5.1 Εκτός από τα βασικά μαθήματα ιδιαίτερη έμφαση αποδίδεται στην διδασκαλία μαθημάτων όπως το σκάκι, ο αθλητισμός, η μουσική, το σχέδιο, η αντίληψη σε τρεις διαστάσεις, η καλή διατροφή, και οι πολεμικές τέχνες, τα οποία βοηθούν στην ολοκληρωμένη προσωπικότητα.
5.2 Για την ανάπτυξη του Ελληνικού αθλητισμού δεν επιτρέπονται οι ξένοι αθλητές στις επαγγελματικές ομάδες, ούτε οι ξένοι προπονητές.
5.3 Η διακίνηση και χρήση αναβολικών ουσιών στους αθλητικούς χώρους, τιμωρείται όπως και η διακίνηση και χρήση ναρκωτικών, με την ποινή του θανάτου.
5.4 Το σκάκι αποτελεί το Εθνικό άθλημα των Ελλήνων.

77ο Άρθρο-Δημόσιες Βιβλιοθήκες
1. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται στην σύσταση, οργάνωση, ενίσχυση δημοσίων βιβλιοθηκών, οι οποίες θα λειτουργούν για το κοινό 365 ημέρες τον χρόνο.
2. Όλες οι δημόσιες βιβλιοθήκες υποχρεούνται στην απόκτηση όλων των τόμων της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας.
3. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να αγοράζουν συγγράμματα από όλον τον Κόσμο, για όλες τις επιστήμες, σε όλες τις γλώσσες.
4. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ώστε οι Ελληνικές βιβλιοθήκες να είναι οι μεγαλύτερες και οι καλύτερα οργανωμένες σε όλο τον Κόσμο.
 
78ο Άρθρο-Διδασκόμενοι και Διδάσκοντες
1. Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλους τους Έλληνες. Για όποιον έχει τις διανοητικές δυνατότητες η εκπαίδευση είναι δωρεάν μέχρι και την κατοχή διδακτορικού διπλώματος.
2. Η εκπαίδευση των Ελλήνων ανήκει αποκλειστικά στα χέρια Ελλήνων Ιερέων.
3.1 Στις θετικές επιστήμες και τις ειδικότητες μηχανικής η εκπαίδευση δύναται να παρέχεται από Έλληνες απλώς ευσεβείς.
3.2 Σε ότι αφορά τις ανθρωπιστικές επιστήμες, θεολογία, νομικά, φιλοσοφία, ιστορία, κοινωνιολογία, ψυχολογία, ανθρωπολογία, οικονομικά, αυτές οι επιστήμες δεν επιτρέπεται να διδάσκωνται από μη Ιερέα.
4. Επιτρέπεται η λειτουργία ιδιωτικών και δημοσίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων υπό την εποπτεία Ελλήνων Ιερέων.
5. Απαγορεύεται δια της ποινής του θανάτου ο θρησκευτικός και πολιτιστικός συγκρητισμός. Η Ελληνική Θρησκεία και Κοσμοθεωρία δεν επιτρέπει μίξεις με αλλότριες δοξασίες. Οι φορείς συγκρητιστικών θεωριών τιμωρούνται ως ένοχοι εσχάτης προδοσίας.
 
79ο Άρθρο-Διατροφή
1.1 Η διατροφή των Ελλήνων γίνεται βάσει των κριτηρίων επιβιώσεως του Έθνους και όχι βάσει στερεοτύπων του συρμού.
1.2 Όλες οι Ελληνίδες υποχρεούνται να θηλάζουν τα βρέφη των για 12 μήνες.
2.1 Απαγορεύονται τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και οι ορμόνες στα τρόφιμα.
2.2 Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα αποτελούν όπλο μαζικής καταστροφής για τον πληθυσμό. Απαγορεύεται η παραγωγή, διανομή, εμπορία και κατανάλωση μεταλλαγμένων τροφίμων. Οι παραβάτες τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών.
3.1 Η παροχή κακής ποιότητος τροφίμων στον λαό αποτελεί ειδεχθές έγκλημα.
3.2 Ο Ποινικός Κώδιξ των Ελληνικών Κρατών αντιμετωπίζει τα κακής ποιότητος τρόφιμα ως δηλητήρια. Για τα Ελληνικά Κράτη τα δηλητήρια και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα διαφέρουν μόνον στην ταχύτητα δράσεως και στο εύρος πληθυσμού που δηλητηριάζουν. Τα δηλητήρια σκοτώνουν μικρό αριθμό ανθρώπων σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ τα μεταλλαγμένα σκοτώνουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων σε μεγάλο χρονικό διάστημα.
4. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να παρέχουν άριστη διατροφή, η οποία αποτελεί την βάση για την καθημερινή ενέργεια του Ελληνικού Έθνους και την καλύτερη άμυνα κατά των λοιμώξεων.
 
80ο Άρθρο-Δημόσια Υγεία
1. Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να αυξάνουν στο μέγιστο τον δείκτη μακροζωίας του Έθνους. Ο Ιερός Σκοπός είναι να επιβιώσει το Ελληνικό Έθνος για εκατομμύρια χρόνια.
2.1 Οι παράμετροι του δείκτου μακροζωίας του Έθνους είναι ο μέσος όρος ζωής των Ελλήνων, ο αριθμός των Ελλήνων, η υγεία των Ελλήνων, ο λόγος θανάτων προς γεννήσεων, τα ευγονικά χαρακτηριστικά, οι αναμίξεις με ξένα φύλα, η αφομοίωση από ξένους πολιτισμούς, οι μη φυσιολογικοί θάνατοι.  
2.2 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να εξολοθρεύουν κάθε ιδέα ή συμπεριφορά η οποία μικραίνει τον δείκτη μακροζωίας του Ελληνικού Έθνους.
3.1 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να καταγράφουν τους θανάτους και τις γεννήσεις επί καθημερινής βάσεως.
3.2 Τα Ελληνικά Κράτη υποχρεούνται να φροντίζουν την υγεία του Έλληνος πριν ακόμα συλληφθεί, όταν συλληφθεί, όταν γεννηθεί, καθώς μεγαλώνει, όσο μεγαλώνει, και να τον εκπαιδεύουν στην επιβίωση δια της εμφυτεύσεως παραστάσεων και αμυντικών αντανακλαστικών.
4. Οι αρρώστιες αντιμετωπίζονται από τα Ελληνικά Κράτη ως εισβολή ξένων στρατευμάτων. Το υγειονομικό προσωπικό οργανώνεται βάσει πολεμικών αρχών. Τα Ελληνικά Κράτη έχουν ως στόχο τον μηδενισμό των θανάτων από αρρώστιες.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: