"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

22/5/10

ΚΥΠΡΟΣ:Οργή εισαγγελέα για την επίθεση Αρχιεπισκόπου στη γεν. ελέγκτρια ..η Εκκλησία πρέπει να πληρώσει τα 169 εκατ. ευρώ τα οποία οφείλει. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.

Ευθεία επίθεση στο πρόσωπο της γενικής ελέγκτριας εξαπέλυσε χθες ο Αρχιεπίσκοπος, προκαλώντας την οργή του γενικού εισαγγελέα. Πηγή του κακού, άρθρο του Συντάγματος, το οποίο ωστόσο μπορεί να τροποποιηθεί
Για αποπροσανατολισμό εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου από την ουσία του όλου ζητήματος, ήτοι την επιμονή της Εκκλησίας να μην πληρώσει τις οφειλές της στην Πολιτεία, έκανε χθες λόγο ο γενικός εισαγγελέας, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να ...συγκαλέσει δημοσιογραφική διάσκεψη για να προστατέψει το θεσμό του γενικού ελεγκτή, αλλά πολύ περισσότερο την ίδια τη Χρυστάλλα Γιωρκάτζη. Η οποία, όπως δήλωσε ο κ. Κληρίδης, πλήγηκε από τις «απαξιωτικές και βάναυσες» δηλώσεις του Προκαθήμενου της Εκκλησίας.
Ο Χρυσόστομος Β΄ μετά τις προχθεσινές, ενώπιον των βουλευτών, απαξιωτικές δηλώσεις του για το Δικαστικό Σώμα - είχε δηλώσει ότι ακόμη και αν το κράτος οδηγήσει την Εκκλησία στο δικαστήριο και αυτό αποφανθεί ότι η Εκκλησία πρέπει να πληρώσει τα 169 εκατ. ευρώ τα οποία οφείλει, δεν θα το πράξει- χθες απαξίωσε και τον κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα ανεξάρτητο θεσμό του γενικού ελεγκτή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:http://www.hellenicvoiceny.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: