"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

10/5/10

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ :ΑΠΟ τις 18 Απριλίου το «ΠΑΡΟΝ»


είχε αποκαλύψει ότι η κυβέρνηση είχε προχωρήσει στην πρόσληψη μεγάλης γαλλικής εταιρείας προκειμένου να της εισηγηθεί συγκεκριμένες δράσεις στο μέτωπο της οικονομίας.


Όλα αυτά εν κρυπτώ, με αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ούτε για το ακριβές αντικείμενο της εταιρείας ούτε και για το ύψος της αμοιβής της, που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπέρογκη. Μετά το σχετικό δημοσίευμα, η κυβέρνηση δεν... θεώρησε σκόπιμο -αν όχι αναγκαίο- να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις ή εξηγήσεις. Προσπάθησε απλώς να «κουκουλώσει» το θέμα διά της σιωπής της. Μέχρι που ήρθε στα μέσα της εβδομάδας το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters να αποκαλύψει την πρόσληψη της εταιρείας Λαζάρ, με αποτέλεσμα το θέμα να φτάσει στη Βουλή, οπότε υποχρεώθηκε να παραδεχθεί την ύπαρξή της. Κι ενώ η συγκεκριμένη εταιρεία ασχολείται με ζητήματα αναδιάρθρωσης του χρέους, η κυβέρνηση ισχυρίσθηκε ότι δεν την έχει προσλάβει γι' αυτό το θέμα. 
 http://www.paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: