"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/5/10

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ME ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.


Η Θανατική Ποινή
Τους παράνομους που εκμεταλλεύονται τους δημοκρατικούς θεσμούς για έκνομες πράξεις και προσωπικά τους συμφέροντα δεν μπορείς να τους αντιμετωπίζεις με δημοκρατικές διαδικασίες, αν πλέον είναι πλειοψηφία και έχουν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα και τους τομείς του δημοσίου.
Με συνοπτικές διαδικασίες τους στήνεις στον τοίχο και σταματάς το κακό, αλλιώς εσύ που κυβερνάς (και τους ανέχεσαι) είσαι ο αρχηγός τους.
Jhoci Gertson

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το απίστευτο φαγοπότι κομματόσκυλων που συντελείται τα τελευταία σαράντα χρόνια στη χώρα μας είναι πλέον γνωστό στην Ε.Ε και το Καραπαπανδρεγκέιτ ξεκίνησε και δεν μπορεί να το σταματήσει κανείς.  
http://www.apodimos-ellinas.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: