"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

25/5/10

Η Ορθοδοξία αποδεικνύει με τον αμύθητο πλούτο της τα αντίθετα απ' ότι διαλαλεί. Μεγάλη καπιτάλα λοιπόν η άγια (!) Ορθοδοξία μας και πολύ πριν παρακαλώ τον καπιταλισμό!


Εκμετάλλα μεγάλη και της ευπιστίας και της αγαθότητας του κοσμάκη! Αυτό αν δεν είναι κακούργημα... να πλουτίζει εκμεταλλευόμενη τις ανθρώπινες αδυναμίες και υπαρξιακές αγωνίες... τι είναι η μακριά γαϊδούρα; Εκεί που οι Έλληνες δημιούργησαν την αξεπέραστη τέχνη της τραγικής ποίησης, για τα αναπάντητα ερωτήματα της ύπαρξης, αυτοί οι ανίεροι εκμεταλλευτές, θεμελίωσαν την εκμεταλλευτική τους εξουσία.
Μαζί με τ' άλλα πολλά, ο Χριστιανισμός είναι και η πρώτη πολυεθνική επιχείρηση που ξεπάστρεψε εθνικές Θρησκείες και πολιτισμούς για την εξουσία και την κονόμα, και μάλιστα αυτό το μακελειό και το όργιο αίματος, το...

ονόμασε ε κ π ο λ ι τ ι σ μ ό. Ο βάρβαρος Χριστιανισμός με τις εθνοκτονίες του και τις γενοκτονίες του κατά των φιλήσυχων αγαθών και ειρηνικών λαών, υπήρξε η πρώτη βάρβαρη παγκοσμιοποίηση στην Ιστορία.
Είπε ακόμη ο μπάρμπα Μαρξ πως: " Η κριτική της Θρησκείας είναι η προϋπόθεση κάθε κριτικής". Από τότε που η Ορθοδοξία έχασε τα δόντια της από το πολύ φαϊ και δεν μπορεί πια με πνευματικά μέσα όπως ο αφορεσμός (χα!), να καταστείλει και να απαγορεύσει την κριτική,  οι καρπαζές της κριτικής, της διαλεκτικής των καιρών δηλαδή, την έχουν φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.  Η διαβόητη πνευματικότητα αυτών των ειδημόνων της ίντριγκας, της υποκρισίας και της διαπλοκής (=βυζαντινισμός) , εξαντλήθηκε στις εξέδρες των λαοσυνάξεων, ό,τι πιο κιτς δηλαδή έχουμε δει στην εποχή μας. 

Με την ΚΡΙΤΙΚΗ, βασικό εργαλείο, κάτι που η Ορθοδοξία μισεί περισσότερο και από το διάολο, όπως την μισούνε άλλωστε όλες οι ολοκληρωτικές εξουσίες, ξεβρακώνονται όσοι και όσα μας δουλεύανε κανονικά και μας πουλάγανε και "Θεούς" και "Αγάπες" και προπαντός μας κλέβουνε το παρόν. Η κριτική για να είναι σωστό εργαλείο, πρέπει να ξέρει που πατάει, και η Ελληνική σοφία που έχει αποδείξει και την αξία της και την τιμιότητά της, είναι γι' αυτό το λόγο ο πραγματικός μπούσουλας στη ζωής μας. Και λέει αυτή η σοφία : " Έργα και πράξεις αρετής, ου λόγους ζηλούν", λόγια του μεγάλου υλιστή φιλόσοφου Δημόκριτου που λέει πως πρέπει τα έργα και τις ενάρετες πράξεις να θαυμάζει κανείς, όχι τα λόγια. Το αδιαμφισβήτητο έργο της Ορθοδοξίας είπαμε είναι εν πρώτοις η καταπολέμηση του Ελληνικού πνεύματος και κατά δεύτερον, ο μαύρος της πλούτος και τα δύο αυτά μαζί, γελοιοποιούν όλες της τις "Θεολογίες" και τις μεγαλόστομες διακηρύξεις της. Αντίθετα, και τα λόγια και τα έργα του Ελληνικού Πολιτισμού, πάντα υπήρξαν σε πλήρη αρμονία και συνέπεια μεταξύ τους και γι' αυτό θαυμάζονται και θα θαυμάζονται ες αεί. Η Τέχνη που είναι το ακριβό λουλούδι αυτού του Πολιτισμού, η συνείδησή του με άλλα λόγια, καταδείχνει ξεκάθαρα την θαυμαστή αρμονία που υπάρχει στην ουσία αυτής της Τέχνης κι αυτό γιατί ο Ελληνικός Πολιτισμός αγάπησε με πάθος τον άνθρωπο και το φυσικό του περιβάλλον. 
Η Ορθοδοξία είναι η Θρησκεία της σχιζοφρένειας, της δυσαρμονίας και του φόβου, αφού δεν αγαπάει τον άνθρωπο και τη φύση του. Η Ορθοδοξία δεν αγαπάει τίποτα εκτός από την πάρτη της και ποτέ δεν χάνουν ευκαιρία οι μαυροντυμένοι να το διατυμπανίζουν ακόμη και σήμερα: "πρώτα η Εκκλησία και μετά όλα τ' αλλά..." (έχω λοιπόν εγώ άδικο που μιλάω για μαγαζί;). Το έργο της Ορθοδοξίας είναι σε πλήρη αντίθεση με τα λόγια της. Αυτή η εξουσία θέλει, ανθεί και καρποφορεί στην τύφλα, την αγραμματοσύνη, την συμφορά και την εξαθλίωση των πιστών της, εκεί είναι ο βιότοπός της. Εκεί μπορεί εύκολα να πουλάει το πονηρό εμπόρευμά της και να θησαυρίζει. Αυτή η συμπεριφορά είναι το πιο ανήθικο πράγμα που μπορεί να γίνει σ' αυτό τον κόσμο, τελεία και παύλα, πιο σάπιο δεν έχει.
"Όταν η συμφορά συμφέρει, λογάριαζέ την για πόρνη" λέει ο Οδυσσέας Ελύτης στην "Μαρία Νεφέλη" του. Και ερωτώ, μήπως δεν συμφέρει την Ορθοδοξία η επί τέσσερους αιώνες μαύρη σκλαβιά μας στον Μουχαμέτη; Αστεία πράγματα, το ξέρουνε κι οι κότες πως η Ορθοδοξία ήταν κώλος και βρακί με τον Τούρκο. Το τι έκανε και τι μετήλθε η Ορθοδοξία, για να ματαιώσει την Επανάσταση του 21 κι αυτό είναι γνωστό πια. Όσοι όμως δεν θέλουν να ξέρουν και θέλουν να πιστεύουν γενικά και αόριστα και να ζούνε έτσι στο γάμο του Καραγκιόζη, ας σκύβουνε κι ας φιλάνε ακόμη τα άγια (!) χεράκια των απογόνων του ανθέλληνα Γεννάδιου που πούλησε την Πόλη στον Μωάμεθ για την γκλίτσα της εξουσίας, και του εθνομάρτυρα (!) Γρηγόριου του Ε` που σαν φανατικός "έλληνας" (!) κι αυτός, αφόρισε την Επανάσταση του 21 και έκανε τα πάντα για να την ματαιώσει. Και λέω, δεν του άξιζε του τουρκολάτρη αυτού ανθέλληνα παπά, να στέκεται δίπλα στο άγαλμα του Κοραή και του Ρήγα στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών για να δηλώνεται έτσι, το είδους της Ιστορίας που διδάσκει το επίσημο κράτος στους υπηκόους του; Αλίμονο! Να σημειωθεί δε, πως ο λυσσαλέος αυτός αφοριστής της Επανάστασης του '21, υπήρξε ο ηθικός αυτουργός του θανάτου του Ρήγα. Γνωστόν; Τότε γιατί προδότης και ήρωας μαζί; Διότι τελούμε ΥΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΟΧΗ .

Ακόμη, ας ραίνουνε οι πιστοί με ροδοπέταλα τον εκ Τουρκίας ορμώμενο Βαρθολομαίο, που είπε στις 2-11-1991, μια εβδομάδα πριν ενθρονιστεί τα εξής: "Για 400 χρόνια υπήρχε μια αρμονική συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων και αυτή η συνύπαρξη διακόπηκε επειδή βρέθηκαν κάποιοι ξεβράκωτοι Έλληνες που έκαναν Επανάσταση"! Αν δεν είναι αυτό το επίσημο δημόσιο διπλωματικό ευχαριστώ στην Τουρκία... Ξεβράκωτοι λοιπόν για τον τουρκόπαπα οι Κολοκοτρωναίοι, ο Νικηταράς, ο Αντρούτσος, ο Κανάρης, ο Καραϊσκάκης, ο Παπαφλέσσας και τόσοι άλλοι αληθινοί Έλληνες που θυσιαστήκανε για την πατρίδα ... !
Ποιος θα του ψαλιδίσει με βυζαντινό στυλ τη γλώσσα αυτουνού του τουρκολάτρη τέλος πάντων; "Το σόι πάει βασίλειο" λέει μια λαϊκή παροιμία. Ποιος θρέφει αυτούς τους απάτριδες εξουσιαστές, που φτύνουν την πιο ιερή ιδέα, την ιδέα της πατρίδας, δεν είναι η Ορθοδοξία αυτή; Κι αυτό γίνεται συνέχεια από τότε που η Ορθοδοξία έπιασε δουλειά για να διαφθείρει τον Ελληνισμό. Η λέξη "πατρίδα" και η λέξη "ελευθερία" είναι άγνωστες λέξεις για τους μαυροφορεμένους εκπορνευτές των ανθρώπινων αξιών. Πουθενά στα βαρβαρικά κιτάπια τους δεν αναφέρονται οι λέξεις αυτές που αντιπροσωπεύουν τις ιερότερες έννοιες του ανθρώπινου πολιτισμού. Οι Έλληνες από τον Όμηρο μιλάνε υμνητικά για την πατρίδα και το έχουν αποδείξει πολλάκις με τους αγώνες τους και τις αυτοθυσίες τους_ Απεναντίας, οι μαυροφορεμένοι εξουσιαστές της Ορθοδοξίας, ως απάτριδες, έχουν στο ενεργητικό τους κατάπτυστα ρεκόρ προδοσίας και ντροπής. (Να σημειωθεί δε πως αυτός ο πνευματικός πατέρας (!) όπως τον λένε, ο Βαρθολομαίος, έχει προέλθει από τις Μυστικές Υπηρεσίες της Τουρκίας και τις υπερέτησε την εποχή του ξεριζωμού των Ελλήνων από την Πόλη). Γνήσιος δηλαδή απόγονος του τουρκολάτρη Γεννάδιου. 

Ο Εβραιοχριστιανισμός στόχο είχε, και το κατόρθωσε, να εκφαυλίσει την ανθρωπότητα. Υποτίμησε σε τέτοιο βαθμό και το Θείο και τον άνθρωπο και την έννοια της Θρησκείας, όπου σήμερα είναι σχεδόν αδύνατον ο κόσμος να καταλάβει τι σημαίνει η έννοια "Θρησκεία" πέρα από το μπερεκέτι της με την Εκκλησία. H δε υποκρισία είναι κι αυτή δομικό στοιχείο της χριστιανικής Θρησκείας. Ακόμη είναι αδύνατον ν' αντιληφθεί την έννοια της ηθικής έξω από την ενοχική, ρηχή, ηλίθια και κοντόφθαλμη χριστιανική ηθική. Η βάση των αξιών στο Χριστιανισμό δεν έχουν να κάνουν με τίποτα με την ατομική ευθύνη του ανθρώπου και την αισθητική του. Οι χριστιανικές αξίες, πάσχουν από απίστευτη ανωριμότητα, υποτιμούν τον άνθρωπο λες και απευθύνονται σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Έχουν να κάνουν με την τιμωρία, την ενοχή, την εξαγορά, το τάξιμο και κυρίως με τον φόβο. Αυτό όλο το φασιστικό σκηνικό του τρόμου και του εκβιασμού, το ονομάζουν, σαν αγράμματοι, "πνευματικότητα"! Αν δεν είναι αυτό κατάπτωση!.. Αν δεν είναι αυτό εκφαυλισμός της ιερής ανθρώπινης συνείδησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: