"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

21/5/10

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ.

 ΓΡΑΦΕΙ Ο Δρ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Την Κυριακή αρχίζει στο βόριο τμήμα του Ισραήλ διευρυμένη στρατιωτική άσκηση κοντά στα σύνορα με τον ΛΙΒΑΝΟ και τη ΣΥΡΙΑ Η άσκηση θα διαρκέσει μια εβδομάδα και σε αυτή συμμετέχουν επίλεκτες δυνάμεις καθώς και τεθωρακισμένες και μηχανοκίνητες των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων. ενώ θα λάβουν μέρος δυνάμειςτης ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. Σημειώνω ότι οι ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ... ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΖΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΛΙΒΑΝΟ.
Στο ΛΙΒΑΝΟ με εντολή ΝΑΣΡΑΛΑ η εξτρεμιστική ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ προχώρησε σήμερα σε επιστράτευση χιλιάδων μελών της οι οποίοι αναμένεται να είναι σε ετοιμότητα για αρκετό διάστημα. Ισχυρίζονται ότι υπάρχει κίνδυνος αιφνιδιαστικής επίθεσης του ΙΣΡΑΗΛ στο νότιο τμήμα της χώρας, κάτι που το τελευταίο το διαψεύδει συνέχεια. Την ίδια στιγμή και η ΔΑΜΑΣΚΟΣ έχει προχωρήσει σε μερική επιστράτευση για ενίσχυση κάποιων δυνάμεων που είναι απέναντι από τα υψώματα του ΓΚΟΛΑΝ. Κινητικότητα παρατηρείται και στην πόλη ΜΠΑΑΛΜΠΕΚ στην κοιλάδα ΜΠΕΚΑΑ από τις βρισκόμενες εκεί επί χρόνια δυνάμεις των Φρουρών της Επανάστασης του ΙΡΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: