"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

9/5/10

Κύπρος -Χριστόφιας=Στάλιν*Ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης*Πολιτική κρίση για το christofias-watch


Το ζήτημα έχει δύο διαστάσεις, υπέδειξε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΕΥΡΩΚΟ Ρίκκος Ερωτοκρίτου. «Το ένα είναι το ζήτημα της πολιτικής τρομοκρατίας, που επιχειρεί να εφαρμόσει η Κυβέρνηση, καταλαβαίνοντας ότι ολοένα και περισσότερο χάνει την έξωθεν καλή μαρτυρία και το λαϊκό έρεισμα, και το δεύτερο είναι ο.. περίεργος υπερβάλλων ζήλος της Αστυνομίας, να επιδράμει στο σπίτι ενός δικηγόρου στις 6 το πρωί, για να κάνει έρευνα για ισχυριζόμενους πολιτικούς λόγους», εξήγησε. Τόνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυβέρνηση προσπαθεί να ποινικοποιήσει την αντίθετη άποψη, προσθέτοντας ότι ο Αρχηγός πρέπει να δώσει εξηγήσεις «σε τι απέβλεπε αυτή η καταδρομική ενέργεια, πέρα από τον οποιοδήποτε κατανοητό εκφοβισμό, που θα εισέπραττε ο συγκεκριμένος δικηγόρος, για καθαρά πολιτικούς λόγους».
  • Χαμός στο facebook
Μέσα σε λίγες μόνο ώρες, το σχετικό γκρουπ που δημιουργήθηκε στο facebook με τίτλο «Καταδικάζουμε την "πολιτική δίωξη" του δικηγόρου κ. Ξενή Ξενοφώντος» κατάφερε να μαζέψει περισσότερα από 300 μέλη. Στην περιγραφή του γκρουπ γίνεται λόγος για «πνευματική τρομοκρατία» και «επαίσχυντο και δικτατορικό χτύπημα». Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποια σχόλια στο wall του συγκεκριμένου γκρουπ:
· Φανερή προσπάθεια πολιτικής φίμωσης του Ξενή Ξενοφώντος και πνευματικής τρομοκρατίας της αντίθετης άποψης και του αντικατοχικού κινήματος. Αντισταθείτε στο φασισμό τους!
· Γελοιότητα, λογοκρισία, ξεφτιλισμός… και αλίμονο για όλα τα παρακάτω, που ετοιμάζονται να μας σερβίρουν…
· Είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Υποτίθεται ότι έχουμε μια δημοκρατία, που μπορούμε να λέμε την άποψή μας και θα έπρεπε να ήταν σεβαστή από όλους: πολιτικούς και κυβέρνηση. Ο λαός δεν θα πρέπει να σωπάσει αλλά σίγουρα και όσοι πολιτικοί διαφωνούν με την Κυβέρνηση και την πολιτική της όσον αφορά το Κυπριακό και όχι μόνο.
· Και ναι, αγαπητοί φίλοι, κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι είναι φασίστες και αυτοί είναι οι άνθρωποι του λαού. Εν έτει 2010 λέμε ναι στην Ελεύθερη Σκέψη.
· Μα, πού ζούμε; Στη Κίνα ή στη Βόρειο Κορέα τέλος πάντων;
· Big Brother is watching you!!!
· Άτε, τώρα που κάναμε και γκρουπ ας έρθουν να μας συλλάβουν ομαδικώς… Κάτω ο κόκκινος φασισμός!
· Γελοία μόνο είναι η κατάσταση. Τέτοια γεγονότα δεν είναι μόνο παράνομα, με βάση το Χάρτη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, αλλά είναι και ανήθικα! Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στην ελευθερία της έκφρασης. Τόσο πολύ φοβούνται την αλήθεια. Γελοίοι, φασίστες…

http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/264768

Δεν υπάρχουν σχόλια: