"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

10/6/10

Ρωσία: 10 ισλαμιστές αντάρτες νεκροί σε επιχείρηση υπηρεσιών ασφαλείας

Δέκα ύποπτοι ως αντάρτες, περιλαμβανομένου ενός Ιορδανού, σκοτώθηκαν στη διάρκεια επιχείρησης των Ρωσικών δυνάμεων στην Τσετσενία, την ασταθή δημοκρατία του Καυκάσου, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax.

Η επιχείρηση διεξήχθη σε ένα δάσος στην περιοχή Βέντενο, δήλωσε αξιωματικός των ρωσικών δυνάμεων στο βόρειο Καύκασο που επικαλέστηκε το πρακτορείο. "Δέκα αντάρτες σκοτώθηκαν από....
πυρά. Ο ένας εξ αυτών αναγνωρίστηκε", είπε.

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για το Γιάσερ Αμαράτ, υπήκοο Ιορδανίας, ο οποίος φέρεται να ήταν επικεφαλής των ανταρτών. Ο Αμαράτ καταζητείτο για διάφορα εγκλήματα σε βάρος Ρώσων στρατιωτών και κατοίκων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στο ρωσικό Καύκασο, ειδικά στην Τσετσενία, τους τελευταίους μήνες καταγράφεται αναζωπύρωση της βίας από μέρους ισλαμιστών αυτονομιστών. Επιθέσεις και εκρήξεις σημειώνονται σχεδόν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: