"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/6/10

Η οεα απο το 1985 εγραφε οτι σκαφη "ΑΤΙΑ" Διος-Ουρανιδων καπου - καπου βγαινουν στην επιφανεια απο την εσω γη(!!!)


... σαν ανταρτες - κατάσκοποι, ανταρτικο, μεμωνομενα σκαφη όμως, μετρημένα στα δάχτυλα,
αυτό σημαίνει ότι τα περισσοτερα, η συντριπτικη πλειοψηφια των ΑΤΙΑ της εξωτερικης επιφανειας ειναι σεληνιακα - κρονια υποθυγατρικα, ή ολογράμματα(φάσματα) των σεληνιατών.
Λόγου χάρη στο λοφο Ιωλκου με το γνωστό κτίσμα ]+[
τον επιθεωρουν σεληνιακα σκαφη, καθε Σεπτέμβριο ή.... Οκτώβριο αν θυμαμε καλα,
δηλαδη αν στηθει κάποιος εκεινους τους μηνες εκει με διαφορα ειδικά οργανα, όλο και κάτι είναι πιθανόν να δεί.
Αυτά τα γραφει η ΟΕΑ, που τα ψαξανε με επίπονη έρευνα πολλών δεκάδων ετών και με ειδικά προηγμένα επιστημονικά όργανα και μελέτες που δεν μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε τυχαίος μεμονωμένος έλληνας πολίτης.
Ο ιδιος ο Γιαννης Καραγεωργίου της ΟΕΑ έχει γράψει ότι συμετειχε σε συνεδρια για τα ΑΤΙΑ, κλειστα συνέδρια, οπου μετρουσανε συχνοτητα εμφανίσεων και τοπους εμφανισεων και λοιπά...
Αλλα το να ισχυριζεσαι εσύ ή ο οποιοσδήποτε μεμονωμένος έλληνας οτι μονος σου εχεις την ικανοτητα οπτικώς να ξεχωρισεις αν ειναι Γιαχβεικο σκαφος-"ΓΝΩΤΙΑ" ή Κρονιο ή του Διος, ελληναρά μου εμενα μου φαινεται παραλογο και υπεροπτικο αυτο..!!!
Για να κανεις κατι τετοιο θα πρεπει να χεις κανει κολοσιαια ερευνα μαζί με ερευνητική ομάδα και να εχεις απιστευτα προηγμένα επιστημονικα οργανα στη διαθεση σου, μονο η οεα και μετρημενοι αλλοι στα δάχτυλα μπορουν να το κανουν αυτο, και πάλι 100% βέβαιοι αμφιβάλλω αν θα ειναι.
Φαίνεται δεν έχετε αντιληφθεί ότι έχουμε να κάνουμε με υπερπροηγμένα πανέξυπνα και ισχυρά όντα ("θεούς") που ενσαρκώνονται κατα βούληση διατηρώντας μνήμη χιλιετηρίδων (αντί για εμας που ζουμε με μνήμη 60 ετών το πολύ)
Και κάτι τελευταίο.
Όπως έχουμε γράψει δεκάδες φορές οι έλληνες θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να κρατήσετε την προσοχή σας στη Γη για να διαφυλάξετε την εθνική μας ασφάλεια και να αποτρέψετε το σχέδιο "αρμαγεδδών" (3ου παγκοσμίου πολέμου) που έτοιμαζουν οι αντίπαλοι μας να ξεσπάσει από την ελλάδα ώστε οι έλληνες να πάρουν όλη την μομφή και το φταίξιμο για να γενοκτονηθούμε κατά προτεραιότητα από μογγόλους και κινέζους.
Αυτό σημαίνει ότι αντι να προσπαθείτε να διαψεύσετε την ΝΑΣΑ και να ξεχωρίσετε τα αληθινά ΑΤΙΑ από τον πλανήτη Αφροδίτη, θα πρέπει να φτιάξετε ολιγομελείς άναρχες ομάδες των 2-3 ατόμων το πολύ (δίχως ηγεσία, διοτί αλλιώς θα προδοθείτε), και να ανοίξετε δεκάδες ιστολόγια οπου θα διαδίδετε τα κείμενα εθνικής και πλανητικής ασφαλείας της ΟΕΑ μαζί με δικά σας πατριωτικά κείμενα ενίσχυσης του ηθικού και πατριωτισμού των ελλήνων (ενίσχυση της εθνικής οικογένειας), και μαζί με δικά σας και της ΟΕΑ αφυπνιστικά κείμενα κατατρόπωσης των αντιπάλων μας (της Κινεζοεβραικής Βίβλου) και αφύπνισης της συλλογικής εθνικής μνήμης.
Πράξτε αυτά τα απλά και αφήστε τα σύνθετα να ασχοληθούν άτομα και ομάδες που έχουν τα όργανα, τις γνώσεις και την ικανότητα να το κάνουν, όπως η ΟΕΑ.
Πράξτε αυτά τα απλά, γίνεται μαχητές διανοητικού πολέμου και δεν θα χάσετε.
Ίσως έτσι δημιουργηθεί κρίσιμη μάζα αφυπνισμένων και σωθεί η ελλάδα τελικώς από το καρκίνωμα των ελληνοεβραίων και μασόνων προδοτών που την κατατρώει..
Αν και δεν βλέπουμε φως στον ήλιο καντε τουλάχιστον μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να μην γινόμαστε περίγελος των εβραίων στο youtube και αλλού με συνθήματα του τύπου:

"Ελληνες περιμένετε σωτηρία από το διάστημα (όσο εμείς σας γαμάμε συστηματικά στη Γη). Έλληνες είστε τόσο ηλίθιοι!".

Εκ του ιστολογίου ΕΛΛΗΝκαιΧΑΟΣ.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: