"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

15/6/10

Νομίζετε ότι είστε απόγονοι ή εκπρόσωποι των Ολυμπίων θεών; Το χάσατε τελείως;

 Δεν είστε κανενός Ολυμπίου ή Ουρανιδών θεών απόγονοι-εκπρόσωποι.. Αυτοί οι ανδρομέδιοι θεοί (όντα = κινούμενα με μεγάλη ταχύτητα στο διάστημα) αποτελούσαν τη διοικητή αρχή - εποπτεία του πλανήτη από το όρος Ολυμπο. Το γήινο κέντρο - πόλη δοιήκησης του Πανεπιστήμονα Δία-Ζευ ήταν η Πέργαμος, όπου από εκεί καθοδηγούσε τους... Γήινους Πελασγούς Ίωνες Επιστήμονες στην Ακαδημία της Περγάμου, αργότερα μεταλλαγμένη σε μέγιστο θρησκευτικό ναό του (ψευδο)Διός από τους σεληνιάτες και τους μογγόλους Χετταίους Ιερείς ώστε μέσω δυσφήμισης του απόντος πλέον Δωδεκάθεου Διός να στρωθεί ο δρόμος για την μετέπειτα αποδοχή του δρακονιανού χριστιανισμού από τους Έλληνες μαζί με την βοήθεια του ξίφους της Β'ΡΩΜΗΣ (Βυζαντίου).
Αυτοί οι "θεοί" είναι ΑΟΡΑΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ πανίσχυρα όντα αραιοτέρας διαστάσεως υλοενέργειας (ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ) που λειτουργούν διατηρώντας μνήμη εκατομμυρίων ετών.
Εσείς και εμείς είστε - είμαστε όντα της δικής μας ΟΡΑΤΗΣ Α'Διαστάσεως πυκνότητος ύλης συνεχώς μετενσαρκούμενα με απόσβεση μνήμης στις ηλεκτρομαγνητικές τεχνολογικές εγκαταστάσεις "θεών" της "Ανω Σιών" ή Σελήνης.
Η προέλευση σας και η προέλευση μας και η προέλευση όλου του λευκού στοιχείου του γαλαξία είναι ο αστερισμός Ανδρομέδας.
Φυσικά δεν είστε λοιπόν Ολυμπίοι θεοί (!!!) ή εκπρόσωποι τους, ή απόγονοι Ολύμπιων θεών όπως θέλετε να κολακεύετε ηλιθίως τον εαυτό σας και όπως σας έχει ξεγελάσει να πιστεύετε ο μασόνος θεοσοφιστής στρατηγός Καλογεράκης. Οι Ολύμπιοι προ πολλού (από το 9.600 π.μ.Χ) αποχώρησαν τακτικώς στους 4 εξωτερικούς πλανήτες Ανδρομέδιας κυριαρχίας άπο όπου σήμερα μαζί με τις μαζικές ενισχύσεις που έχουν καλέσει και καταφθάσει από την γαλαξιακή κυβέρνηση είναι έτοιμοι να συνουσιάσουν το αιδοίο των ερπετικών δρακονιανών (reptilians) των 7(8) εσωτερικών πλανητών. Τα περί 4ων του Διος αποδυκνείεται από το βιβλίο των αντιπάλων μας "Αποκάλυψη" όπου ο Σιν-Σιων-ψευδοΓιαχβε δηλώνει οτι: "Ο διάβολος-δράκος-οφις-ΔΙΑΣ-ΖΕΥΣ σέρνει με την ουρά του το τρίτον (1/3) των αστέρων", δηλαδή ασκεί κυριαρχία στους 4 από τους 12 πλανήτες του ηλιακού συστήματος. (ή στους 3 από τους 9 "επίσημα" γνωστούς). Ομοίως αποδυκνύεται από το πινακίδιο του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΟΡΦΕΑ ΒΑΚΧΙΚΟΥ (γνωστικός δρακονιανός ιησούς) όπου από πάνω του δεσπόζει η ημισέληνος και οι 7 αστέρες(πλανήτες) ως η περίμετρος δρακονιανής-κρόνιας κυριαρχίας με ναυαρχίδα υπερσκάφος τη Σελήνη - Λεβανία. Αυτό ομοίως αποδυκνείται απο τη δεσπόζουσα θέση που έχει ο αριθμός 7 (των 7 πλανητών) στον ιουδαισμό. (7 εναναπομείναντες πλανήτες + ο κατεστραμμένος από δρακονιανούς Φαέθων = 8 + 4 κυριαρχίας του Διός = 12 ως ο πραγματικός αριθμός αρμονικών τροχιών όλων των ηλιακών συστημάτων στο σύμπαν, ΑΡΧΗ ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΙΚΟΥ ΑΙΘΗΡΟΣ). Το ότι ο Δίας εξισώνεται και υβρίζεται ως ζώο-γκοϊμ-όφις-δράκος-διάβολος από τον μισητό εχθρό του σεληνιακό Σιν-Σιων-Τζενταϊ-Σεντάϊ το ξέρετε ήδη από το τελευταίο κείμενο του ιστολογίου μας ΕΛΛΗΝκαιΧΑΟΣ και από προηγούμενα κείμενα.
Αυτό που έχετε λοιπόν κοινό με τους Ολύμπιους είναι μόνον η προέλευση σας στο σύμπαν, δηλαδή ο αστερισμός της Ανδρομέδας άπο όπου η γαλαξιακή αποστολή της Λευκής Πελασγικής φυλής ξεκίνησε προ εκατομμυρίων ετών για να αποικήσει τον πλανήτη Γη και να διδάξει στην τοπική αυτόχθονα πανάρχαια μαύρη φυλή (όπως τους Ντόγκον στο Μάλι της Αφρικής) Αστρονομία, ενιαίες επιστήμες και οικολογική αρμονία, κάτω από την κοινή ονομασία Δελφύες-Σειρίου-Ανδρομέδας δηλαδή (όπως αναφέρουν τα χρονικά των Ντόγκον)=>Δελφίνια-Δελφοί-Δελφάς-Ελλάς (πολιτισμική Μήτρα=>Εκπολιτιστές), διότι ο ρόλος μας και ο σκοπός μας σε αυτό τον κόσμο είναι μόνον ένας:

Η γένεση υγειούς αρμονικού με τη φύση πολιτισμου: Υλών(Τεχνολογίας) - Τεχνών(Παιδείας) - Διανόησης(Επιστημών)
(Αγχιβασίην Μέτρα, κατά τον μέγιστο κοσμολόγο Ηράκλειτο)

Και φυσικά δεν υπάρχει καμία διάθεση ειρωνίας, αυτό που υπάρχει είναι οργή και απογοήτευση για το κατάντημα των επιλήσμονων νεοελλήνων που δίχως καμία επιστημονική γνώση και έρευνα και δίχως καμία λογική και καμία κριτική σκέψη είναι ικανοί να πέσουν θύματα στην οποιαδήποτε ψυχολογική επιχείρηση (psychological operation) - παγίδα "ΠΟΥΡΙΜ" τους σερβίρουν ως δόλωμα οι τοπικοι επικυρίαρχοι και διαχρονικοί γενοκτόνοι μας.
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/



Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: