"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

12/6/10

Έθνος ανάδελφο


Ανήκεις σε έθνος ανάδελφο. Ένα έθνος περιχαρακωμένο από αδιαπέραστα πολιτιστικά σύνορα και στερεότυπα που το προστατεύουν από τα βέβηλα έθνη.
Όταν όλοι οι λαοί του κόσμου θα ακολουθούν το ιδεολογικό ρεύμα της εποχής, όταν όλοι θα σε καλούν να υποταχθείς στην «διεθνή κοινότητα», στην «κοινή γνώμη», στις «αποφάσεις των πολλών», εσύ θα σηκώνεις το πύρινο λάβαρο των Θεών και θα κατακαίς τις γέφυρες μεταξύ Ελλήνων και μη-Ελλήνων. Θα στέκεσαι στην μία πλευρά του Κόσμου, και όλοι οι άλλοι λαοί θα στέκωνται στην άλλη πλευρά. Οι Πρόγονοί σου επεβίωσαν διότι η κοσμοαντίληψή τους ερχόταν σε...
ευθεία αντίθεση με την κοσμοαντίληψη της ανθρωπότητος.  
Οι Θεοί μάς ευλόγησαν να ζούμε μόνοι μας, αυτόνομα, μακριά από τις επιρροές των βαρβάρων. Αν θέσεις τον εαυτό σου και τους Αδελφούς σου χωριστά από τους άλλους λαούς, τότε ανήκεις στους Θεούς, αλλιώς θα καταστείς  δούλος των λαών που θα σε εκμεταλλεύωνται σκληρότατα.
Θα είσαι έτοιμος να ζεις υπό συνεχείς διωγμούς για την αφοσίωσή σου στους Πατρώους Θεούς. Θα υποστείς το μίσος των λαών και θα υποφέρεις μόνος, σε πλήρη απομόνωση, αβοήθητος. Δεν θα αφομοιωθείς ποτέ από τους βαρβάρους.
Θα είσαι έτοιμος να σε μισεί όλη η ανθρωπότητα για αυτό που είσαι, για αυτό που πιστεύεις. Δεν θα αμφιταλαντεύεσαι, δεν θα αλλάζεις απόψεις. Όλη η ανθρωπότητα θα λέει μαύρο, εσύ θα λες άσπρο. Η ανθρωπότητα θα στέκεται στην μία πλευρά του ποταμού, εσύ, μόνος, θα στέκεσαι στην απέναντι πλευρά.
Θα συναντήσεις πολλές μισελληνικές αιρέσεις, όπως αυτή των ναζωραίων, που θα σου μιλάνε για ενότητα. Μην εξαπατηθείς. Θέλουν να μολύνουν τους Έλληνες, θέλουν να κλείσουν τα σχολεία τους, θέλουν να τους αφελληνίσουν, αυτό εννοούν με το σύνθημα «ενότητα». Επιζητούν τον διχασμό, την πολτοποίηση, την αφομοίωση των Ελλήνων στην αίρεση των ναζωραίων. Θέλουν την κατάργηση της πολυμορφίας και της διακριτής Ελληνικής ταυτότητος.
Οι Ιεροφάντες καταδικάζουν μετά βδελυγμίας την αφομοίωση διότι  προκαλεί εσωτερικές πνευματικές συγκρούσεις στην Ελληνική Διασπορά. Πτωχαίνει τους Έλληνες πνευματικώς. Αποτελεί προδοσία του Ελληνισμού. Προσπαθεί να τους βάλει σε ένα ξένο καλούπι και να αλλοιώσει την ψυχή τους. Νοθεύει τον εθνικό χαρακτήρα των Ελλήνων. Το αντίδοτο στην αφομοίωση είναι το ανάδελφο έθνος.
Το ανάδελφο Έθνος αυτοσυντηρείται, ζει μόνο του, σφυρηλατεί την εσωτερική ενότητα και καταπολεμά τον διχασμό που επιφέρουν οι ανθελληνικές αιρέσεις.
Ανήκεις σε αυτάρκες έθνος. Ο,τιδήποτε υλικά απαιτούνται για τις ιεροπραξίες δεν επιτρέπεται να τα παράγει μη-Έλλην διότι τα μολύνει. Ενδύματα, τρόφιμα, κοσμήματα, γλυπτά, τα πάντα θα παράγωνται από Έλληνες. Η αυτάρκεια αποτελεί μέρος του τελετουργικού του Ελληνικού Έθους.
Αφού συνειδητοποιήσεις ότι οι Έλληνες μονίμως θα είναι μία μειονότητα ανάμεσα στα βάρβαρα έθνη, απομονωμένοι και αβοήθητοι από άλλους λαούς, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτε. Η απομόνωση που θα σου επιβάλλουν οι βάρβαροι δεν είναι κατάρα αλλά σημάδι ευλογίας από τους Θεούς. Ό,τι αποτελεί αιτία απογοητεύσεως για τους αδαείς, αποτελεί αιτία θριάμβου για τους Έλληνες.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: