"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

12/6/10

Είναι και Γίγνεσθαι

 
Όταν δρας για την επίτευξη ενός στόχου, έχεις κάποιες προσδοκίες από την πράξη σου, αλλά το αποτέλεσμα συνήθως είναι μακράν του επιθυμητού. Το κενό μεταξύ προσδοκίας και αποτελέσματος, αποτελεί την ενέργεια που πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις σου για να υπερβείς τα εμπόδια που σε απωθούν από τον στόχο.
Σε παγκόσμιο επίπεδο το κενό μεταξύ προσδοκίας και αποτελέσματος, αποτελεί την διαφορά μεταξύ Είναι και Γίγνεσθαι. Ο κόσμος όπως είναι τώρα σε αντιδιαστολή με τον κόσμο όπως οφείλει να είναι. Αυτή η παραφωνία είναι η κινητήριος δύναμις του Ελληνισμού.     
Θα ακούσεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου να λένε ότι «έτσι είναι τα πράγματα». Εσύ θα τους λες πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Οι υπόλοιποι λαοί εξ αιτίας της ...απομακρύνσεώς τους από τους Θεούς ισχυρίζονται ότι ο κόσμος είναι έτσι, επειδή έτσι τον βλέπουν. Δεν μπορεί να τον δουν αλλιώς. Δεν μπορούν να τον αλλάξουν. Δεν ξέρουν πώς να τον αλλάξουν. Αυτό είναι δικό σου καθήκον. Σε συνεργασία με τους Θεούς διορθώνεις τον κόσμο, πηγαίνεις από το πώς είναι, στο πώς οφείλει να είναι ο κόσμος.
Ένα από τα βασικά δόγματα της Ελληνικής Θρησκείας που θα διδάξεις στους Απογόνους σου είναι ότι όταν δεν σε ικανοποιεί η πραγματικότητα, πρέπει να κατασκευάσεις μία νέα πραγματικότητα. Πρέπει να την σχεδιάσεις και να την οικοδομείς καθημερινώς. Αν απλώς περιγράφεις την κακή σημερινή πραγματικότητα, την αναπαράγεις και γίνεσαι ένα με αυτήν. Γίνεσαι εξάρτημά της.
Ο σχεδιασμός και η κατασκευή μίας νέας πραγματικότητος, ξεκινά από τα βιβλία και οικοδομείται με λόγο και έργα. Το Ελληνικό Έθος είναι ένας συνεχής αγών για αλλαγή του κόσμου προς το καλύτερο, και ποτέ ένας αγών για ατομική σωτηρία.
Όταν οι Θεοί αισθανθούν τους κραδασμούς της νέας πραγματικότητος, όταν προετοιμάσεις τον κόσμο να δεχτεί τον Θεϊκό Λόγο, οι Θεοί θα κατοικήσουν μαζί σου στην γη. Αρκετές φορές η επιστήμη οδηγεί στην υπερτίμηση του «είναι», και υποτιμά το «οφείλει να είναι». Όσοι περιορίζονται στην επιστήμη περιγράφουν έναν κόσμο χωρίς σκοπό. Αλλά αυτό ακριβώς είναι το νόημα της Ελληνικής Μαντικής, ο σκοπός. Το «γιατί» των πραγμάτων.
Εξ αιτίας αυτής της αντιθέσεως κάποιοι άνθρωποι απέρριψαν τις Αλήθειες της Ελληνικής Θρησκείας επειδή δεν ίσχυαν μία δεδομένη χρονική στιγμή, ή δεν ερμήνευαν το Είναι. Η Ελληνική Θρησκεία βασίζεται σε Αλήθειες που γίνονται πραγματικότητα από τον τρόπο που ζούμε. Βασίζεται σε Αλήθειες που μετατρέπουν το Είναι σε Γίγνεσθαι.
Ωρισμένες Αλήθειες της Ελληνικής Θρησκείας μπορεί να μην θεωρούνται σωστές με αυτά που θα βλέπεις γύρω σου μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αλλά θα καταστούν Αλήθειες για όλους τους ανθρώπους στην διάρκεια της μεταβολής του κόσμου. Το μεταβατικό στάδιο από το σημείο Α, το Είναι, στο σημείο Β, το Γίγνεσθαι, αλλάζει το τί αποτελεί αλήθεια και τί ψεύδος για τους ανθρώπους. Η Ελληνική Θρησκεία επιβραβεύει την δυναμική αλήθεια και όχι την στατική αλήθεια των πραγμάτων.
Η αποδοχή των πραγμάτων όπως είναι, εκφράζει αποτυχία να ακούσεις την έκκληση των Πατρώων Θεών για το πώς θα έπρεπε να είναι τα πράγματα.

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: