"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

10/6/10

Τουρκική επίδειξη ισχύος προς το Ισραήλ

 Συνεχίζει τις προκλήσεις η Τουρκία ! Μάλλον δεν έχει καταλάβει οτι το ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΕ ΛΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !
ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΟΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
***********************************************
Σε επίδειξη δύναμης προς το Ισραήλ οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πραγματοποιήσουν προσεχώς άσκηση έρευνας και διάσωσης στην Ανατολική Μεσόγειο, στην περιοχή όπου σημειώθηκε η αιματηρή επίθεση των ισραηλινών δυνάμεων κατά του Στόλου της Ελευθερίας που...
μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου.

Στην άσκηση με την επωνυμία «Caner Gonyeli», του αξιωματικού που έχασε τη ζωή του στο ρεσάλτο των Ισραηλινών, θα συμμετέχουν μια φρεγάτα, μια κορβέτα και ένα πλοίο της Ακτοφυλακής των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και μια ομάδα από άνδρες των δυνάμεων υποθαλάσσιων καταδρομών [SAT].

Η άσκηση αυτή γίνεται κάθε χρόνο και συνήθως σχεδιάζεται στη θαλάσσια περιοχή των τουρκικών ακτών και βόρεια της Κύπρου, αλλά φέτος ειδικά η άσκηση μεταφέρθηκε νοτιότερα, προς στο χώρο όπου σημειώθηκε η ισραηλινή επίθεση στο πλοίο «Mavi Marmara».

Το ρεσάλτο των Ισραηλινών άφησε πίσω του εννέα Τούρκους νεκρούς και «ισοπέδωσε» τις ήδη τεταμένες σχέσεις Άγκυρας - Τελ Αβίβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: