"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

6/6/10

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.*ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΗΠΑ-ΕΕ

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ.
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ
Απτόητος ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ προετοιμάζει τον επόμενο «γύρο αντιπαράθεσης» με το ΙΣΡΑΗΛ για το θαλάσσιο αποκλεισμό της ΓΑΖΑΣ. Στο γραφείο του παρατηρείται υπερκινητικότητα ενώ συναντιέται με διάφορα άτομα που πρόσκεινται στον «πολύ σκληρό πυρήνα» των Ισλαμιστών. Την ίδια στιγμή έχει στείλει στα κατεχόμενα δυο συμβούλους του για επαφές με άγνωστο περιεχόμενο.(ο ένας ήταν επί χρόνια συνεργάτης του ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ)
ΠΡΩΤΟ Συζήτησε το θέμα της εκ μέρους της οργάνωσης ΙΗΗ προμήθειας 7-9 πλοίων τα...
οποία θα χρησιμοποιηθούν για την άρση του αποκλεισμού της ΓΑΖΑΣ. Μάλιστα λέγεται ότι τα πλοία πιθανότατα να προέλθουν (γιατί είναι πιο γρήγορες οι διαδικασίες) από χώρα της ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Για αυτό και ο επικεφαλής της ΙΗΗ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ θα μεταβεί πολύ σύντομα(υποστηριζόμενος χρηματικά από τον ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ και το ΑΚP) για την προμήθεια των πλοίων. Υπάρχει πλέον εντονότατη σχέση του AKP με την ΙΗΗ, ενώ πολλοί δεν αποκλείουν και το ΙΡΑΝ να ενώσει και σε αυτό τον χώρο δυνάμεις με την ΑΓΚΥΡΑ. Μυστικές υπηρεσίες 7 Δυτικών χωρών δείχνουν πάρα πολύ προβληματισμένες από τις κινήσεις της ΤΟΥΡΚΙΑΣ το τελευταίο διάστημα.
ΔΕΥΤΕΡΟ Σύμφωνα με πληροφορίες από διαφόρους κύκλους ήταν η ΜΕΡΚΕΛ, ο ΣΑΡΚΟΖΙ, ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ και ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ στρατηγός ΤΖΕΪΜΣ ΤΖΟΟΥΝΣ οι άνθρωποι που του είπαν «να χαλαρώσει λίγο» γιατί επεδίωκε την προηγούμενη Τετάρτη το πρωί να ηγηθεί στολίσκου με κατεύθυνση την κόντρα με τους Ισραηλινούς στην Ανατολική Μεσόγειο. Γνωστοί ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Μ ΑΝΑΤΟΛΗ υποστήριζαν ότι η Τουρκία πηγαίνει να ηγηθεί της χαμένης τιμής του ΙΣΛΑΜ και θα σηκώσει τα λάβαρα !!!
ΤΡΙΤΟ Έχει ζητήσει από την Πέμπτη το βράδυ οι Εισαγγελείς της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας να προετοιμάσουν (!)- μόλις τους δώσει το «πράσινο φως» κατηγορητήρια κατά των ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ-ΜΠΑΡΑΚ και των ΑΣΚΕΝΑΖΙ-ΜΑΡΑΜ(Αρχηγοί ΕΔ και ΝΑΥΤΙΚΟΥ αντίστοιχα), ως υπευθύνους για το μακελειό στο Τουρκικό πλοίο.!
ΤΕΤΑΡΤΟ Στην Κύπρο τις τελευταίες ημέρες στα κατεχόμενα έχουν εισέλθει άτομα που έχουν πολύ στενές σχέσεις με ΙΗΗ και το κόμμα του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ. Επίσης 25 αξιωματικοί του περιβάλλοντος του, μετέβησαν το τελευταίο τριήμερο στα κατεχόμενα ενώ αίσθηση προκαλεί η εκ μέρους κάποιων αξιωματικών «παθητική» στάση απέναντι στα γεγονότα,(συν την μετριοπαθή στάση του ΥΠΑΜ ΓΚΟΝΟΥΛ σε όλη την διάρκεια της κρίσης). Επιπλέον έχει ήδη αντικαταστήσει τον επικεφαλής της ΜΙΤ με τον ΧΑΚΑΝ ΦΙΤΑΝΤ και έχει τοποθετήσει τον ΜΟΥΑΜΑΡ ΓΚΟΥΛΕΡ ως αρμόδιο Υφυπουργό για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ.(με υπολογίσιμη διαθεσιμότητα επίλεκτων δυνάμεων)
ΠΕΜΠΤΟ Πληροφορίες φέρουν να προετοιμάζει στην ΤΟΥΡΚΙΑ την πραγματοποίηση ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ περί τα τέλη του χρόνου/φθινόπωρο για τη ΧΑΜΑΣ και την επιθετική πολιτική του ΙΣΡΑΗΛ. Μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι οι Πρόεδροι της ΣΥΡΙΑΣ, του ΙΡΑΝ και άλλες προσωπικότητες, ο Πρόεδρος του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ κλπ.
Από την πλευρά του ο ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του ΓΓ/ΟΗΕ για τη σύσταση μιας Διεθνούς Ερευνητικής Επιτροπής υπό Νεοζηλανδική προεδρία που θα εξετάσει τι ακριβώς έγινε επί του τουρκικού πλοίου. Πάντως ορισμένοι Ισραηλινοί πολιτικοί όπως ο Υπουργός Πρόνοιας(προερχόμενος από το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ) ΧΕΡΤΖΟΓΚ επισημαίνουν ότι «θα πρέπει να διατηρηθεί ο αποκλεισμός της ΓΑΖΑΣ ειδικά για τα όπλα, αλλά να γίνει πιο ευέλικτος απέναντι σε άλλα προϊόντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: