"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

8/6/10

Τα Ελληνικά Γεράκια

Γυναικοκρατία
Τις τελευταίες δεκαετίες απέκτησε ισχύ ο φεμινισμός, γυναικεία πτέρυγα του διεθνούς κομμουνισμού. Αφού μεταμφιέστηκε σε ανθρωπιστικό κίνημα για να κρύψει τις κομμουνιστικές του ρίζες, εξαπέλυσε έναν πόλεμο μεταξύ των δύο φύλων ανάλογο του ταξικού κομμουνιστικού πολέμου.
Για διαφορετικούς λόγους, αρκετές γυναίκες έπεσαν στην παγίδα της γυναικείας πτέρυγος του διεθνούς κομμουνισμού και εκλαμβάνουν τα συμφέροντά τους ως ταυτιζόμενα με αυτά των φεμινιστριών, χωρίς να μελετούν ενδελεχώς τους στόχους, τις ιδέες, και τις νομοθετικές προτάσεις που προωθούν οι φεμινιστικές οργανώσεις.
Αν μελετήσει κάποιος τις νομοθετικές προτάσεις του φεμινιστικού κινήματος σε ΗΠΑ και ...Ευρώπη, θα διαπιστώσει τα εξής:
Βασικός στόχος του φεμινιστικού κινήματος είναι η κατάργηση της διακρίσεως αρσενικού-θηλυκού σε όλα τα νομοθετικά κείμενα και σε όλους τους θεσμούς. Προτείνεται η κατάργηση της διαφοράς μητρός-πατρός(αυτό εξυπηρετεί τους κιναίδους που ζητούν υιοθεσίες τέκνων). Νομιμοποιούν την γυναικεία ομοφυλοφιλία. Απαιτούν την πλήρη και χωρίς περιορισμούς νομιμοποίηση των εκτρώσεων. Προάγουν την μισανδρία. Αναπτύσσουν μίσος για τον θεσμό του ετεροφυλοφιλικού γάμου και της ετεροφυλοφιλικής σχέσεως. Απαιτούν την νομοθέτηση ποσοστώσεων στην εκλογή βουλευτών με βάση το φύλο. Απαιτούν στις πανεπιστημιακές σχολές να υπάρχει αντιστοιχία 50% σε όλες τις ειδικότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν εισέλθουν αρκετές γυναίκες στην ιατρική σχολή, θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των εισακτέων αρρένων φοιτητών για να υπάρχει αναλογία 50-50.
Ζητούν την κατάργηση των διαφορετικών αποδυτηρίων και αποχωρητηρίων στα πανεπιστήμια, στα αθλητικά κέντρα, με το επιχείρημα να μην τονίζεται η διαφορά των δύο φύλων, διότι δήθεν τα στερεότυπα αρσενικό-θηλυκό προκαλούν αρνητικές επιδράσεις στην κοινωνία. Ζητούν την κατάργηση των γυναικείων και ανδρικών πτερύγων στα σωφρονιστικά ιδρύματα.
Πίσω από το σύνθημα «ισότητα των δύο φύλων», κρύβεται για μία ακόμη φορά η κατάργηση της διαφοράς των δύο φύλων. 
Αλλά το κομμουνιστικής εμπνεύσεως φεμινιστικό κίνημα δεν σταματά εκεί. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο γνωστές οι απαιτήσεις του διότι δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο, αλλά σε Ευρώπη και Αμερική ζητά να βγαίνουν εύκολα και γρήγορα διαζύγια χωρίς επαρκή δικαιολογία. Ζητά να μειωθεί το όριο ενάρξεως σεξουαλικών σχέσεων των κοριτσιών στα 12 έτη. Στην Αμερική οι φεμινίστριες έφθασαν στο ελεεινό σημείο να ζητήσουν την νομιμοποίηση της πορνείας, και τα κατάφεραν στην πολιτεία της Νεβάδα. Το φεμινιστικό κίνημα ζητά να ξαναγραφτεί το αδίκημα του βιασμού σε ουδέτερη φρασεολογία χωρίς αναφορά σε φύλο. Απεχθάνονται την μητρότητα για αυτό ανακαλύπτουν συνεχώς ανυπέρβλητα εμπόδια μεταξύ μητρότητος και σταδιοδρομίας.
Ζητούν κρατική χρηματοδότηση μέσω φορολογίας των εκτρώσεων με το αιτιολογικό ότι όπως χρηματοδοτείται η εγχείριση προστάτη στους άνδρες, να χρηματοδοτείται η έκτρωση στις γυναίκες και η αλλαγή φύλου στους ερμαφρόδιτους. Με το πρόσχημα ότι αφού μόνον οι γυναίκες υφίστανται έκτρωση η άρνηση κρατικής χρηματοδοτήσεως συνιστά διάκριση κατά του γυναικείου φύλου.
Πρόκειται για άκρως επικίνδυνο αντικοινωνικό κίνημα μεταμφιεσμένο σε δήθεν γυναικείο κίνημα. Ακολουθεί ξεκάθαρα την κομμουνιστική τακτική του ταξικού πολέμου(τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε προλετάριους και αστούς που βρίσκονται σε συνεχή πόλεμο). Εδώ ο διαχωρισμός είναι σε αρσενικό και θηλυκό και μιλάνε για gender-war. Προσπαθεί να στρέψει τις γυναίκες κατά των ανδρών.
Το φεμινιστικό κίνημα δεν αποβλέπει στην ισότητα, μισεί την διαφορά των δύο φύλων. Οι φεμινίστριες ισχυρίζονται ότι οι αγορίστικες οργανώσεις προσκόπων και οι κοριτσίστικες οργανώσεις προσκόπων αναπαράγουν τα στερεότυπα του αρσενικού και του θηλυκού, κάτι που απεχθάνονται. Θέλουν την δημιουργία ενός ουδετέρου φύλου. Η κατάργηση της διαφοράς των δύο φύλων με το πρόσχημα της ισότητος, αποσκοπεί στην νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ κιναίδων και την υιοθεσία τέκνων από ζεύγη κιναίδων. Το αιτιολογικό θα είναι ότι δεν έχει σημασία αν ένα υιοθετημένο παιδί έχει δύο γονείς του ιδίου φύλου, αφού τα δύο φύλα είναι ...ίσα.
Άλλες εικόνες έχουν στο μυαλό τους οι γυναίκες που συμπαθούν τον φεμινισμό, και άλλους στόχους έχουν στο μυαλό τους οι διεθνιστικοί φεμινιστικοί κύκλοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν εφαρμοστεί η ισότητα όπως ονειρεύονται οι φεμινίστριες τότε θα υπάρχει υποχρεωτική στράτευση των γυναικών και μάλιστα σε αναλογία 50-50 με τους άνδρες.
Όλα αυτά τα εφιαλτικά σενάρια έχουν περάσει απαρατήρητα διότι δεν υπάρχει αντίδραση και πληροφόρηση από την μεριά των ανδρών, που θεωρούν ότι δια του φεμινισμού παραχωρούν κάποια δικαιώματα που τα αξίζουν οι γυναίκες. Δεν έχει γίνει κατανοητό ότι πρόκειται για συντονισμένη προσπάθεια διαλύσεως της Ελληνικής κοινωνίας. Οι περισσότεροι άνδρες δεν έχουν μελετήσει τα κείμενα, τους στόχους και τις απαιτήσεις του φεμινιστικού κινήματος. Ούτε έχουν συνειδητοποιήσει την μισανδρία που προπαγανδίζουν οι φεμινίστριες. Ενώ ξεκίνησε ως κίνημα για τα δικαιώματα των γυναικών, κατέληξε σε κίνημα ευνουχισμού των ανδρών.
Η Ελληνική παράδοση αναγνωρίζει την διαφορά των δύο φύλων. Δεν υπάρχει ισότητα φύλων. Υπάρχει σεβασμός προς το αντίθετο φύλο. Η Ελληνίδα έχει κάθε δικαίωμα να εισέρχεται σε όλα τα επαγγέλματα, να ιερουργεί στην Ελληνική Θρησκεία ως Ιέρεια, και να καταλαμβάνει θέσεις εξουσίας με την αξία της. Αλλά εκ παραδόσεως έχει καθήκοντα μητρός και συζύγου, τα οποία είναι ασυμβίβαστα προς την μισανδρία, τις εκτρώσεις, τον εκχυδαϊσμό του γάμου, τα εύκολα διαζύγια.
Η Ελληνική Παράδοση απορρίπτει τελείως τον διεθνιστικό κομμουνιστικό φεμινισμό διότι όλες οι παραδοσιακές Ελληνικές αξίες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτό το αντικοινωνικό κίνημα.
Ο φεμινισμός προάγει τον εκθηλυσμό του Ελληνικού Λαού. Ελληνικές αξίες όπως πυγμή, ανδρεία, αλκή, ενδογαμία, πολιτιστική υπεροχή, φυλετικός αυτοπροσδιορισμός, ανάληψη ριψοκίνδυνων αποστολών, πειθαρχία, αντιμετωπίζονται με περιφρόνηση. Την ίδια ακριβώς περιφρόνηση αισθάνονται για τον φεμινισμό όσοι Έλληνες εμφορούνται από τις Ελληνικές αξίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: