"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

16/6/10

Ε. Φ.: Από μικρή λάτρευα τους Θεούς και την Ελληνική Παράδοση. Είναι μία θρησκεία ανοικτή στις διαφορετικές προτιμήσεις στην ζωή και στον έρωτα. Συμβιβάζει άνετα τον ομοφυλοφιλικό και τον ετεροφυλοφιλικό έρωτα. Μία γυναίκα με ομόφυλες προτιμήσεις δεν θα αισθανόταν αποκλεισμένη.

 
Απάντηση: Η Ελληνική Θρησκεία δεν είναι ανεκτική στις διαφορετικές προτιμήσεις στην ζωή και στον έρωτα. Είναι μονολιθική. Τιμωρεί αμείλικτα τον κιναιδισμό και την διαφθορά των ηθών.
Πρέπει βέβαια να υπογραμμιστεί ότι γίνεται θετικός διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων και μή-Ελλήνων ομοφυλοφίλων. Ποτέ δεν εξισώνονται Έλληνες και μή-Έλληνες, αρκεί βεβαίως το αυτό να ισχύει και από την πλευρά των Ελλήνων κιναίδων. Όποια και αν είναι η ιδιότητα ενός Έλληνος, οι Θεοί τον θεωρούν δικό τους τέκνο. Αυτό ισχύει ακόμη και για τον ... μεγαλύτερο Έλληνα εγκληματία.
Οι λόγοι που ο Ελληνισμός απαγορεύει την διάδοση του κιναιδισμού είναι πολλοί και αφορούν άμεσα την επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Ο κιναιδισμός καταστρέφει τον θεσμό της οικογενείας, κάτι που επιδεινώνει το ήδη υπάρχον δημογραφικό πρόβλημα. Οι οργανώσεις των κιναίδων κάνουν προσηλυτισμό σε νέες γενιές Ελλήνων, άρα δεν περιορίζουν την αντικοινωνική τους δραστηριότητα σε έναν μικρό κύκλο, αλλά προσπαθούν να αυξηθούν αριθμητικώς. Οι κίναιδοι προσπαθούν να αλλάξουν την αντίληψη της Ελληνικής κοινωνίας για το έγκλημα, και από σεξουαλική διαστροφή μιλάνε για «σεξουαλικό προσανατολισμό».
Δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στις ένοπλες δυνάμεις. Αν επιτραπεί η νομιμοποίηση του κιναιδισμού, και καταστεί φυσιολογικό πρότυπο ένα ζεύγος κιναίδων, μία ημέρα ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού ή ο πρωθυπουργός της Ελλάδος θα παρουσιάζεται δημοσίως με τον σύντροφό του, ή τον σύζυγό του...θα πρόκειται για τρομακτικό πλήγμα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας. Και αφού οι οργανώσεις κιναίδων αγωνίζονται μαζί με τους ερμαφρόδιτους για την ισότητα όλων των φύλων και των διαστροφών, δεν θα υπάρχει νομικό εμπόδιο στο να γίνει ένας ερμαφρόδιτος πρωθυπουργός ή αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων.
Αν τέτοιοι κίναιδοι αναλάβουν θέσεις εξουσίας δεν θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους που απειλούν το Ελληνικό Έθνος. Θα λένε ότι οι λαθρομετανάστες είναι αδέλφια με τους Έλληνες και θα βαπτίζουν την εισβολή αλλοφύλων ως πολυπολιτισμό και ανοχή στην διαφορετικότητα. Τέτοιοι αξιωματούχοι δεν μπορούν να πολεμήσουν την παιδεραστία, τα ναρκωτικά, τον μισελληνισμό. Αντιθέτως υποθάλπουν τέτοια εγκλήματα. Κίναιδοι που αναρριχήθηκαν σε θέσεις εξουσίας με το σύνθημα ανοχή στον κιναιδισμό, δεν μπορούν μετά να μην ανεχθούν την ανοχή στην εισβολή αλλοφύλων και το κάψιμο των Ελληνικών συμβόλων.  
Οι οργανώσεις των κιναίδων υποθάλπουν την παιδεραστία, πιέζουν συνεχώς για να μειωθεί το όριο ηλικίας για την έναρξη σεξουαλικών σχέσεων. Με αυτό τον τρόπο ένας ενήλικας άνδρας θα μπορεί να έχει ερωτική σχέση με ένα νεαρό αγόρι 14 ετών, με αυτό το τέχνασμα προσπαθούν να παρακάμψουν τον ποινικό κολασμό της παιδεραστίας. Το χειρότερο όλων, είναι ότι το κίνημα του κιναιδισμού επεμβαίνει στην δημόσια παιδεία και εκμαυλίζει τα μικρά παιδιά, ώστε στο μέλλον να δημιουργηθούν πολίτες δεκτικοί στην ανωμαλία. Θέλουν να εισβάλλουν στα σχολεία και να διδάσκουν τον κιναιδισμό ώστε να μην αναγκάζονται να βιάζουν, αλλά να έχουν άφθονους εθελοντές-θύματα των αρρωστημένων τους ορέξεων, δια της πλύσεως εγκεφάλου μικρών παιδιών.
Ο κιναιδισμός καταργεί την διάκριση ανδρός-γυναικός, πατρός-μητρός. Είναι υπέρ του ευνουχισμού και της αλλαγής φύλου, είναι υπέρ της υιοθεσίας τέκνων από ζεύγη κιναίδων, είναι υπέρ του γάμου κιναίδων, και επειδή ως κίνημα έχει αναρριχηθεί κοινωνικώς με την αριστερίστικη σκάλα, είναι υπέρ της λαθρομεταναστεύσεως και των φυλετικών επιμειξιών.
Ο κιναιδισμός είναι υπέρ της κρατικής επιχειρήσεως επιχειρήσεων με ιδιοκτήτες κιναίδους. Προωθούν με ιεραποστολικό ζήλο αυτό που ονομάζουν κουλτούρα κιναίδων. Δεν τους ενδιαφέρει η διατήρηση της κοινωνίας, που βασίζεται στην σχέση ανδρός και γυναικός. Κυρίως, κάνουν προσηλυτισμό στο στρατόπεδο των φυσιολογικών ανθρώπων για να αποκτήσουν οπαδούς. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Προσπαθούν να διαλύσουν τις οικογένειες των φυσιολογικών ανθρώπων.
Με προπέτασμα καπνού τα ανθρώπινα δικαιώματα, το κίνημα των κιναίδων προσπαθεί να απαγορεύσει την κοινωνική κατακραυγή κατά της διαστροφής, αλλά η Θρησκεία μας διδάσκει ότι όταν δεν καταδικάζεις τον κιναιδισμό ως ποινικό αδίκημα, αυτό σημαίνει ότι τον εγκρίνεις και τον προωθείς.
Ο κιναιδισμός μιλά για σεξουαλική καταπίεση από την πλευρά των Ελλήνων, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει να διαδώσει την σεξουαλική διαστροφή. Θέλει να καταστήσει τους φυσιολογικούς Έλληνες περιθώριο, και τον εαυτό του κοινωνικό πρότυπο. Γι’ αυτό η Ελληνική Θρησκεία απαγορεύει την παραγωγή και εκπομπή τηλεοπτικών σειρών με χαρακτήρες κιναίδων, διότι εθίζουν την Ελληνική Ψυχή στην διαστροφή και στην παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.
Αν επιτρέψουμε στην διαστροφή να επικρατήσει, συμπαρασύρει μαζί της ένα ανθελληνικό πνεύμα. Η διαστροφή αποκτηνώνει τα Ελληνικά πλήθη. Νομιμοποιεί εκφυλιστικές καταστάσεις όπως κτηνοβασία, σαδομαζοχισμό, στριπτήζ σε βιτρίνες, παιδεραστία, ναρκωτικά, εκτρώσεις, διαζύγια, μοιχεία, εγχειρήσεις αλλαγής φύλου. Και το χειρότερο όλων: δίνει ευθύ κτύπημα στον ανδρισμό, το πιό βασικό ένστικτο του ανδρικού πληθυσμού. Ο κιναιδισμός προσπαθεί να σπάσει το ηθικό των Ελλήνων ανδρών, προσπαθεί να τους κάνει να βλέπουν τον ευνουχισμό τους με θετικό μάτι. Προσπαθεί να εξοντώσει το έθνος δημογραφικώς.
Ο κιναιδισμός ως δικτατορικό κίνημα θέλει να επιβάλει την δικτατορία του εκφυλισμού και να γκρεμίσει όλα τα ήθη και τα έθιμα της Ελληνικής Θρησκείας. Βαπτίζει με το όνομα ελευθερία την υποδούλωση των ατόμων στα πιό αρρωστημένα πάθη. Καταστρέφει την ακεραιότητα του χαρακτήρος των Ελλήνων, κάτι που χρειάζεται χρόνια για να καλλιεργηθεί σωστά.
Ο κιναιδισμός όπως και τα άλλα ισοπεδωτικά κινήματα καταστρέφει το αίσθημα δικαιοσύνης των Ελλήνων διότι απαιτεί ίση μεταχείριση μεταξύ ανίσων. Δεν μπορεί να υπάρξει ίση μεταχείριση μεταξύ ενός ερμαφρόδιτου και μιάς γυναικός, ή ενός κιναίδου και ενός φυσιολογικού ανδρός. Ίση μεταχείριση υπάρχει μόνον μεταξύ ίσων. Επί ίσων υποχρεώσεων σε όμοιες καταστάσεις. Η ίση μεταχείριση μεταξύ ατόμων που συνεισφέρουν ανίσως στην αναπαραγωγή της κοινωνίας αποτελεί έγκλημα κατά της ισότητος και της δικαιοσύνης.
Το κίνημα του κιναιδισμού προσπαθεί να τρομοκρατήσει ιδεολογικώς τους Έλληνες ώστε να αποδεχτούν την παρεκκλίνουσα υποκουλτούρα. Θεσπίζει νόμους εναντίον των Ελλήνων, με πρόσχημα την προστασία των κιναίδων από διακρίσεις αλλά στην πραγματικότητα διαπράττει διωγμούς εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας.
Επιπλέον τίθεται ζήτημα δημοσίας προκλήσεως. Ο κιναιδισμός δεν μπορεί να έχει το δικαίωμα του ελεύθερου λόγου ούτε του συνέρχεσθαι, ούτε του εκλέγεσθαι, διότι η ύπαρξή του είναι απειλή για την υπόσταση και επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Αποτελεί εστία μολύνσεως για το Ελληνικό Έθνος. 
Ο κιναιδισμός δεν εκπροσωπεί τίποτε το ανθρωπιστικό, είναι μία τάση γενοκτονίας, μία θεωρία μαζικής αυτοκτονίας. Καταστρέφει την έννοια του χρέους προς το Ελληνικό Έθνος και τις μελλοντικές γενεές Ελλήνων. Οι Έλληνες οφείλουν να είναι πολύ προσεκτικοί στις θεωρίες μαζικής  αυτοκτονίας που μασκαρεύονται ως ανθρωπιστικές θεωρίες.
Ο ολοκληρωτικός αφανισμός της διαστροφής είναι μονόδρομος για να αποτραπεί η μαζική εξόντωση των Ελλήνων από τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: