"Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα εις αυτήν" *ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΝΙΤΣΕ*

Φωτορεπορταζ 20 τελευταιων αναρτησεων

12/6/10

Οι Θεοί έχουν υψηλές προσδοκίες από τους Έλληνες


Σημασία στον Ελληνισμό δεν έχει μόνο το τί είναι ο Έλλην, αλλά κυρίως το τί τον καλούν οι Θεοί να γίνει. Δεν έχει σημασία αν είσαι πτωχός, αμόρφωτος, αδύναμος, κατατρεγμένος. Σημασία έχει να εκπληρώσεις τις προσδοκίες που έχουν από σένα οι Θεοί. Οι απαιτήσεις που έχουν από σένα οι Θεοί είναι τόσο υψηλές που θα σε αναγκάσουν να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.
Θα γίνεις τόσο σπουδαίος όσο μεγάλοι είναι οι στόχοι που σου θέτουν οι Θεοί. Από τα πανάρχαια χρόνια, οι Θεοί ζήταγαν από τους Έλληνες μεγάλα πράγματα, τους έθεταν ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, και με τόσο υψηλές απαιτήσεις τους έκαναν μέγα έθνος. Αλλά ποτέ οι Έλληνες δεν ήταν εξ αρχής ίσοι προς την πρόκληση. Ήταν η μεγάλη πρόκληση που τους έκανε αντάξιους με αυτήν.
Πώς γίνεται ο μετασχηματισμός μιάς άδειας, οκνηρής Ελληνικής Ψυχής σε φάρο του ...Ελληνισμού; Το Πνεύμα των Θεών όταν εισέλθει στον Έλληνα τον μεταμορφώνει ολοκληρωτικώς. Αιχμαλωτίζει την ψυχή του, τον εκστασιάζει και τον μετατρέπει από ένα αδύναμο όν σε υπεράνθρωπο. Του προκαλεί εσωτερικές δονήσεις που κλιμακώνονται σε εκρήξεις δυνάμεως και φρενιτικής δημιουργίας.
Ποτέ δεν θα ξεχάσεις τα ιδανικά σου ακόμη και όταν δεν έχεις την δυνατότητα να τα εφαρμόσεις, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα μεγαλουργήσεις.
Οι Θεοί έχουν μεγάλες προσδοκίες από τους Έλληνες, για αυτό η επιρροή των Ελλήνων στην ιστορία της ανθρωπότητος είναι δυσανάλογη σε σχέση με τον αριθμό τους. Οι Θεοί εμφυσούν στον Έλληνα την υπευθυνότητα για την σωτηρία του κόσμου, και τέτοιες μεγάλες απαιτήσεις συνεπάγονται μεγάλα κατορθώματα.
Το συγκριτικό πλεονέκτημα που δημιουργεί απαράμιλλο πολιτισμό εντοπίζεται όχι στους Έλληνες αλλά στην Ελληνική Θρησκεία. Η Ελληνική Θρησκεία κάνει τους Έλληνες διαφορετικούς. Αν δεν υπήρχε η Ελληνική Θρησκεία, οι Έλληνες θα ήταν ένας κοινός λαός όπως οι μη-Έλληνες. Η διαφορά σου έγκειται όχι στο τί είσαι αλλά στο τί καλείσαι να γίνεις.
Η ταυτότητά μας έχει νόημα μόνο μέσα από θρησκευτικούς όρους, αλλιώς γινόμαστε νοσταλγοί του παρελθόντος, ένας λαός ξεθωριασμένων αναμνήσεων. Η παιδεία, ο διαχωρισμός, η ενδογαμία, η μνήμη, και τόσες άλλες τεχνικές πολιτιστικής συνέχειας, δεν αρκούν για την επιβίωσή μας. Η επιβίωσή μας ως έθνος εξασφαλίζεται όταν ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν από εμάς οι Θεοί.
   
Ατομική και συλλογική ευθύνη 
 
Η ισορροπία μεταξύ ατομικής και συλλογικής ευθύνης επιβάλλει να είσαι υπεύθυνός όχι μόνον για τον εαυτό σου αλλά και για όλους τους Έλληνες.
Όταν κινδυνεύει ένας Έλλην κινδυνεύουν όλοι οι Έλληνες. Όταν ένας Έλλην διαπράξει σφάλμα έναντι των Θεών, όλοι οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση του σφάλματος. Τα οφέλη και οι ζημίες από τον κοινό αγώνα ανήκουν σε όλους τους Έλληνες.
Είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις και παραλείψεις των άλλων Ελλήνων έναντι των Θεών. Υπάρχει συλλογική ευθύνη των Ελλήνων για τα λάθη που πιθανώς να διαπράξουν ωρισμένοι Έλληνες ηγέτες.
Επιπλέον υπάρχει συλλογική ευθύνη της δικής σου γενεάς ως προς το μέλλον. Ευθύνεστε συλλογικώς για τα πιθανά σφάλματα που θα διαπράξει η επομένη Ελληνική γενεά, όπως η δική μου γενεά είναι συλλογικώς υπεύθυνη για τα πιθανά σφάλματα της δικής σου.


Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: